samuraj,net.pl Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Mam telefon nokia 6610, i standardową pamięć, tylko, że niestety ona mi nie wystarcza :wink: , i zwracam się do forumowiczów z prośbą o poradę jak zwiększyć jej pamięć?? I czy jest to kosztowne?? Czy jest wogóle takie coś możliwe?? Szukałem na allegro kart pamięci, ale nigdzie ich nie ma, czy jest wogóle takie coś do nokii 6610?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Niestety N6610 nie ma możliwości robudowy o karty pamieci. ( http://era.pl/index.php/id=firma_6/dane_te...10/section=korp ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuraj,net.pl Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 a jest może jakaś inna możliwoś powiększenia pojemności jej pamięci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 usun to z czego nie kozystasz, 725kb ma chyba i wiecej z tego nie wyciszniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuraj,net.pl Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 wiem,ale to itak za mało, myślałem, że można do tego dokupić podłączane do złącza od aparatu coś w rodzaju pendrive....ale się zawiodłem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Niestety jeśli chciałeś mieć większą pamięć to trzeba było kupować coś wyposażonego z złącze kart MMC np. Nokię 6230. Po co Ci wieksza pamięć jeśli nie masz odtwarzacza MP3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuraj,net.pl Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 poprostu mam wiele fajnych gierek Java, a jak wyjeżdżam gdzieś to nie potrafię żyć tylko z jedną :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 poprostu mam wiele fajnych gierek Java, a jak wyjeżdżam gdzieś to nie potrafię żyć tylko z jedną :lol: 1354395[/snapback] jak Ci zalezy na gierkach to qp sobie N-gage :D swietna sprawa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuraj,net.pl Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Miałem n-gage, ale gry są trochu przydrogie, sprzedałem, by mieć siano na kompa, i kupiłem 6610....poczekam, aż wyjdzie jakiś wypasiony model nokii na rynek polski, wtedy będę działał:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Miałem n-gage, ale gry są trochu przydrogie, sprzedałem, by mieć siano na kompa, i kupiłem 6610....poczekam, aż wyjdzie jakiś wypasiony model nokii na rynek polski, wtedy będę działał:] 1358275[/snapback] już wyszedł - ma symbiana, karty pamięci mmc, stereo MP3, aparat itd podobny też wyszedł Siemens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 samuraj,net.pl, gier trzeba bylo szukac na jakims forum komorkowym, P2P ;) wojwar, o jaki model Ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) samuraj,net.pl, gier trzeba bylo szukac na jakims forum komorkowym, P2P ;) wojwar, o jaki model Ci chodzi 1358359[/snapback] Np Siemens SX1 - w erze można w promocji dostać w przyzwoitej cenie (w kolorze czarnym) a nokie ? 6630 Edytowane 30 Marca 2005 przez wojwar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...