DJ_Quest Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 witam mi w 5 misji niestety nie udale sie przejsc, oczywiscie zabezpieczylem autostrade ... ale robia mi sie korki ... z drugiej strony wypadku .... wyslalem smiglowiec, pogadali policjanci i nic ... samochody jak staly tak stoja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 witam mi w 5 misji niestety nie udale sie przejsc, oczywiscie zabezpieczylem autostrade ... ale robia mi sie korki ... z drugiej strony wypadku .... wyslalem smiglowiec, pogadali policjanci i nic ... samochody jak staly tak stoja 1389969[/snapback] musisz rozkazac policjantowi/policjantce by stanela na srodku ulicy i przekierowywala ruch na prawa strone (w taka uliczke boczna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Quest Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) musisz rozkazac policjantowi/policjantce by stanela na srodku ulicy i przekierowywala ruch na prawa strone (w taka uliczke boczna) 1390067[/snapback] Ok dzieki, ale nadal mam problem, a mianowicie konczy mi sie misja FAILEd i z takim napisem: THE ONLOOKER WAS STRUCK BY A VEHICLE gdzie popelniam blad ?? jesli ktos moze pomoc to bede wdzieczny Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez DJ_Quest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
player01pl Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Witam serdecznie! Potrzebuje porady w misji ze snajperem, a konkretnie chodzi mi juz o samą akcję w banku. jakie rozwiazanie możecie zaproponować?Bo spełniam rządania terrorystów (tak mi się wydaje) a jak mija to 5 minut no to oni zaczynaja strzelać :blink: z góry dzięki za porade, i sam oferuje pomoc w misjach wcześniejszych ... ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Witam serdecznie! Potrzebuje porady w misji ze snajperem, a konkretnie chodzi mi juz o samą akcję w banku. jakie rozwiazanie możecie zaproponować?Bo spełniam rządania terrorystów (tak mi się wydaje) a jak mija to 5 minut no to oni zaczynaja strzelać :blink: z góry dzięki za porade, i sam oferuje pomoc w misjach wcześniejszych ... ! 1391214[/snapback] 1. Psycholog ma porozmawiać z terrorystami 2. Zamówić samochód do ucieczki 3. Dać go pod bank 4. Usunąć wszystkie jednoski/ofiary z banku o 1/2 ulice 5. Ustawić snajpera policyjnego nieopodal ofiary, którą była matka z wózkiem 6. Lekko go oddalić tak by gra zrozumiała, że niema żadnych jednostek nieopodal banku 7. Jak terro. będą wychodzić zabić ich :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
player01pl Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 NEXER wielkie dzięki za porade! Oczywiście zadziałało :) Teraz przyszło mi zmagać się z TORNADEM :neutral: Zobaczymy jak długo wytrzymam ... bez wołania o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Quest Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Ok dzieki, ale nadal mam problem, a mianowicie konczy mi sie misja FAILEd i z takim napisem: THE ONLOOKER WAS STRUCK BY A VEHICLE gdzie popelniam blad ?? jesli ktos moze pomoc to bede wdzieczny 1391063[/snapback] Moze mi ktos pomoze, bede bardzo wdzieczny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 No musisz wyszystkich gapiów z naprzeciwległej ulicy powywalać (pogadać z nimi musi funkcjonariusz - helikopter się do tego przyda). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmcee Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Witam mam pytanie jak przejsc misje 6!! Niewiem jak wyglada ten most d :) muchany gdzie go doklanie go ustawic~BO NIEWIEM !! ja tylko umiem zabrac ta babke z torow zatrzymac pociag i nieiwem co dalej mam ribic prosze pomozcie maxmcee@o2.pl albo na gg 483097 prosze napiszcie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlogo Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 panowie a nie spotkaliście się z błędem po uruchomieniu? Wywala mi błąd ze wystąpił problem z aplikacją i zostanie ona zamknieta! Juz na 3 kompie tak się dzieje! A mam wielka ochotę już pograć! Dajcie zna, proosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
player01pl Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Witam mam pytanie jak przejsc misje 6!! Niewiem jak wyglada ten most d :) muchany gdzie go doklanie go ustawic~BO NIEWIEM !! ja tylko umiem zabrac ta babke z torow zatrzymac pociag i nieiwem co dalej mam ribic prosze pomozcie maxmcee@o2.pl albo na gg 483097 prosze napiszcie :mur: 1394172[/snapback] Niestety ale u mnie gra uruchamia sie normalnie. Czasem tylko lapie jakies zawieszki i musze ja restartowac. moze jakiegos trefnego cracka masz ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
