Dibo Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) Witam. Spakowałem kilka mp3 i podzieliłem ten plik winrarem, wyszlo 9 spakowanych plikow po 1,4 MB kazdy. Wysłałem kumplowi z konta Tlena na jego konto Wirualnej Polski na którą można wysłac wiadomość o max 10MB wielkości. Przez to że podzieliłem na kilka plików powinno to traktować jako osobny załącznik. Mimo wszystko dostałem raport o niedoręczeniu z powodu że przekroczono wielkość wiadomości u odbiorcy. Dlaczego tak sie dzieje? Kumpel raz komuś przesyłał cały film w taki sposób na maila i nie było problemów. Wysyłałem przez klienta e-mail w Operze Edytowane 27 Marca 2005 przez Dibo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Przez to że podzieliłem na kilka plików powinno to traktować jako osobny załącznik. to znaczy, że podzieliłeś i wysłałes w jednym mailu? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Tak, tzn nie wiem dlaczego to takie dziwne. Jak kiedys uzywalem outlooka to tez wysylalem zalaczniki ktore mialy nawet 50 MB i dochodzily, Czyzby outlook byl na tyle inteligentny ze wysylal to jako osobny e-mail? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Musisz wyslac kazdy plik w osobnym mailu. Jesli wyslales to razem to sie nie dziwie ze nie doszlo. 9 plików po 1,4MB do tego dochodzi jeszcze kompresja *1,36 i wychodzi cos kolo 18MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Spróbowałem jeszcze raz ale tym razem wysłałem Thunderbirdem i odziwo doszło. Tak więc klient Opery soxx :D. Nie no żartuje, sama Operka jest the best... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...