pain.exe Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 jutro bede miał CS 1.6 od qmpla :twisted: wiec moze pogramy do tej pory ciupałem w 1.5 i 1.0 :D no i w Sourca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 83.31.180.129:27015 kto che niech sie wbija 1373986[/snapback] ta kto chce niech wbija :> jak bedzie wiecej ludu albo bedziecie chcieli pograc to napiscie na gg albo priv albo cos ( na gg jestem niewidoczny) 4141184 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam. Mój brat ma Neostradę128 dzieloną tunerem na dwa kompy (swój i dzieci w pokoju obok) i ma pewien dylemat: jego dzieci chcą kupić Counter-Strika 1.6 żeby pograć sobie przez net ale nie wiedzą jak im ruszy na ich słabym łączu. Co o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Snoopy- Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Według mnie będzie cienko jeśli oba komputery będą zajęte. Zmieńcie na 512kb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Będzie baaaardzo cienko. Ja mam 128 na jednego i jakoś jeszcze ujedzie, ale na 2 toż to przecież jak modem :blink: Zainwestuj w stałke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Według mnie będzie cienko jeśli oba komputery będą zajęte. Zmieńcie na 512kb. 1381157[/snapback] Cóż za pomocna rada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ych, zalezy czy drugi komp bedzie cos sciagal albo przegladal strony. Jesli tak to oczywiscie, ze beda lagi, jesli nie to sie da wytrzymac. Najlepiej po prostu wpisz w uruchom: ping "adres jakiegos serwera" -t jezeli ping bedzie ponizej 100 to dzieciakom wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 mozesz też cfos speed zainstlowac ja go mam i pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ych, zalezy czy drugi komp bedzie cos sciagal albo przegladal strony. Jesli tak to oczywiscie, ze beda lagi, jesli nie to sie da wytrzymac. Najlepiej po prostu wpisz w uruchom: ping "adres jakiegos serwera" -t jezeli ping bedzie ponizej 100 to dzieciakom wystarczy 1381183[/snapback] Tzn. co mam wpisać,gdzie i w jakim celu? mozesz też cfos speed zainstlowac ja go mam i pomaga 1381203[/snapback] Co to za program i na czym polega?I gdzie go znajdę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Tzn. co mam wpisać,gdzie i w jakim celu? Co to za program i na czym polega?I gdzie go znajdę? 1381221[/snapback] :blink: W celu sprawdzenia, z 2 kompa czasu potrzebnego na przejscie pakietu z twojego kompa na serwer cs np. Start > uruchom > wpisujesz cmd dajesz enter > w tym okienku > ping <adres.ip.serwera.cs> i enter. Co to za program i na czym polega?I gdzie go znajdę? Google nie dziala ? :? wpisz sobie w google cfos i bedziesz mial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 omg, przeciez wszystko napisalem... Gdzie: Najlepiej po prostu wpisz w uruchom:Co: ping "adres jakiegos serwera" -tJesli nie znasz zadnego to np: 81.168.162.240 Po co: jezeli ping bedzie ponizej 100 to dzieciakom wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 A jaki mam ten ping wpisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 :mur: Jesuhrystematkoboskoczęstohofsko W P I S Z: ping 81.168.162.240 -t Jak mozna tego nie rozumiec? Probowalem pomoc ale cierpliwosci juz brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Nie zapieknie bedzie za mały upload. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Sory Jin nie skapowałem od razu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASKADER Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 poda ktos link zeby sciagnac full CS'a 1.5 bo kumpel mi dal 1.3 ale jak go patciach!e nie cyka granie przez neta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pk15 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 A jak zrobić żeby celownik nie zwiększał się podczas strzelania i podczas biegania?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 cl_dynamiccrosshair 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHUNTER Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Mam pytanko czy w counteże 1.6 można ustawić tak żeby można było zabijać graczy ze swojej drużyny?? jak tak to co mam zaznaczyć?? Aha i czy są jakieś boty do 1.6?? szukam i nie moge znaleśc. Prosze o szybką odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) friendly fire. A co do botow to wpisz w googlach "podbot" Edytowane 2 Czerwca 2005 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHUNTER Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 kurde jestem chyba ciemny:mur: gdzie to dokładnie jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 W konsoli wpisz mp_friendlyfire 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) Z CsZone.PL możesz sciagnac zBOT'y. :) Edytowane 2 Czerwca 2005 przez Atak#komarA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Wgrywasz je do katalogu /cstrike. Boty dodajesz albo z konsoli bot_add (ct/t) [albo add_bot nie pamietam :) ] a najlepiej po nacisnieciu literki 'h" tam mozesz ustawiac m.in jakiego skilla maja miec boty itp .itd. Milego grania ,oby jak najwiecej pieknych headzikow ci wchodzilo :) Tutaj torszke wiedzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sappa Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Witam. Mam pytanko czy wyszedl moze cs 1.5 pod [brzydkie określenie na linuksa]a ?? ?? czy jedyna opcja to przez wine :> jesli przez Wine to jak :blink: prubowale mpare razy pod roznymi wersjakmi wine ale zawsze wysyp. raz mi sie geira odaplila ale i tak po chwili sie wywalila :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Witam. Mam pytanko czy wyszedl moze cs 1.5 pod [brzydkie określenie na linuksa]a ?? ?? czy jedyna opcja to przez wine :> jesli przez Wine to jak :blink: prubowale mpare razy pod roznymi wersjakmi wine ale zawsze wysyp. raz mi sie geira odaplila ale i tak po chwili sie wywalila :| 1542648[/snapback] Co do CS1.5 to nie wiem, ale CS1.6(Steam) działa pod Cedega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Elo Mam problem z CS'em 1.6. Gdy go odpalam przez moment widać CS'owe tło a potem ekran robi się cały czarny i aplikacja zawiesza się. CS:Source HL2 i HL1 działa normalnie. System: Win XP SP2 Error Log: Error:Failed to load dialog file Resource/UI/ClassMenu.res Function trace: CGameUI::Start CGameUI::Initialize CBaseUI::Start CBaseUI::Initialize Host_Init CFileSystem_Steam::Mount() I znalazłem odpowiedź http://steampowered.custhelp.com/cgi-bin/s...li=&p_topview=1 EDIT: W końcu pomogła zmiana nazwy pliku ClassMenu (z rozszerzeniem RES) na ClassMenu.res, nie będe kasował tego postu, ponieważ szukałem rozwiązania problemu na światowych forach i problem jest dość częsty. Edytowane 18 Lipca 2005 przez Morf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade100 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 witam...dajcie jak macie kilka dobrych sercerów (cs 1.6) Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 http://www.counter-strike.pl/download/pafi...ion=file&id=386 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Jest ktoś chętny do pogrania w CS 1.6 ?? Ja ostatnio gram z kilkoma kumplami, jezeli ktos chce, moze sie dołaczyć, wiecej info na gg. (3075318) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...