Kerami Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Wczoraj kupiłem sobie Audigy 2 ZS i jestem przed pierwszym wgrywaniem serowników. Szukając w necie natknąłem sie właśnie na KXy.Każdy zachwala ich możliwości i dzwięk podczas słuchania muzyki. Nigdzie nie znalazłem informacji jak się sprawują na filmach DVD , Dvix. Prosze o wasze wrazenia jesli chodzi o oglądanie filmów. Jak sie sprawują? Czy obsługuja surround?? ( i jak im to wychodzi).Mam 5.1 więc na surround mi zalezy. Oglądam duzo filmów(DVD,dvix) i słucham duzo muzyki(mp3) gierki sporadycznie.CO byście mi polecili czy standard CREATIVE?? czy tez KX?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 tem temat był poruszany.ponoć creativa obsługują dts,w kx tego chyba nie ma,ale cała reszta jest,ze znacznie większymi możliwościami regulacji,budową własnych DSP.Zreszta te obecne stery od creativa wyglądają lewo jak dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redq Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Wczoraj kupiłem sobie Audigy 2 ZS i jestem przed pierwszym wgrywaniem serowników. Szukając w necie natknąłem sie właśnie na KXy.Każdy zachwala ich możliwości i dzwięk podczas słuchania muzyki. Nigdzie nie znalazłem informacji jak się sprawują na filmach DVD , Dvix. Prosze o wasze wrazenia jesli chodzi o oglądanie filmów. Jak sie sprawują? Czy obsługuja surround?? ( i jak im to wychodzi).Mam 5.1 więc na surround mi zalezy. Oglądam duzo filmów(DVD,dvix) i słucham duzo muzyki(mp3) gierki sporadycznie.CO byście mi polecili czy standard CREATIVE?? czy tez KX?? 1351962[/snapback] http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=63498&st=0 sporo tego sam jestem w trakie czyania tego tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...