Syżyk Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Witajcie mam mały problem z c-s 1.6 jakos po jednej minucie grania na jakimkolwies servie mnie wyrzuca wiecie moze dlaczego ????????? Z góry wielkie THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poltergeist065 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 CS 1.5 jeszcze bardzo dobrze dziala, czitow wcale nie jest duzo - w kazdym razie są zwalczani, serwerow polskich jest masa, bardzo duzo ludzi gra, jest nawet polska liga proxion ;] Zapraszam na: 81.219.231.51:27015 lub 81.219.246.4:27015 ( to moje 2 ulubione serwery ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poltergeist065 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Syżyk nie masz Cheating Death, programu antycziterskiego który jest wymagany na wiekszosci serwerów, starczy przeczytac co pisze po tym jak cie kopie. Obecnie obowiązuje ta wersja http://files.unitedadmins.com/files/cd-client-4_32_0-en.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 jak juz ktos odkopal temat to gra ktos jeszczE ? ja caly czas :P heh moze wkonu wyszloby jakies spotkanie albo mozna by mixa zagrac :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 jak juz ktos odkopal temat to gra ktos jeszczE ? ja caly czas :P heh moze wkonu wyszloby jakies spotkanie albo mozna by mixa zagrac :-)Ja gram w cs'a! Chociaz mam source'a i inne nowe wynalazki to i tak gram w 1.6 Ostatnio sie wkrecilem i nie chce mi sie wracac do source'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof575 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Cześć ;) jestem początkującym graczem w CS tzn. przez internet chciałbym zaczać grać ;) poniewaz boty sa dla mnie juz za słabe ;p gdy chce podłaczyc sie do jakiegos zagranicznego lub polskiego serwera podłaczam sie i nagle wyskakuje mi komunikat " LAN servers are restricted to local clients (Class C) " i ciągle na każdym serwerze to jest napisane ja nie mam rzadnego SKILL'a itp. pomóżcie mi dziękuję za wszelka pomoc Wesołych Świąt ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Może kup se roginalna gre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0x Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Syżyk nie masz Cheating Death, programu antycziterskiego który jest wymagany na wiekszosci serwerów, starczy przeczytac co pisze po tym jak cie kopie. Obecnie obowiązuje ta wersja 1352848[/snapback] dobra.przeżuciłme sie na cs 1.6.Teraz gdy prubuje wejść do servera to mi wywala taki komunikat:Your steam ticket has expired.wpisz hasło jeszcze raz.Wpisuje i to samo.i tak w nieskończoność.co ja mam robić?.Pomóżcie!!! To oznacza ze prawdopodobnie masz zablokowany port na ten serwer <_< mam CS 1.6 non-steam a Cheating-Death 4.29.0 i jak próbuję się połączyć z jakimś serwerem ciągle wyskakuje mi ten komunikat your dll [cl_dlls\client.dll] differs from server's. :(:(:( Z tego co czytałem i słyszałem valve dość wkurzone zaczęło walczyć z tym i zlikwidowali non-steama ............. Zresztą niekażdy serwer żąda cheating death co moze spowodowac ze cie niełączy i jak co to masz bardzo starą wersje przydałby sie update ;] Cześć ;) jestem początkującym graczem w CS tzn. przez internet chciałbym zaczać grać ;) poniewaz boty sa dla mnie juz za słabe ;p gdy chce podłaczyc sie do jakiegos zagranicznego lub polskiego serwera podłaczam sie i nagle wyskakuje mi komunikat " LAN servers are restricted to local clients (Class C) " i ciągle na każdym serwerze to jest napisane ja nie mam rzadnego SKILL'a itp. pomóżcie mi dziękuję za wszelka pomoc Wesołych Świąt ;] Hmmm to oznacza że serwer jest LANOWY i za żadne skarby sie znim niepołączysz hmmmm poniżej umieszczam krotką liste serwerow 1.6 w stu procentach sprawnych ! : 212.122.206.171:27015 80.51.241.42:27015 212.203.134.103:27016 213.134.161.50:27015 212.76.32.56:27045 193.151.66.5:27015 217.97.130.90:27015 83.175.144.130:27016 212.76.32.41:27015 82.160.77.142:27015 212.203.134.108:27017 195.136.108.15:27015 Edytowane 27 Grudnia 2005 przez r0x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweladam1988 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 mam problem z serwerami do 1.6 nie działają mi żadne , nie chcą sie włączyć ale gdy ja stworze serwer to wszystko jest cacy nie wiem co robić ??? pomóżcie !!! co zrobić nie działają mi serwery na cs 1.6 pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0x Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 co zrobić nie działają mi serwery na cs 1.6 pomocy!!! Idz do administratora twej sieci i powiedz aby ci odblokował porty .. