Jorg Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) Przeszukałem praiwe całe forum, ale definitywnej odpowiedzi na to pytanie nie znalazlem.... Wiec prosze o rozsadne propozycje na karte w okolicach 400zł najwyzej ciut drożej. Na forum znalazlem Radki R9550 (i najlepszy z nich w mojej opini Abit Vguru, ale ciezko go teraz dostac a on kosztuje gdzies 340zl wiec stac mnie na cos lepszego), a z lepszych gf 6200 APG (ale zdania na temat tej karty sa podzielone, jedni mowia ze sie nie moduje do 6600 w wersji na AGP, drudzy ze meczy oczy, jeszcze inni ze na kartach z serii gx 6xxx sa skoki fps) Z tych wszystkich powyzszych powodow sam juz nie wiem co zrobic - POMOZCIE Aha dodam ze reszta kompa to plyta na kt333, athlon 1800xp+ i 512 ddr 333mhz do tego zasilka chiefteca 360W. Nie chce sie pakowac w bardzo droga karte graficzna bo jak widzicie ten konfig i tak nie ma przyszlosci. Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Ps. Aha jeszcze jedno nie wiecie czy Ati cos szykuje w odpowiedzi na 6600gt na Agp, tzn czy mozna sie spodziewac ze w niedlugim czasie spadna ceny kart z serii 9800, bo jesli zdazyloby sie ze daloby sie dostac cos 9800 za ok 500zl z gwarancja to moze bym jeszcze cos z kieszeni wydusil.... Np widzialem juz gdzies na sklepach internetowych 9800 non pro za 560zl, ale to jeszcze troche duzo... bynajmniej jak dla mnie :D Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Jorg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorg Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 W odpowiedzi na wlasne pytanie przeszukujac forum, www i inne zrodla - doszedlem do czegos takie na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46308767 co myslicie o tej karcie, wydaje mi sie ze bedzie lepsza niz jakiekolwiek r9550, a pozatym nawet bez extremalnego OC takiego jak w przypadku r9550 sprawuje sie niezle, a co do 6200 AGP to jest o ponad 100zl drozszy a poza tym rozne opinie kraza o Gf 6xxx, wiec czy moglby sie ktos w koncu wypowiedziec??????? Moze ktos ma jakies inne pomysly, konfig kompa jest powyzej, dodam ze mam monitor 17" interesuje mnie granie 1024x768 zeby w miare ladnie wygladalo, nie jestem fanatykiem fpp choc czasem odpale.... CO POLECACIE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 No coż, ta karta to prawdziwy r9600pro o taktowaniach 400/600 (teraz dość trudno takie dostać). Cena jest atrakcyjna, ale karta ta posiada tylko 2 miesiące gwarancji. Ponadto kupując abita 9550 vguru po podkręceniu można uzyskać zegary 500/700 (czasem nieco mniej), czyli w podobnej cenie mamy kartę nową, o bardzo podobnej wydajności i z gwarancją. Tego r9600pro można w zasadzie polecić tylko komuś, kto nie zamierza podkręcać. Jeżeli nie boisz się zakupu kart używanych to zwróć uwagę na mediona 9800pro, który niestety kosztuje 450-500 zł, ale oferuje naprawdę sporą wydajność. Problemem w tym wypadku jest oczywiście krótka gwarancja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 W cenie ok.500 zł lepiej dozbierać na GeForce 6600.Lepszy od Radka 9800 pro , tańszy i nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...