Malarski Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Niestety dzisiaj z BlindFlashem nie wyszło, nie wiem czemu bo nie WIDZIAŁEM o co mu chodzi, ale chyba strzępił się o coś. Jutro spróbóje z kartą na PCI, jak nie wyjdzie to grafa powędruje na serwis.O spadku wydajności narazie nic nie powiem, a o bolących oczach powiedzieć mogę tylko tyle, że nie znam nikogo kogo by nie bolały po nocy spędzonej przy komp. (bolą też łokcie, kręgi i tyłek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Malarski mow mi jeszcze :D moj rekort to chyba ze 30 godzin prawie non stop - jak wyszlo Diablo 2 - jeszcze przed polska premiera dorwalismy z kumplami wersje angielska i gralismy po lanie - to byly piekne czasy :D A oczy to wtedy mi az lzawily :/, temu przerwalem hyhy A odnosnie tematu, to chodzilo mi o to ze ponoc na tych Gf ludzi bardziej bola, zwlaszcza po trybie 2D, np bylych uzytkownikow Ati, a tak wogole jestem ciekaw czy dasz sobie rady z ta karta, jak sie bedzie sprawowac i czy wogole podmiana biosu byla konieczna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Niestety dzisiaj z BlindFlashem nie wyszło, nie wiem czemu bo nie WIDZIAŁEM o co mu chodzi, ale chyba strzępił się o coś. Jutro spróbóje z kartą na PCI, jak nie wyjdzie to grafa powędruje na serwis.O spadku wydajności narazie nic nie powiem, a o bolących oczach powiedzieć mogę tylko tyle, że nie znam nikogo kogo by nie bolały po nocy spędzonej przy komp. (bolą też łokcie, kręgi i tyłek) 1355503[/snapback] Malarski słuchaj, na tej dyskietce jest NVFlash w wersji 4.41 a więc troszke wiekowy. Spróbuj jeszcze raz z wersją 5.1x. Musisz tylko wyedytować autoexec`a, powinien wyglądać tak: "nvflash -4 -5 -6 backup.rom" Sprawdzić nie zaszkodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebwiecz Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ejj, opłaca się kupić tą karcinę bo mam chrapkę na nią :unsure: :unsure: :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Ejj, opłaca się kupić tą karcinę bo mam chrapkę na nią :unsure: :unsure: :unsure: 1360027[/snapback] ale którą ? 6200 (6600?) ? może się opłaca - ale zanim kupisz looknij tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=118994&st=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...