zeli Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Labradory sa naprawde... Planuje zakup niedlugo Ale nie wiem czy Labradora czy Golden retriver ten z długa sierscia Sa w okolicy dwa takie jeden Labrador a drugi ten Retriver i jakos mi bardziej Labrador sie podoba :D Taki milusi... srekal34 u Ciebie w domu to taki pies zajmował by cały przedpokój :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Suczka jest mala, nie gadaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Witam :) Zastanawiam się and wyborem psiaka....ale wybór jest trudny, bo mieskzam an 4 piętrze w bloku - więc piesek musi być dosc wysportowany. Nie może być duży bo moje m ma 50m2, a mieskzam z rodizcami... Nie może być bardzo agresywny, bo zabiłby mojego ojca, ktorego psy nie lubią :] No i ma być dość zywy... Co byscie polecili? PS.No i ma nie kosztować fortuny :] 1353504[/snapback] Kundelki też fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Jak najbardziej labrador. Sam bede mial takiego w przyszlym miesiacu. To duzy pies, ale zupelnie nie sprawia klopotow bo to dosc grzeczne psy. W mieszkaniu jak najbardziej mozna je trzymac. Labrador mojego ojca tylko domaga sie dosc czestych spacerow. Jedyna wada. Poza tym swietny pies. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Jak najbardziej labrador. Sam bede mial takiego w przyszlym miesiacu. To duzy pies, ale zupelnie nie sprawia klopotow bo to dosc grzeczne psy. W mieszkaniu jak najbardziej mozna je trzymac. Labrador mojego ojca tylko domaga sie dosc czestych spacerow. Jedyna wada. Poza tym swietny pies. 1357193[/snapback] Wydaje mi się że każdy kto ma psiaka w bloku musi często wychodzić z nim na pole :) Edytowane 29 Marca 2005 przez Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Buldog francuski Bez rodowodu ~400zl / z ~1200zl -Maly pies -Niewiele wymaga -Nie oczekuj po nim posluszenstwa -Jest psem obronnym ktorego trzeba bronic :D -Potrafi wystraszyc cieciow sprzed blokow swoim warczeniem (chrapanie) -Lubia spac pod koldra i umia same pod nia wlazic :D -Trzeba przyzwyczaic sie do chrapania -Przywiazane i calkiem madre psy. Kiedy cos sie dzieje przed drzwiami czy nawet pitro nizej potrafi zaszczekac w nocy. -Strasznie lubia pieszczoty i ludzi. -Srednio zwawe i chetne do zabawy. -Nie zjadaja mebli jak boxery (juz to przechodzilem jak wiekszosc boxeromaniakow :D) -Kochaja dzieci. Tyle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Wydaje mi się że każdy kto ma psiaka w bloku musi często wychodzić z nim na pole :) 1357219[/snapback] Sek w tym ze moj ojciec mieszka w domu jednorodzinnym ... pies chodzi swobodnie na podworku do domu wchodzi keidy chce bo taras jest otwarty caly czas... Ale co 2-3 h domaga sie wyjscia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Właśnie mówie, że trzeba z psem często na pole wychodzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Ale dziwne ze tak czesto chce wychodzic, pomimo tego ze moze biegac swobodnie po podwórku... Moze sie tak nauczyl ? Od małego mieszka w tym domku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Rok mieszkał w mieskzaniu ... misiek qwa, na pole a na spacer to sa 2 rozne rzeczy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Ja ci polecam Cocer spaniela. Jak na mieszkanie to idealny pies. Wychodzi sie z nim 3 razy dziennie i to mu w zupełności wystarcza. Ogólnie piesek milusi. Nie za duży, nie za mały. Wcale nie jest agresywny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Rok mieszkał w mieskzaniu ... misiek qwa, na pole a na spacer to sa 2 rozne rzeczy ... 1357414[/snapback] Acha, przepraszam źle przeczytałem Ja ci polecam Cocer spaniela. Jak na mieszkanie to idealny pies. Wychodzi sie z nim 3 razy dziennie i to mu w zupełności wystarcza. Ogólnie piesek milusi. Nie za duży, nie za mały. Wcale nie jest agresywny. Też mam takiego pieska i naprawde jest bardzo fajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 He,he ja na około 50m2 trzymam kaukaza...... waży około 90kg..ma juz dziewiec lat....tak naprawde to nie wyobrazam sobie zycia bez niego, ale kiedys bede musial :( w domu mi nie przeszkadza. Braciak albo ja biore na pole wybiegam i potem kładzie sie w kącie i nyna... czasem kogos ustawi z balkonu pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) chyba was popiescilo panowie, labradora do takiego malego mieszkania proponujecie, w zadnym wypadku nie polecam, te psy potrzebuja ruchu i miejsca, kapac mozna je tylko raz do roku, poza tym (konkretnie retriever) gubi ogromne ilosci siersci, wlasnie sie zaczelo, dwa razy do roku to samo! Edytowane 30 Marca 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 a ja mam kundla ze schroniska :) labradorobiglowaty :D i tez potrzebuje duuuzo ruchu nawet teraz jak ma juz 9 lat musi spedzic godzine na spacerze biegajac za kamykami/patykami bo potem w domu jest nieznosny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...