Skocz do zawartości
ukiwarjat

Pytanie-jaki Wielki Kupić Dysk?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie. Chcę sobie kupić dysk twardy, jak największy ATA. Nie wiem jednak na jaki dysk mogę sobie pozwolić żeby chodził mi na windowsie.

Pytanie:

Który windows obsługuje największy dysk i jaki to rozmiar ?

Xp wykrywa większe dyski niż 98 podobno, ale do jakiego rozmiaru ? 160GB o max dla Xp czy moze nawet mniej ???

Pomóżcie

Edytowane przez ukiwarjat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam pytanie. Chcę sobie kupić dysk twardy, jak największy ATA. Nie wiem jednak na jaki dysk mogę sobie pozwolić żeby chodził mi na windowsie.

Pytanie:

Który windows obsługuje największy dysk i jaki to rozmiar ?

Xp wykrywa większe dyski niż 98 podobno, ale do jakiego rozmiaru ? 160GB o max dla Xp czy moze nawet mniej ???

Pomóżcie

1353042[/snapback]

Spoko wykryje

tylko jak byś podał jakiego masz złoma bym się upewnił, wszystko zależy, od płyty głównej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko problem w tym czy wiekszy wykryje mi windows Xp ??? Jakie dyski wykrywa XP maksymalnie ???

1354803[/snapback]

To wszystko zależy o płyty głównej, Twojej nie sprawdzałem. Ale jak kupisz 250 GB to spoko nie masz czym się denerwować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi