KaziQ Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 witam , otoz mam taki problem :( Mam windows ME i cche gadac przez gg , ale mam zablokowany port udp 4569 ;/ Neo128+ , jak to wylaczysz , gdzie wogole jest firewall w ME ; o PROSZE O POMOC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 win me nie ma firewalla to raz.dwa wywal program od tpsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaziQ Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Lacze sie przez windowsa ;) wiec co mam zrobic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 anty virus może i ad aware ??:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...