sqbi2005 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Wczoraj zainstalowałem sobie Counter Strike 1.6 !! jest to podobno jakas wersja specjalnie do sieci. Nawet nie musialem instaliowac HL tylko od razu CSa 1.6 !! Chciałbym wrzucic boty do tej gry bo po sieci za bardzo nie zawsze mam z kim grac !! Pomozcie jak to zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 1. Chyba był juz temat o CS1.6 2. Jak nie masz z kim grac po sieci? Przecie jest masa serverów! 3. http://cszone.dmkhosting.com/page.php?id=358 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 siec=lan? A tak wogole probowales wrzucic te boty, ze od razu sie pytasz? W readme jest wszystko napisane po kolei gdzie co wrzucic i wcale nie trzeba miec FC zeby zrozumiec co tam pisza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqbi2005 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 zrobione !! dzieki ;] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick* Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Jak zmniejszyc celownik w cs jest jakas komenda? czy trzeba to zamienic to w opcjach :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=93964 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Poca ty cfana bestio. on nie podal w ktorym cs'ie zmniejszyc celownik :wink: nie jest to przypadkiem cl_crosshairsize? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick* Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (1.6) ja prubowalem zalozyc temat na oficjalnym forum cs 1.6 ale ta strona nie dziala:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick* Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 JA MAM PROGRAM DO CS 1.6 AMX'a. szukalem komend na www.counter-strike.pl ale nie ma :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 len czy slepy? ;/ w opcjach gry jest mozliwosc zmiany celownika (small large medium) a do tego komenda "crosshairsize **" gdzie gwiazdki wpisz liczbe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100goly Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Siema wszystkim! mam taki problem.Ściągnąłem cs'a 1.5 i najnowszy patch do HL(1.1.1.0) i zainstalowałem elegancko.wszedłem play online i wyskakuje "your counter-strike executable is out of date.Counter-Strike will now update to the current version"Klikam Ok i wyskakuje czy chce ściągnąc update z netu.klikam ok.wychodzi do windy i pokazuje sie okienko SierraUp i klikam continue.cośtam szuka i wyskakuje okienko "Your version(1.1.1.0) of Half-Life Is out of date,but there are no updates to update Half-Life to the latest version.Wchodze spowrotem do Countera i tym razem klikam ze nie chce update'a z netu.Wpisuje adres IP jakiegoś serwera i klikam Join.I teraz wywala taki komunikat"You cannot connect to a server which is operating under a different protocol version"I co ja mam zrobić!Fuck!!!pomóżcie mi!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Wchodzisz na serwery do innego CS,tudziez do 1.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100goly Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Wchodzisz na serwery do innego CS,tudziez do 1.6 1349534[/snapback] a są jeszcze servery na cs 15??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Nie ma. 1.5 juz nie dziala on line Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Jakies tam dzieci graja jeszcze w 1.5... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 sa serwery 1.5 ale nie ma systemu WON i nawet cheaterowi bana nie mozna dac :/ chyba ze na IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100goly Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 no ta dajcie IP jakiegoś servera na 1.5 jak macie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100goly Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 znalazłem liste serverów 1.5 i wpisałem pokazał sie ekran wczytujący i po 3 sekundach pokazuje sie takie cós:"could not connect to game server Reason:Your .dll [cl_dlls/Client.dll] differs from the server" No i znowu D*pa!pomózcie mi albo chociarz przetłumaczcie co to znaczy!!!!!! P.S-Przy tych serverach co znalazłem jest znaczek Linuxa-moze to przez to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Nie ma innych serveró niz na Linuksie, bo na windowsa nie ma cracka który by omijał WONa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLoH Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Reason:Your .dll [cl_dlls/Client.dll] differs from the server"Twoja wersja CS jest inna niz zainstalowana na serwerze :) Moja rada - czas przesiasc sie na 1.6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 w Counter Strike 1.6 też już nie gra tak dużo ludzi, wszyscy przesiadli się na Counter Strike Source... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) oplaca sie kupic jeszcze 1.6 czy juz lepiej source? beda jeszcze ludzie w 16 grac czy wszyscy juz mysla o przesiadce? http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=46042602 juz tak stanial? jak ten czas leci :) Edytowane 27 Marca 2005 przez umcacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100goly Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 no teraz już moge grać w necie ale mam ip do jakichś rumuńskich i niemieckich serverów.A jak dam ip jakiegoś polskiego to pokazuje ze takiego nie ma.Ma ktoś aktualną liste serwerów na sc 1.5???Jak macie to dajcie!PLISS.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Aktualna liste polskich serwerow? A czy nie wytlumaczyli Ci jeszcze, ze nie ma oficjalnie polskich serwerow juz do 1.5?!? A jesli tak bardzo chcesz grac w 1.5 to chyba Ci pozostaje grac na jakichs pirackich serwerach, o jakie w polsceraczej nie latwo. Zreszta co za przyjemnosc grac z cheaterami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100goly Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 dobra.przeżuciłme sie na cs 1.6.Teraz gdy prubuje wejść do servera to mi wywala taki komunikat:Your steam ticket has expired.wpisz hasło jeszcze raz.Wpisuje i to samo.i tak w nieskończoność.co ja mam robić?.Pomóżcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 w Counter Strike 1.6 też już nie gra tak dużo ludzi, wszyscy przesiadli się na Counter Strike Source... 1352303[/snapback] Teraz do dosrales ;] Jeszcze stroche czasu minie puki wiekszosc graczy 1.6 przejdzie na Source. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Witam! Postanowiłem zrobic taki temat żeby każdy kto ma problem mógł o tym napisac w jednym oficjalnym temacie a nie tworzyc osobny temat bo sie straszny bajzel robi na forum a tak bedzie pożadek :D z tego co szukałem niema oficjalnego tematu counter strike 1.5 i 1.6 wiec pomyslałem ze takowy stworze, to tyle. Pozdro! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Oo matko ile tych tematow o CS bedzie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 no własnie dlatego chcialem zrobic jeden oficjalny o 1.5 i 1.6 :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLoH Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Dokladnie ... na oko z 2 lata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...