player01pl Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 panowie a nie spotkaliście się z błędem po uruchomieniu? Wywala mi błąd ze wystąpił problem z aplikacją i zostanie ona zamknieta! Juz na 3 kompie tak się dzieje! A mam wielka ochotę już pograć! Dajcie zna, proosze 1396082[/snapback] Niestety ale u mnie gra uruchamia sie normalnie. Czasem tylko lapie jakies zawieszki i musze ja restartowac. moze jakiegos trefnego cracka masz ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlogo Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Niestety ale u mnie gra uruchamia sie normalnie. Czasem tylko lapie jakies zawieszki i musze ja restartowac. moze jakiegos trefnego cracka masz ?! 1396094[/snapback] był w packu w grze! wiec chyba ma byc sprawny! Moze to wina sterowników? juz 3 raz sciągam gre z innych źródeł i to samo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 temu Panu podziekujemy na tydzien. regulamin sie klania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrag21 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 o co chodzi w 3 misji ?? jakos wszytskich ratuje a jednak pisze ze jeszcze ktos zostrał i zginął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2io83k Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 A ja sie zawiesilem na misji 8 tej z Aquaparkiem, wogole strazakami sie kalecznie chodzi w budynku a pozatym nie moge wyprowadzic ludzi z budynku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 strazakami tylko rannych wyprowadz, reszte mozesz policjantami (aresztuj, wyprowadz, wypusc) no i pletwonurka potrzebujesz zeby tych z wody wyciagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkkz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Mam problem z misja 16, to ta z tornadem. 1.ugasilem pozar ktory wywolala butla z gazem, 2.uratowalem kobiete ktora byla w domu na ktore spadlo drzewo, 3.uratowalem wszystkich ktorzy lezeli ranni na ziemii 4.ugasilem takze pozar wywolany jedna z dwoch "beczek" z materialami latwopalnymi 5.oraz uratowalem kierowca z lezacej ciezarowki.. i teraz nic sie nie dzieje, nie wiem czy moze kogos pominalem czy musze cos jeszcze zrobic? zastanawia mnie jedno, wypadek w ktorym samochod wpada do rzeki.. wysylam tam nurkow ale oni nic nie moga znalezdz. czy ktos przeszedl ta misje? prosze o pomoc! :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montgomery Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) Mam taki sam problem. Gra zacina mi sie kiedy startuje gra. Pozyczyłem gre od kolegi jemu wszystko bardzo dobrze działa. Moze to wina karty graficznej bo on ma radeona 9500 a ja 9000 .Prosze pomóżcie bo chce sebie kupic polska wersje ale nie wiem czy opłaca sie jak gra mi nie bedzie chodzic.Pomocy!!!!!!!!!!!Mój nr gg:2288312 Edytowane 6 Czerwca 2005 przez Montgomery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Wie ktos jak tam sie wpisuje czity ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warson Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam, czy znalazł już ktoś do Tej Gry Spolszczenie bądź Solucje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Critu Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 9 misja z lawiną, czy oprócz wyłączenia tego prądu trzeba coś jeszcze zrobić? we wskazówkach jest napisane że należy postawić tymczasową tamę może ktoś wie jak? robię co moge i jak szybko moge ale kończę grę bo mam za dużo jakichś wypadków. help please Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakhub Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Mam problem z misją 6 (Bungee) Moje postępowanie: 1. Wysyłam inżyniera, żeby włączył semafory 2. Wysyłam lekarza, żeby leczył gościa na torach 3. Ustawiam most pontonowy 4. Przejeżdzam dźwigiem i transporterem z łódką na drugą stronę rzeki do tej pory wszystko jest OK Teraz problemy: 1. Podnoszę dźwigiem drzewo. Pod spodem jest ranny. Jak do niego dojść lekarzem? 2. Podjeżdżam transporterem z łódką w pobliże tonącego. (Tam akurat jest migający punkt) i.... Nie mogę spuścić łódki na wodę! Po prostu samochód staje nad wodą i stoi... A łódka na nim. Co mam zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuler Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Teraz problemy: 1. Podnoszę dźwigiem drzewo. Pod spodem jest ranny. Jak do niego dojść lekarzem? 