JeV Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Macie spolszczenie do tej gry ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeR Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Macie, macie ;-) trzeba trochę poGooglać :P http://members.lycos.co.uk/emergency3pl/ Jest takie sobie, ale napewno jest łatwiej i warto docenić autorów mimo, że da się zauważyć często: "POLSKA JĘZYK, TRUDNA JĘZYK" ;p P.S. może ktoś powiedzieć co trzeba zrobić w misji 13 z wykolejeniem pociągu na stacji? Po co tam ta policja o której wcześniej kolega wpsomniał (helikopter)? Wyprowadzam ludzi strażakami, a w wypadku i tak jest sporo rannych, do akcji wchodzą lekarze i gaszę pożar, używam dźwigu itp, a po pewnym czasie: FAILD !!!:P Pozdrawiam, DeR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mis87 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Kurcze.. wielkie dzieki chlopaki za spolszczenie.. Jestescie genialni! Pozdro dla WAS :** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafit Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Panowie mam drobny problem z misją z rozbitym samolotem wojskowym. - Bombe znajduje - Jednego pilota wyciągam z rozbitych szczątków - ratuje dwóch ludzi przy namiocie - ratuje dwóch ludzi w bazie Ale nie mogę znaleźć drugiego pilota gdzie on sie podziewa ? :-| Ps. Strazok pamietaj że to nie jest gra za darmo i nikt ci nie poda linku do pełnej wersji, bo to nielegalne. Zapraszam do sklepu. Edit: Już mam rozwiązanie na swój problem, nei doczytałem, że wcześniej był podobny problem :) Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez Rafit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Qrcze ja sie zaciąłem na misji 3 :/ samochody na parking potem ten pirat wpada ucieka postrzelilem go reanimowalem , wyciagnalem kierowce uratowałem , a nadal pisze , że musze aresztować wszystkich jest jeszcze jakis 3 bandzior ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) a ja w wypadku na autostradzie, z aut wyciagam ludzi i 4 z autobusu wszystko zabezpieczam i wywoże i zostaje mi wrak autobusu i nie idzie go wywieź, mialem dźwig i też nie da rady nic z nim zrobić (moze ktos tam jeszcze siedzi ale nożycami do rozcinania też nie ma co wydobywać) a w wodzie chyba nikogo nie ma?? sztandar musisz chyba go aresztować a nie zabijać bo wiecej nikogo nie ma Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) Dzięki tak zrobiłem i zapomniałem też wywieźć wrak , już to zrobiłem i jestem dalej Qrcze mam problem z misją w porcie demonstracja ok zrobiłem załatwiłem armatką i gazem łzawiącym dalej pożar gasze statkami ok , ludzi odkazam i lecze , ale pisze ze mam beczki wywiezc na brzeg oka wywoze ale dalej mi tego nie zalicza mam cos z beczkami konkretnego zrobić czy moze jest gdzies wiecej beczek schowanych bo już sam nie wiem Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stroko Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 :mur: Mam strasznie męczący problem. Szukalem już odpowiedzi na wielu forach. Włączam grę, klikam n nową kampanię, gra się ładuje, pokazuje mi się mapa i nagle wszystko się wiesza i wyskakuje okienko z komunikatem ze Em.exe (emegrecny) zostanie zamknięte. Najciekawsze jest to, że kilka miesięcy temu gra działała poprawnie na tym samym sprzęcie. (to samo się dzieje gdy wczytuje kampanię lub zaczynam grę ciągłą) Prosze... pomóżcie :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawieusz Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 nie ma to jak 2 pożary w dużych lasach i 3 w miescie+ szczelaniny itd musze powiedziec ze bylo bardzo ale to bardzo ciekawie:P a i mam jedno pytanko: jak zmienic pojemnosc garazu <_< pozdro for all:):P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11582601 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Jaki pojazd to jest szpital polowy????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Jaki pojazd to jest szpital polowy????? 1699893[/snapback] autobus to szpital polowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stroko Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Rany... Jejkuś...!! Pomóżcie mi bo zaraz strzele sobie w łeb. Po uruchamianiu jakiejkolwiek misji gra przywiesza się, a po chwili wyskakuje okienko z raportem o błędzie. (to z możliwością WYSYŁAJ lub NIE WYSYŁAJ). A gierka kiedys mi chodziła. Instalowałem z innej płyty i [gluteus maximus]. Prosze o pomoc Edytowane 31 Października 2005 przez stroko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...