Lizardus Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) czyli miaels 85 hz w kazdej innej grze oprocz cs? niewierze.... a to ze ci w raporcie steama uznal 85hz dlaetgo poniewaz nie ejst z toba az tak azle i nie ejdziesz na 60hz na pulpicie tylko masz ustawiony normlanie na wyzszy(85hz). ale jak wlaczysz jakas gierke to refresh ci spada do 60hz i tylko moze pomoc na to takie programy jak refresh lock czy powerstrip(polecam). takie cos wystepuje tylko na winXP Edytowane 9 Lutego 2007 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) przeciez na 60hz po 10 min oczy z oczodolow wypadaja... takie cos wystepuje tylko na winXPnie prawda... w win2000 i 2003 jest to samo... w grze ustawia sie odswiezanie 60 hz Edytowane 9 Lutego 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 przeciez na 60hz po 10 min oczy z oczodolow wypadaja... nie prawda... w win2000 i 2003 jest to samo... w grze ustawia sie odswiezanie 60 hz a juz mialem napisac " winXP i pochodnych" ale nie wiem co mnie trafilo.. no bo to prawie te same OS, ten sam szkielet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 heh [; zależy jeszcze od karty graficznej, bo u mnie w 1024*768 przy 100hz ikonki (jak i reszta obrazu) mi tańczy i się korzystać nie da, dopiero przy 800*600 mogę w spokoju odpalić 85hz (100 hz i oczy pieką o.0) A odświeżanie jest ważne, siedziałem kiedyś przez 2 tygodnie na 60Hz (zwaliły mi się ustawienia monitora i nie zauważyłem różnicy) i teraz przez to mam -0,5 na prawe oko, i -0,25 na lewe [; Będzie jeszcze stawiany serwer css PurePc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) Witam, wiecie może jak się nazywa program do odtwarzania muzyki podczas rozgrywki na serwie, tak żeby ją wszyscy z teamu słyszeli? EDIT: juz znalazłem, jakby kogos interesowało to na tej stronce jest wszystko napisane http://www.hlss.us/index.php?p=1 Edytowane 16 Marca 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Panowie mam pytanko. Czy da się odpalić jakoś Countera 1.6 na jednym rdzeniu? Moe ustawić koligację, ale jest problem, ze po alt + tab mam black screen i nie wiem jak przywrócić obraz. Są jakieś komendy konsolowe na odpalenie pracy csa na jednym rdzeniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lionheart Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 A po co ci to? Przyspiesza ci gra w pewnym momencie? To zainstaluj DualOptimizer od AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 A po co ci to? Przyspiesza ci gra w pewnym momencie? To zainstaluj DualOptimizer od AMD.No raczej nie w pewnym momencie. Działa 2, jak nie 4x szybciej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattro Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Panowie mze kiedys zrobimy jakis maly spar. Zbierzemy ekipe i pogramy. Moge jak cos zalatwic serwa.ja chętnie pogram, ma ochote taką że szok, grałem w Csa jakieś 3 lata temu, była niezłaq zadymka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 to pogramy razem po maturce jak sobie kuie kompa i cs'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Panowie mam pytanko. Czy da się odpalić jakoś Countera 1.6 na jednym rdzeniu? Moe ustawić koligację, ale jest problem, ze po alt + tab mam black screen i nie wiem jak przywrócić obraz. Są jakieś komendy konsolowe na odpalenie pracy csa na jednym rdzeniu? Ustaw grafę na OpenGL i nie będziesz miał black screena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) Ustaw grafę na OpenGL i nie będziesz miał black screena.Co ciekawsze, teraz już moge sobie ALT+TABować - zupełnie nie wiem co zrobiłem. Po propstu działa - i to na patchu v19. Edytowane 3 Maja 2007 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misioman Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ej sluchajcie ziomy ja niedlugo bede mial serka to mzoemy sobie pograc troszke (zrobic jakies grupy drabinkę albo cos w tym stylu). Idzie ktoś za tym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) http://img201.imageshack.us/img201/3148/liniedd9.jpg Poczebuję nazwy pluginu lub linku do niego. Oczywiście jest to "jakiś" antyrasz. Edytowane 30 Lipca 2007 przez Massimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesone Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Mam dziwny problem w CS 'sie kiedy gram od czasu do czasu mam jakby przycinanie sie gry ale nie z powodu lagow na serwie. Gram na SAPPHIRE RADEON 9200 ATLANTIS 128 MB Slyszalem ze jest to jakis bug na tej karcie i tzreba sciagnac jakiegos patch'a, i nie jestem 1 ,ktory ma taki problem. Prosze o pomoc icon_biggrin3.