Skocz do zawartości
sqbi2005

Counter Strike

Rekomendowane odpowiedzi

KAMILcom napisał(a):

mam dziwny problem do tej pory jak grałem sobie w 1.6 mialem ZAWSZE równe 60 fps a teraz mi spadło do 50 co robić

BTW. da sie jakoś wyłączyć limit klatek ?

w konsoli (~) wpisz "fps_max 100"

i upewnij sie że masz wyłączone VSync.

Bio napisał(a):

hmmm 1.5 jest darmowy... opłaca się ściągać i grać? wiecie kiedy będzie 1.6 darmowa? xd

1.5 jako MOD jest darmowy. Aby pograc w 1.6 rejestrujesz kluczyk z H-L w Steam'ie i grasz.

Edytowane przez GuC!o^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GuC!o^ napisał(a):

w konsoli (~) wpisz "fps_max 100"

i upewnij sie że masz wyłączone VSync.

1.5 jako MOD jest darmowy. Aby pograc w 1.6 rejestrujesz kluczyk z H-L w Steam'ie i grasz.

niec nie daje

gdzie sprawdzić czy Vsync jest wyłączony ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

opcje grafiki?

Właściości pulpitu --> Nvidia Display --> nazwa monitora --> performance % quality settings

A ja mam inne pytanie. Takie głupie bo niepotrzebne

Otóż w cs mam najwyzej 100 fps. fps_max mam na 300. Dlaczego nie chce wyzej pójść? Widziałem u innych ze maja po 200, 300 fps. Nawet w Source na max detalach w niektórych miejscach mam 120 fps.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie pytanie, szukałem w necie ale niemogłem znaleść odpowiedzi.

Chcemy zrobić turniej w szkole, wszystko musi być legalne i brakuje nam csa, ma to być rozgrywka na Lana, czy cs 1.6 non stem w tym przypadku bedzie legalny ?? Możemy go urzyć do gry na lana?

Prosze o szybką odpowiedz , dzieki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FanEk napisał(a):

A ja mam takie pytanie, szukałem w necie ale niemogłem znaleść odpowiedzi.

Chcemy zrobić turniej w szkole, wszystko musi być legalne i brakuje nam csa, ma to być rozgrywka na Lana, czy cs 1.6 non stem w tym przypadku bedzie legalny ?? Możemy go uRZyć (N/C) do gry na lana?

Prosze o szybką odpowiedz , dzieki :)

Nie nie jest to legalne... bo jest to piracka wersja moda.

Teraz z innej beczki. Weź sobie słownik ortograficzny do ręki i sprawdź jak piszemy słowo uRZyć.... Ehh dzieci dzieci :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Teraz z innej beczki. Weź sobie słownik ortograficzny do ręki i sprawdź jak piszemy słowo uRZyć.... Ehh dzieci dzieci

A pan dorosly bo umie pan napisac "uzyc" bez bledu? A wie pan jak wyglada wielokoropek? Albo przecinek, prosze pana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Devil napisał(a):

Nie nie jest to legalne... bo jest to piracka wersja moda.

Teraz z innej beczki. Weź sobie słownik ortograficzny do ręki i sprawdź jak piszemy słowo uRZyć.... Ehh dzieci dzieci :|

Niewiedziałem że to forum ortograficzne lol. Ale dzięki za odpowiedź, pozdro.

btw. jesteś o rok starszy odemnie ;]

Edytowane przez FanEk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eragonek napisał(a):

Mam mały problem z cs 1.6.

Otóż gdy do kogoś strzelam to wyskakują czarne kwadraty :huh: .

Wiecie w czym problem ?

spróbuj tutaj

http://bydzia.easyisp.pl/forum/viewforum.php?f=98

Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rece opadaja....ludzie graja na 60fps w cs i jest git.....pewnie jeszcze na bank maja 60hz na swoim monitorze crt jak 90% nuboli na swiecie(magia win XP). Jak brata "oswiecilem" refresh lockiem to "przeciez kazdy tak ma(60hz) a to jeszcze popsuje mi monitor!"

