norbik11 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 wyskakuje mi taki blad po zamknieciu niektorych programow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Sprawdź RAM memtestem albo Prime95 przez kilka godzin. Na wszelki wypadek, skan powierzchni dysku za wirusami i badami. Pozdrawiam! PS. Podał byś konfigurację jak już coś piszesz, bo wróżki to forum dalej prosze szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik11 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 A 1700 , 3x 256 RAM , hdd 120, plzta epox 8RDA+PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Masz 3 kostki RAM, wyjmij jedną i sprawdź czy nadal błąd się pojawia. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sithon Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 hmm a mi po wczorajszym zainstalowaniu acdsee pojawia sie nastepujacy komunikat:P i tez nie wiem czy to wina kompa, czy programu... testy to ja juz robilem prime, memtest,goldmemory i zero... wiec pewnie wina samego programu, no ale ocencie :P gf6600gt, 2x256ram, plyta D865PERL, modecom FSB350-60PN(PF), Pentium4 3000ht zeby nie bylo, ze nie podalem konfiguracji :D http://img198.exs.cx/img198/940/blad0en.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaniol Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 ja tez tak mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik11 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 problem w tym ze ja dotej pory nic tekiego nie mialem. Sprawdzalem na kazdej kosci z osobna i nawet na 2 innych i to samo. Chyba sprawdze jeszcze dysk wywale partycje i zaloze od nowa wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 format powinien pomoc :D :D :D u mnie cos takego wyskakiwalo kiedys w far crayu jak chcialem wczytac sava ale wczytalem starszego i jakos dzilalo :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 weź sprawdź antywirusem.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 W notebooku kogos z rodziny wyskakiwaly bardzo podobne komunikaty, bo posypal sie system. Pomogl dopiero reinstall. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik11 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 luzik. po wywaleniu partycji i zalozeniu na nowo problem znikl. Gdzie lezal problem tego nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 już drugi raz to dzisiaj pisze :| pana :google: to już nie łaska spytać ?? Albo chociaż poszukać na forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...