tse_tse Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 jaki laptop za około 8000 zł. może coś z matrycą SXGA ? to urządzenie ma mi zastąpić desktopa, czyli w grę wchodzą również gry. musi udźwignąć trochę tej grafiki. procesor na pewno Centrino, karta graficzna 128 MB, LCD jak najlepszej jakości. co sądzicie o laptopie Gericom Supersonic ? http://www.gericom.com.pl/?d=produkty&p=notebook&id=4 jak wypada w porównaniu do laptopa Toshiba Qosmio F10-101. chodzi mi o jakość matrycy i jakość wykonania. widziałem go wczoraj w sklepie, cena 7000 zł. a konfiguracja wygląda zachęcająco (szczególnie gdy się go zestawi z droższym Qosmio). nie odpalałem go, ale matrycę ma ponoć podobną do tego Qosmio F10-101. napiszcie coś o tej firmie (Gericom) i tym modelu. jakości jej sprzętu, o Waszych doświadczeniach w kontakcie z ich serwisem, o tym czy można zaufać ich produktom. to firma austriacka, ale pewnie jak i pozostałe swój sprzęt składa w Chinach :). z góry dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Gericom do mnie nie przemawia. wole 8k ulokowac w jakims typowo firmowm sprzecie. moze cos z z Sagera, Sony, Dell albo podobnych? pytanie jeszcze jak bardzo zapalonym graczem jestes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tse_tse Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) dawno już nie grałem. ale nie odwykłem. wręcz przeciwnie, zamierzam nadrobić zaległości. desktop by mi na to nie pozwolił, bo większość czasu spędzam poza domem. Edytowane 26 Marca 2005 przez tse_tse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Jasne, juz to widze, jak grasz w autobusie... :P A tak powaznie, to prosze o stosowanie zasady o pytanie o laptopy w watku zalozonym przez Majestic-8192 -> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=124011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tse_tse Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Jasne, juz to widze, jak grasz w autobusie... :P A tak powaznie, to prosze o stosowanie zasady o pytanie o laptopy w watku zalozonym przez Majestic-8192 -> 1351957[/snapback] dzięki, już się zwijam do wskazanego tematu :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...