Skocz do zawartości
Malarski

Czy Za Małą Kase Można Cieszyć Się Dobrą Grafiką?

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety dzisiaj z BlindFlashem nie wyszło, nie wiem czemu bo nie WIDZIAŁEM o co mu chodzi, ale chyba strzępił się o coś. Jutro spróbóje z kartą na PCI, jak nie wyjdzie to grafa powędruje na serwis.O spadku wydajności narazie nic nie powiem, a o bolących oczach powiedzieć mogę tylko tyle, że nie znam nikogo kogo by nie bolały po nocy spędzonej przy komp. (bolą też łokcie, kręgi i tyłek)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Malarski mow mi jeszcze :D moj rekort to chyba ze 30 godzin prawie non stop - jak wyszlo Diablo 2 - jeszcze przed polska premiera dorwalismy z kumplami wersje angielska i gralismy po lanie - to byly piekne czasy :D A oczy to wtedy mi az lzawily :/, temu przerwalem hyhy

A odnosnie tematu, to chodzilo mi o to ze ponoc na tych Gf ludzi bardziej bola, zwlaszcza po trybie 2D, np bylych uzytkownikow Ati, a tak wogole jestem ciekaw czy dasz sobie rady z ta karta, jak sie bedzie sprawowac i czy wogole podmiana biosu byla konieczna :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety dzisiaj z BlindFlashem nie wyszło, nie wiem czemu bo nie WIDZIAŁEM o co mu chodzi, ale chyba strzępił się o coś. Jutro spróbóje z kartą na PCI, jak nie wyjdzie to grafa powędruje na serwis.O spadku wydajności narazie nic nie powiem, a o bolących oczach powiedzieć mogę tylko tyle, że nie znam nikogo kogo by nie bolały po nocy spędzonej przy komp. (bolą też łokcie, kręgi i tyłek)

1355503[/snapback]

Malarski słuchaj, na tej dyskietce jest NVFlash w wersji 4.41 a więc troszke wiekowy. Spróbuj jeszcze raz z wersją 5.1x. Musisz tylko wyedytować autoexec`a, powinien wyglądać tak: "nvflash -4 -5 -6 backup.rom"

Sprawdzić nie zaszkodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...