Gzuguz Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Witam zaczynam tego posta jeszcze raz no i moze sie komus uda odpowiedziec na NIEGO?! Martwia mnie te 2 cewki (stabilizatory napiecia - chyba) nie wiem czy ta plyta jest zbyt oszczedna i niechce czekac na jakas usterke.Czy kto ma moze ta mobo lub innej firmy z podobnymi parametrami (technicznymi).Nie wiem czy mam ja wymienic na pro(lub inna) z tego powodu. :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 No jak masz dwie to jest nie za dobrze to jest ta uwalone wersja plyt epox co pada srednio po 2 miesiacach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gzuguz Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 No jak masz dwie to jest nie za dobrze to jest ta uwalone wersja plyt epox co pada srednio po 2 miesiacach... 1353457[/snapback] ... a wiec mowisz, ze wystarczy wymienic ja na model pro ... ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Witam !! Miałem dokładnie tą samą płyte główną i nie zgodze sie z tym że pada po 2 miechach, to bzdura. Ale fakt faktem sekcja zasilania jest bardzo uboga. Napięcia sa mniej stabilne. Ale tak to płytka w sumie nie jest zła, kręcić też sie na niej da, wyciągnełem 230 Mhz (FSB) więc nie jest tak źle. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) no to dobrze, ze wg Twojej opinii nie pada :] Był topic o niej i dwucewkowa wersja to padaka wypuszczona na Polskę trzeba kupić taką co ma trzy cewki, poza tym za te cene to mam ABita NF7(-S) rev.2.0...A co do napiec to nie tylko od mobo to zalezy. Edytowane 28 Marca 2005 przez Bart17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Racja był Topic. Szkoda że na polski rynek takie coś wypuścili. Chodź chyba coś później zmajstrowali żeby ta sekcja zasilania nie padała tak szybko. Jedno mnie wkurzało i to bardzo w tej płycie - Cewki piszczały przy obciążeniu niemilosiernie :( Ale ogólne moje zdanie na temat tej mobo jest dobre. Dokładnie, zgadzam sie z Tobą Bart 17, Abit o wiele lepszy jest, chociażby pod względem tego zasilania. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 No wiec niech kolega w sklepie zamieni ta plytke na Abita NF7 jak mozna i juz :) Po problemie. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gzuguz Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 No wiec niech kolega w sklepie zamieni ta plytke na Abita NF7 jak mozna i juz :) Po problemie. Pozdrawiam! 1356361[/snapback] ... no wiec moze zamienie <_< jak wogole bedzie taka mozliwosc.Zakupu dokonalem w ubiegly wtorek (przed świetami) w komputroniku.A wiec albo Abit albo inny EPoX ... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 hmm zgodnie z prawem masz do 10 dni roboczych zadac zwrotu floty za towar :) Wiec powiedz im, ze wolisz abitka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Zmien na tego Abita.Dobrze zrobisz, bo kazdy z nowszych epoxów z tym zasilaniem nie jest zaciekawy, niby juz te wyzsze modele maja 3 fazy ale jakos te cewki piszcza i wogole :( Szkoda ze tak sie stało, bo epox naprawde dobrą firmą jest :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 No wg mnie to najlepsze są ABIT oraz DFI, potwierdzam brac ABITA i sie nie zastanawiac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...