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Zapraszam tutaj: http://cspk.go.pl/ Wieczorami jak studenci się nudzą, rozgrywają naprawde ciekawe mecze i prezentują wysoki poziom. Pozdrawiam i polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczara911 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 ma ktos jakies strony z mapami mnie najbardziej interesuja de jeszcze nie moge amienic reki probowalem juz chyba wszystkiego komend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 ma ktos jakies strony z mapami mnie najbardziej interesuja de jeszcze nie moge amienic reki probowalem juz chyba wszystkiego komend http://www.ujeb.pl/38081/ Reke zmieniasz w ustawieniach gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 http://img201.imageshack.us/img201/3148/liniedd9.jpg Poczebuję nazwy pluginu lub linku do niego. Oczywiście jest to "jakiś" antyrasz. http://board.counter-strike.pl/viewtopic.p...918&start=0 albo http://board.counter-strike.pl/viewtopic.p...807&start=0 Które wolisz, albo które będzie lepiej chodziło ;). Jednak z własnego doświadczenia polecam ten M_Antirusher ;). Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naten Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Counter Strike --> :mur: :mur: :mur: :mur: w WinXP prof. SP3 + NIS 2007 - w dodaj/usuń programy nie ma go FreeUnistaller 1.1 - też go nie widzi w katalogu gry - nie ma polecenia "uninstall" zna ktoś sposób na odinstalowanie tej gry??? toto cholerstwo synek mi, czyli sobie, zainstalował i teraz wywala mi system Cabal - też przez niego zainstalowany - czynił to samo poza tym po Cabalu została mi "mała pamiątka": jak uruchamiam IE7 w lewym dolnym rogu paska stanu (lewy dół ekranu) przez chwilę miga okrągła ikonka: czarna z bladoniebieskimi jakby wskazówkami zegara wskazującego godz. 17.00 przypuszczam, że to jakaś pozostałość antywira po sieciowym Cabalu (chyba coś z NOD-a) ma ktoś pomysł jak sie tego pozbyć? :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 przeciez cs sie instaluje przez steama.... wchodzisz w my games.. klikasz prawym myszy na counter-strike i masz opcje: delete local content... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 przeciez cs sie instaluje przez steama.... wchodzisz w my games.. klikasz prawym myszy na counter-strike i masz opcje: delete local content...chyba ze to ta zakazana wersja, a jak synek instalował to na 99% tak ;). Poszukaj w Program Fajls Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 to normalne, że mam praktycznie taki sam fps niezależnie od rozdziałki? 640x480 - 1680x1050 oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 to jest tak stara gra ze fps rzedu 200 bedziesz mial nawet na duzych rozdzielczosciach :) Jesli masz dobra karte do tego X2. ale nawet integra pociagnie. mozesz pobawic sie w konsoli parametrem fps_max *** albo fps max *** gdzie"***" oznacza liczbe. mi wiecej jak 100 klatek CS nie chce pokazac :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 właśnie w tym sęk, że przy ostrej zadymie spada do 40, nawet przy 640x480 [; co ciekawe, wersja NoSteam trzyma 100fps... cfg ten sam integra nie jest zła, w q3 timedemo mam 360fps z włączonym aa i anizo, a przecież to tez OpenGL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 właśnie w tym sęk, że przy ostrej zadymie spada do 40, nawet przy 640x480 [; co ciekawe, wersja NoSteam trzyma 100fps... cfg ten sam integra nie jest zła, w q3 timedemo mam 360fps z włączonym aa i anizo, a przecież to tez OpenGL Uroki steam ;]. Przeloguj się na steamie, przeinstaluj CS, pousuwaj niepotrzebne pliki itp. A jak ktoś chce mieć więcej niż 100fps to komenda developer 1 i sprzęt daje z siebie ile może - u mnie ~400fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 o mosz :D bociczek tego nie wiedzialem ;) zaraz sprawdzam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 o mosz :D bociczek tego nie wiedzialem ;) zaraz sprawdzam :)Oczywiście musisz to poprzedzić fps_max 999 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 domyslilem sie :) ... w niektorych momentach 700FPS ... syto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Tylko, czy warto? Jeśli różnicy pomiędzy 60fps a 100fps nie zobaczysz a co dopiero między 100 a 700 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...