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Słuchajcie mam taki problem - zainstalowałem sobie clanmoda do cs'a 1.6. Wszystko ładnie działa, ale gdy chcę dodać boty to wywala mi że nie ma takiej komendy (bot_add_ ...) Wie ktoś jak to ominąć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0x Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Radze ci poszukac twoj problem o tu KLIK napewno juz ktos poruszal ten problem na gorze masz szukaj ; ) Edytowane 4 Stycznia 2006 przez r0x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Nie wiem, czy dawałem, ale to jest ip napewno sprawnego serwera... Serwer bydzia {1} ][ TP VAC by www.cs.telsten.com 83.238.68.23:27015 Aha, jak chcecie miec oryginalnego CS'a, to znalazłem w Media Markt cos takiego jak CS Anthology. Na jedenj plycie DVD za 40 zł dostajemy CS 1.6 i CS:CZ (oczywiscie wraz z kodem, aby obie gry zarejestrowac na swoim LEGALNYM koncie steam). Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0x Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Nie wiem, czy dawałem, ale to jest ip napewno sprawnego serwera... Aha, jak chcecie miec oryginalnego CS'a, to znalazłem w Media Markt cos takiego jak CS Anthology. Na jedenj plycie DVD za 40 zł dostajemy CS 1.6 i CS:CZ (oczywiscie wraz z kodem, aby obie gry zarejestrowac na swoim LEGALNYM koncie steam). Pozdro Marnowanie pieniędzy <_< <_< po pierwsze same konto steam z cs 1.6 ludzie sprzedaja na alegro itd juz po 20 zł nieoplaca sie kupowac cs:cz to jest szajs wogóle niema w tą wersje turniejow .... odeszła w zapomnienie ! odradzam kupowania i wydawania 40 zł ...................... żal.pl <_< <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymone Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Bez jaj. Tzn., że co ? Nie pogram sobie ? Nikt już w to nie gra ? A właśnie chciałem zacząć grać w CS'a i się skusiłem na tę wersję ANTHOLOGY z media. No ale i tak mam problem. Odpalam , włącza się Steam update i nie udaje się połączyć. I tak w kółko. Czego to może być przyczyna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Marnowanie pieniędzy <_< <_< po pierwsze same konto steam z cs 1.6 ludzie sprzedaja na alegro itd juz po 20 zł nieoplaca sie kupowac cs:cz to jest szajs wogóle niema w tą wersje turniejow .... odeszła w zapomnienie ! odradzam kupowania i wydawania 40 zł ...................... żal.pl <_< <_<Ty sam jesteś żal.pl a)Jakbyś wiedział to na kupione na allegro konto nie masz ani pudła z cd-key'em, ani dowodu zakupu, co za tym idzie, osoba, która Ci konto sprzedała poczeka, aż zmienisz sobie haslo, wystawisz pozytywa, a nastepnie ta osoba, jako posiadacz pudelka i dowodu zakupu moze zglosic sie do valve ze ktos mu ukradl konto i oni mu przywracaja hasło. Ty zostajesz bez konta, a on ma 20 zł do przodu, nie ma negatywa i zaczyna szukać kolejnego leszcza. b)mając swoją wersje pudełkową, gdy sam zostaniesz wybity z konta (a róznie bywa), to tak samo, skanujesz pudło, skanujesz dowod wplaty i konto masz z powrotem. Kupujac na allegro to mozesz sie nawet w piete pocalowac, a konta i tak nie odzyskasz. c)wierzysz w zapewnienia, ze konto z allegro jest czyste, bo ja nie. Kumepl kupil, chcial sie wbic na mój serwer i sie okazalo ze ma tam bana. I co? Nadal taki żal.pl? Zal.pl to wypowiadanie sie na temat czegos, o czym nie ma się pojecia. 