kubajakubek Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 czujcie zwale mialem radeona7000 z 64ramami lecz byl bardzo wolny wiec wymienilem na gf2 ti z 64ramami 4ns samsungi :D Lecz jesli chcem w cos pograc to po za5sekund mi sie monitor wylancza czy to wina ze karta jest uszkodzona czy sterowniki po starej karcie w systemie moga to powodowac super wydajnosc ma w 1 tescie w 3d marku 2001SE lecc drugi juz mi sie nie wlaczy lub anawet prze pierwszym sie wylancza monitor nie wiem co jest grane :blink: POMOCY PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) moja kula jasnowidząca na urlopie.z łaski swojej napisz co masz w kompie bo tak mi pasuje że coś moze się przegrzewać lub masz zasilacz jakiś dziwny.pozdr Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajakubek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 prosił bym o zamknięcie topiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 to jakie było rozwiązanie problemu podziel się z innymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...