MaKaR Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 mam pytanko na pograniczu software hardware a oto to pytnako: mam athlona 1800 xp+ rive 32mb 256 ddr i baracude 4 mi sie tnie GTA3 niemiłosiernie a mój qmpel ma durona 600 tą samą karte grafiki i 256 zwykłego ramu i mu prawie sie nie tnie nie kumam ja mam mocniejszy sprzet a mi chodzi gorzej :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 mam to samo , takie cykliczne skoki co 3-4 sek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 juz ci wierze ze twojemu kumplowi na durniu 600 i tnt chodzi płynnie :wink: :wink: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 mam pytanko na pograniczu software hardware a oto to pytnako: mam athlona 1800 xp+ rive 32mb 256 ddr i baracude 4 mi sie tnie GTA3 niemiłosiernie a mój qmpel ma durona 600 tą samą karte grafiki i 256 zwykłego ramu i mu prawie sie nie tnie nie kumam ja mam mocniejszy sprzet a mi chodzi gorzej :?: jakos trudno mi uwierzyc ze na duraku 600 i rivie GTA3 chodzi plynnie 8O (mowie oczywiscie o rozdzialkach od 800x600 wzwyz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 hmmm moze masz za<span style="color:red;">[ciach!]</span>y system .....a tak po za tym to na jakich ty grasz detalach a na jakich kumpel..niewiem jaki byc procek nei iał to na rivie i na detalach na maxa nei bedzie ci gta3 płynnie chodziło...włacz na 640@480..detale na low i juz sie nie bedzie cieło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 nie napisałem ze chodzi mu płynnie w miare płynnie co jakiś czas są ciecia ale naprawde zadko on gra na 640x480 no ale ja gram na tej samej rozdzielczości i ja mam jeden wielki skok a nie gre i co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 nie napisałem ze chodzi mu płynnie w miare płynnie co jakiś czas są ciecia ale naprawde zadko on gra na 640x480 no ale ja gram na tej samej rozdzielczości i ja mam jeden wielki skok a nie gre i co??po1 korzystacie z tej samej "oryginalnej kopii gry" :wink: :?: po2 wynik np w 3dm 2001 masz normalny (tzn niejwiecej tyle ile powinno sie osiagac na twoim sprzecie?) po3 masz cos popaprane albo z winda albo ze sterami od mobo/grafy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 i co wiadro heheh.. jaką masz ta rive moze ty masz tnt2 m64 a kumpel pro a to jest róznica (a twoja riva to wogóle 2 czy jeszcze 1 ??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 i co wiadro heheh.. jaką masz ta rive moze ty masz tnt2 m64 a kumpel pro a to jest róznica (a twoja riva to wogóle 2 czy jeszcze 1 ??) Dobre pytanie, pozatym przy takiej grafie to proc nie ma znaczenia grafa i tak daje max swoich możliwości niezależnie czy to Duron, Celeron, Athlon czy P4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...