szymon4417 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Ostatnio zainteresowałem się takim urządzeniem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45632220, ale nie wiem czy opłaca mi się wydawać tyle kasy. Może lepiej kupic zwykłe słuchawki z wbudowanym mikrofonem. Czy ktos posiada taki telefon?? Jeśli tak to jak on się sprawuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Wydaje mi sie że telefonik ten nie jest glupim rozwiazaniem ale zastanów sie po co ci to?? Bedziesz z tego duzo korzystal to kup.. Jesli nie to wydaje mi sie ze warto zaopatrzyc sie w duzoo tansze sluchawki z mikrofonem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Moim zdaniem w telefon USB zaopatrywac sie nie warto. Jesli ktos fakcznie korzysta z uslugi VoIP to moim zdaniem lepiej poswiecic nieco wiecej kasy i kupic normalny telefon VoIP niezalezy od komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Ja polecam LINKSYS PAP2 Jest to bramka voip (nie wymaga do dzialania komputera) i do tego kupuje router podpinam pod niego bramke a pod bramke 2 zwykle telefony. I biore w Newfon 2 stacjonarne numery. Kumpel ma taki zestawik i chodzi super. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...