20 zł to nie majatek, a warto doplacic, aby miec gwarancje, ze nikt z konta Cie nie wybije, ani ze nie masz nigdzie bana. I dostajesz do tego jeszcz CS:CZ + Deleted Scenes, czyli taką sobie grę single player, ale zawsze coś! Bez jaj. Tzn., że co ? Nie pogram sobie ? Nikt już w to nie gra ? A właśnie chciałem zacząć grać w CS'a i się skusiłem na tę wersję ANTHOLOGY z media. No ale i tak mam problem. Odpalam , włącza się Steam update i nie udaje się połączyć. I tak w kółko. Czego to może być przyczyna ? Pograsz sobie. Anhology zawiera dwie gry. Jedna to CS 1.6, druga to CS:CZ. W CS:CZ mało ludzi gra, za to w 1.6 gra połowa Polski, w tym ja :) Zrób tak. Ściągnij ze strony valve steam'a gołego (mniej niż 1 MB), zainstaluj, zaloz na nim konto a nastepnie sprobuj zainstalowac te gry. Mozliwe tez ze masz zablokowane jakies porty. Pozdro. Edytowane 7 Stycznia 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Chciałem sobie postawić Dedicated Server (wersja z steam'a) aby pograć z kumplami w CS 1.6. Niestety mimo tego że ustawiam serwer jako Internet Ip serwera jest adresem mojej lokalnej karty. Macie jakieś pomyły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartearab Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Warto kupic counter strika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Warto kupic counter strika?Warto. Zarówno CSS jak i CS 1.6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 sry za ot ale solid tak sie zastanawialem czy to ty jestes Head bydzi [; ale widze ze jednak tak [; ja tez gram ciagle w 1.6 ale laaagi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 a ja wam polecam program hamachi tworzy wirtualna siec ktos moze byc z 2 konca polski podlaczy sie pod ta siec i widzi serwer w zakladce lan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymone Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 W końcu udało mi się odpalić CS'a :-) Gdzie gracie ? @Radeksz, też probuje korzystać z Hamachi ale on strasznie zamula mi kompa. W menadżerze widać bardzo duże obciążenie procka. Też tak masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 sry za ot ale solid tak sie zastanawialem czy to ty jestes Head bydzi [; ale widze ze jednak tak [; ja tez gram ciagle w 1.6 ale laaagi :/ Tak tak, to ja :) Ale lagi na bydzi, czy w ogole przez łącze Twoje, bo na bydzi, to lagi mamy, ale to bardzo zadko i przez kilka sec na dzien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 na bydzi mam bardzo duzy loss ;/ tzn skacze mi do 50-60 ;/ moze da sie grac ale ja strasznie sie denerwuje przez to bo ktos mi wyskoczy a ja nie wiem co sie dzieje bo mam zwieche/cofa mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 na bydzi mam bardzo duzy loss ;/ tzn skacze mi do 50-60 ;/ moze da sie grac ale ja strasznie sie denerwuje przez to bo ktos mi wyskoczy a ja nie wiem co sie dzieje bo mam zwieche/cofa mnie :DNiech zgadne... neo 256? :D Zakladam ze 256 wlasnie dlatego, ze jak gralem na tym łaczu to bez zmiany rate miałem dokladnie to samo (nawet loss do 100) Trzeba poprostu rate zmienić w Twoim cfg. Wejdź na forum www.cs.telsten.com, tam jeśli tematu takowego nie ma, to jeśli założysz, napewno Ci pomogą. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Mam pytanie kiedy chce zagrac w CS'a wyswietla mi sie taki komunikat Could not load libary D:\CS\CounterStrike\CStrike\Cl.Dlls\client.dll Czego to moze byc wina!! POMOCY!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 1.5 czy 1.6? Jak 1.6 to non-steam czy full legal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 CS 1.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 hamachi mi prawie kompa nie obciaza niewiem dlaczego tobie akurat obciaza moze zalezy od kompa i lacza, ja mam 1,15 mega łacze i jak stawialem to bylo ok wiara ze 128 kb/s miala 60 do 100 ping dalo sie grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 CS 1.5Oj, to Ci nie pomoge. Ale sprobuj tak: Zainstaluj HL'a, na to łatke 1.5, zobacz czy działa. Jak działa, to podmien soundy, configi, folder z mapami itd i bedziesz miał to co przed reinstallem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...