2. Podjeżdżam transporterem z łódką w pobliże tonącego. (Tam akurat jest migający punkt) i.... Nie mogę spuścić łódki na wodę! Po prostu samochód staje nad wodą i stoi... A łódka na nim. Co mam zrobić ? 1. Ladujesz w motorowke lekarza i noszowych, dojezdzasz na brzeg, na ktorym lezy ranny, wysadzasz ich i dalej wiadomo. 2. Mialem ten sam problem, takze rozwiazalem go w inny sposob. Do wody po rannego puszczasz samego pletwonurka. Musisz sie z tym spieszyc. --------- A teraz moj probelm. Otoz w misji nr 8 (basen) robie co trzeba - wylaczam generatory, dziwgiem usuwam glazy i na tym musze niestety poprzestac, bowiem ledwo co moge poruszac sie ludzmi po obiekcie. Ale najbardziej dreczy to - nic z rannymi i zwyklymi osobami zrobic nie moge, gdyz klikajac na poszczegolnym czlowieku, chcac go np. wyniesc, reanimowac itp. nie pojawia mi sie zadna z dostepnych opcji. Sparwa tyczy sie tylklo pomieszczenia z basenami, bowiem na zewnatrz wszystko OK. Czy to jakis blad w grze? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuler Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 A oto screen z zaistnialej sytuacji. Jak widac, nie mam mozliwosci ze skorzystnia z potrzebnych opcji ratowania: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu02 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Siema pisze po raz pierwszy.Mam problem z gra emergency 3,kiedy wlaczam gre filmy i wszystkie reklamy chodza normalnie a tylko pojawi sie menu glówne to kursor myszy zaczyna strasznie zwalniac i w ogole zaczyna gre zwalniac. Czy ktos moze mi pomóc.Był bym bardzo wdzieczny poniewaz bardzo chcial bym sobie pograc w ta gre.czekam na rady.podaje nr gg8619843.Mozna rowniez na forum tylko pomozcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) A teraz moj probelm. Otoz w misji nr 8 (basen) robie co trzeba - wylaczam generatory, dziwgiem usuwam glazy i na tym musze niestety poprzestac, bowiem ledwo co moge poruszac sie ludzmi po obiekcie. Ale najbardziej dreczy to - nic z rannymi i zwyklymi osobami zrobic nie moge, gdyz klikajac na poszczegolnym czlowieku, chcac go np. wyniesc, reanimowac itp. nie pojawia mi sie zadna z dostepnych opcji. Sparwa tyczy sie tylklo pomieszczenia z basenami, bowiem na zewnatrz wszystko OK. Czy to jakis blad w grze? Pozdrawiam. 1537773[/snapback] Tak, to błąd w grze. Należy jeszcze raz przejść misje od nowa. Z tego co wiem misja ta była najbardziej zabugowaciałą misją w grze - należało dokładnie robić wszystko tak jak pomyśleli autorzy. Nie pamiętam kolejności działań, bo dawno w to grałem, ale wydaje mi się, że trzeba : a) rozwalić drzwi do generatora B) wyłączyć go c) dopiero potem wywalić blokade do basensu d) wynieść ludzi Tzn nie robić wszystkiego jednocześnie. (Np ktoś rozwala drzwi, a dźwig bierze blokade) Edytowane 14 Lipca 2005 przez Nexer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Critu Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 wie ktoś coś o tej 9 misji?? Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) wie ktoś coś o tej 9 misji?? Proszę o pomoc 1546713[/snapback] Ja kurna nie wiem, ludzie ogarnijcie się, nie miałem jakichkolwiek problemów z grą. Wystarczy znajomość eNgieLskiegO oO O co chodzi w tej misji ? Jak pamiętam : a) uratować wszystkich ludzi przygniecionych przez resztki gruzu B) uratować gościa w aucie c) uratować starą babcie w jedynm z domów d) uratować gości pod lawiną (potrzebne psy & heli & kilka karetek tych ogromych) e) wyłączyć tame, bo tama jest źródłem zasilania prądu (eng potrzebny) gezz Edytowane 14 Lipca 2005 przez Nexer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sefarioth Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Cześć! Mam problem z misją 7, z ciężarówką. Da się ją wykonać na 100%? Na misję wysyłam: Wóż strażacki (techniczny) z 3 strażakami, 2 wozy z sikawą (te za 2500), vana z policją, ciężarówkę medyczną (za 3000). Od razu wyciągam ludka z auta na początku i pakuję go do karetki, wozami polewam cysternę, policją blokuję ruch i odsyłam gapiów na bezpieczną odległość. Strażakiem wyciągam ludzi z bydynku i kabiny ciężarówki i pakuję do karetki. A jak ich odsyłam do bazy, to ciężarówka wybucha. Co prawda nie robi się wielki pożar i wozy szybko gaszą płomień, ale na końcu misji dostaję 99% za prevention of material damage. O co z tym chodzi ? Jak zdobyć za to 100%? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...