Michrz Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) Mam taką sprawę : piszę w tym roku maturę i jako temat wybrałem sobie "Język grup środowiskowych(informatycy)", nie byłem sam, więc z kolegą założyliśmy stronkę, z której wynikami dzielimy się po 50%.... Strona o gwarze byłbym bardzo wdzięczny za wpisy, nie zostanie to zapomniane, a kto będzie chciał skorzystać z niej jako ze źródła do matury - proszę bardzo - Nawet jak znacie słówko, czy dwa 'informatyczne' to wpiszcie się !! dzięki Edytowane 28 Marca 2005 przez Michrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 stronka nie dziala :? nie powinienes juz miec tej matury? o ile pamietam to pod koniec marca/poczatek kwietnia jest ustna z polaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Ustne zaczynaja sie od 18kwietnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 wjedź na testowe i poczytaj topiki. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Strona nie działa jak chcesz to wysle ci kope mojego swiadectwa wtedy bedziesz mial przynajmniej jakes swiadectwo maturalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Nie działa ?! Dziwne, bo jak ostatnio wchodziłem - 2 min temu to działała... Jakiej używasz przegądarki? A topiki czytam.... tylko że nie mam na to całych dni i tygodni - dlatego stronka... dzięki za odzew i wpisujcie się dalej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 strona nie dziala ... uzywam firefoxa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Ja nakładki na IE (Maxthon) i też nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) opera 7.50 - tyz nie dzialaju Edytowane 27 Marca 2005 przez rout Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Strona nie dziala, bo: Could not locate remote server... [ 16:45:23 :: root :: /home/arcain ] tracepath gwarainformatykow.kamo.pl gethostbyname: Unknown host [ 16:45:26 :: root :: /home/arcain ] hostx gwarainformatykow.kamo.pl gwarainformatykow.kamo.pl does not exist (Authoritative answer) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Nie działa ?! Dziwne, bo jak ostatnio wchodziłem - 2 min temu to działała... Jakiej używasz przegądarki? A topiki czytam.... tylko że nie mam na to całych dni i tygodni - dlatego stronka... dzięki za odzew i wpisujcie się dalej! 1352468[/snapback] no fakt moze dlatego ze korzystam z Opery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) O rany... :mur: dałem złego linka.... :mur: :mur: :mur: :mur: Teraz powinno działać bez problemów... Wpisywałem ten adres już któryś raz tego dnia i zapomniałem .com .... pozdrawiam Edytowane 28 Marca 2005 przez Michrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 mi dalej nie dziala :? tak w operze jak i w ie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Coś jest spier...... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 U mnie juz dziala - Opera 7.54 Gratuluje "poczucia humoru" dowcipnisoim wpisujacym "ble ble ble" i temu podobne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...