Edytowane przez Lizardus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuje mapki cs_office1.

jest to mapa z ver 0.71

CT zaczyna w malym pomieszczeniu sa 2 wyjscia(jedno tunelem). Terrorysci zaczynaja w budynku na 2 pietrze z widokiem przez okna na podwurko:).

Jak by ktos wygrzebal cos takiego pod inna nazwa to prosze wyslac na maiala koziolek10@wp.pl

i jeszcze oryginalnego offica(tego z pierwszych wersji, torche inne ulozenie pomieszczen)

Dzieki.

Jak ma ktos fajne mapki dla 8 graczy to niech zapoda na maila:D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lizardus napisał(a):

rece opadaja....ludzie graja na 60fps w cs i jest git.....pewnie jeszcze na bank maja 60hz na swoim monitorze crt jak 90% nuboli na swiecie(magia win XP). Jak brata "oswiecilem" refresh lockiem to "przeciez kazdy tak ma(60hz) a to jeszcze popsuje mi monitor!"

Dobre, niestety szczera prawda. Kumplowi kiedyś pokazałem, że istnieje inna rozdziałka. Przychodzę, patrzę a on gra na 19'' na 1280/1024 w 60Hz. Myślałem, że zemdleję.

Mapki do CS'a? Pogoogluj i użyj czasem rozumu ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wilczurek napisał(a):

na na 17" gram 800x600 80Hz albo 72HZ

mowisz chyba o LCD? chociaz chyba nie bo malo jaki ma 80hz.....

jesli mowisz o CRT to pytanie:

1)masz monitor z lat 80' ?

2)masz w ogole kolorowy monitor ?

bo naparwde mega scisk bo 99,9% monitorow CRT 17' potrafi spokojnie 100hz wycisnac na 800x600, a norma jest okolo 112hz(za pomoca programu powerstrip) bo 99,9% monitor CRT 17' ma 70-71 kHZ (im wiecej tym wiecej Hz na poszczegolnych rozdzialkach)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Skoro tak wszyscy piszą o odświerżaniu to jak ustawić 85Hz w 1024?? Gra mi lata 1024 D3D a odświeżanie mam tylko 60Hz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wilczurek napisał(a):

dajcie IP do kilku pl serwów , bo grałem na nonsteam:P . Najlepiej servery tylu LAMA w source

oojjj nie lubimy piractwa....

Grzechu_1990 napisał(a):

Skoro tak wszyscy piszą o odświerżaniu to jak ustawić 85Hz w 1024?? Gra mi lata 1024 D3D a odświeżanie mam tylko 60Hz.

sciagnij sobie programik refreshlock i odpalaj przed uruchomieniem gry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzechu_1990 napisał(a):

Grzechu ile lat siedziales na 60hz ?? to musialo bolec.... . Ale nie jestes osamotniony w cs. Jak wykazaly bazy danych spzretu graczy zebranych pzrez Valve przez Steama wiekszosc osob jedzie na 60hz.... jednym slwoem : MEGA ZAL!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990
  kziel1 napisał(a):

Panowie mze kiedys zrobimy jakis maly spar. Zbierzemy ekipe i pogramy. Moge jak cos zalatwic serwa.

Proszę bardzo, ale ja trochę lamię ;]

Lizardus napisał(a):

Grzechu ile lat siedziales na 60hz ?? to musialo bolec.... . Ale nie jestes osamotniony w cs. Jak wykazaly bazy danych spzretu graczy zebranych pzrez Valve przez Steama wiekszosc osob jedzie na 60hz.... jednym slwoem : MEGA ZAL!

Sorry ale nie każdy musi być super obeznany we wszystkim. Na co dzień mam 85Hz (raport steama też miałem z 85). Tylko w cs'ie (1.5) mi sie zmieniało na 60... Mega żalem mogę chyba określić Twoją wypowiedź... Chciałeś sie popisać czy co?? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi