nutter Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) Więc tak, nagrałem płytkę dvd (z roznymi [ciach!]łami), płytka działała, ale dzisiaj wyskoczył komunikat-zmora (znany wszystkiim uzytkownikom windowsa): "Dysk w stacjii G: jest niesformatowany.Czy chcesz go sformatowac?". W związku z tym mam pytanko co mam zrobic, sprawa jest dosyc wazna, bo oprocz wspomnianych niewaznych rzeczy mam JEDYNĄ wersje referatu. PROSZE O SZYBKĄ POMOC TUTAJ LUB NA GG. 8601490 PZDR!!! Edytowane 26 Marca 2005 przez nutter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Zmień tytuł tematu, czy ty wkładasz tą płyte do napędu który czyta płytki DVD??:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutter Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Oczywiście że czyta, to na tym napędzie działała.. nie wiem co mam zrobic, moze jakims programem płytke otwierac czy cos?? POMOCY PLZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...