Avandrel Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 czy moge postawic serwer q3 nie majac IP ? pytałem providera o otwarcie portu na serwerze, ale powiedział że nie ? A ja się w tym jakoś nie orientuję. Jakieś sugestie THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Możesz ale nikt cię nie bedze widzał więc to racaej bez sensu, bez IP to się raczej nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 to że mogę to muszę Ci powiedzeć nawet empirycznie sprawdziłem, tylko chodzi o IP. i wiem że się da bo przecież jestem jakimś portem na serwerze! Kolo poda iP port i będzie chodzić ? tylko jaki port ? i czy napewno tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 jesli masz wewnetrzne ip , to sie nie da , nie wystarczy sam port Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Kazdy komouter w sieci na jakis adres :) Jezeli Admin ci przekieruje port to nie widze problemu zeby to chodzilo , aczkolwiek zaznaczam ze empirycznie tego nie probowalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 chyba się na modem przesiądę to będę miał IP, dynamiczne bo dynamiczne ale zawsze IP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Tak tylko po co kcesz stawiac serwer na modemie ;) Chyba na ADSLowym, to tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 trz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...