D_e_V_i_L Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Mam troche błachy problem a mianowicie : Jak sie zmienia w windowsie XP ikonki np. kosza, mojego komputera czy tez moich dokumentych ? Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Tak samo jak w innych wersjach windows. Właściwosci ekranu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_e_V_i_L Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Tak samo jak w innych wersjach windows. Właściwosci ekranu. 1351733[/snapback] A mógłbyś mi dokładniej powiedzieć jak to się robi bo zabardzo nie wiem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Wł ekranu>pulpit>dostosuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_e_V_i_L Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Wł ekranu>pulpit>dostosuj 1351952[/snapback] Hehehe dzieki faktycznie. Zapomnialem ze to sie tam zmienia . Jeszcze raz wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...