=L@win@h= Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Czy warto wziac tego coolerka za 50zl (uzywany od sierpnia) ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 allegro ? , dobry jest i warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Jasne, że warto, nowy kosztuje 99zł. Cholernie wydajny, i do tego leciutki, bo jakieś 325g waży ta Arkua, czyli prawie AMD Recommended ;) Bardzo wydajny, jedynym mankamentem jest dela, która hałasuje. Jak najbardziej sie opłaca. Arkua to jeden z najlepszych coolerów. Lepszy od niej jest tylko model 7228 (dwa razy większy!), ale 6228 to jedna z topowych chłodziarek AC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Jasne, że warto, nowy kosztuje 99zł. Cholernie wydajny, i do tego leciutki, bo jakieś 325g waży ta Arkua, czyli prawie AMD Recommended ;) Bardzo wydajny, jedynym mankamentem jest dela, która hałasuje. Jak najbardziej sie opłaca. Arkua to jeden z najlepszych coolerów. Lepszy od niej jest tylko model 7228 (dwa razy większy!), ale 6228 to jedna z topowych chłodziarek AC. Nowy koszci 99 i to na przecenie ze 110zl :))) (4 MAX COOLonko :D) Tyle to i ja wiem :) I to jest wlasnie przyklad dlaczego nie mozna przyjmowac w zbyt krotkim czasie zbyt duzej ilosci wiedzy... naczytalem sie tych wszystkich postow o coolerach i jetem strasznie skolowany... zdania co do 6228 byly podzielone : Jedni mowili ze jest cichy, drudzy ze przez ta delte jest jak suszarka... A mi zalezy na ciszy... To w koncu jak to z nim jest CICHY czy KOSIARKA ? (pewnie zaraz ktos napisze "chcesz ciszy - zaloz WC") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 ja miałem tzn mam ale lezy w szafie FOP38 z deltą i jak sie kreciła prawie 6800 to nawet przy zamknietej obudowie ciezko było wytrzymac a kompa było słychać w drugim pokoju lepiej od razu kup Fanmate albo zrób sobie na 7V wtedy jest znośnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 miałem Titana, mam Arkua, ok 3 tyg temu napisałem na tym forum duży wątek na ten temat więc SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 hyhy ja qpilem se colermastera HCC-002 - full copper wiatrak 6800 obr/min jak delta, chociaz mimo wszystko troche cichszy. Co z tego - i tak jest wyqwiscie glosny...normalnie nie da sie siedziec przy kompie - jezeli koniecznie chcesz kupic ta arkue to dolicz sobie jeszcze do ceny FanMate'a... pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 jak widac mam arkue tyle ze z wentylem 4500 i jest super tamta delta 6800 chodzi jak kosiarka spalinowa i nie idzie wytrzymac ale ogolnie z radiatora jestem zadowolony 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 jak widac mam arkue tyle ze z wentylem 4500 i jest super tamta delta 6800 chodzi jak kosiarka spalinowa i nie idzie wytrzymac ale ogolnie z radiatora jestem zadowolony 8) Delata chodzi raczej jak kosiarka elektryczna. ;) w trybie fast!!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...