huta Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 cześc.... mam taki problem... otóż..... co jakiś czas słysze w moich głośnikach takie "kliknięcie" jak po otwarciu stronki internetowej i jest to uciążliwe gdyż podczas grania po tym oto "kliknięciu" automatycznie przechodze z gry na pulpit...... zrobiłem format ale to nic nie pomogło.... czy wie ktoś jak temu zaradzic ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Moze reklama z GG Ci wyskakuje? Albo masz jakis spyware/trojana ktory cos uruchamia itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztefen Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 IMO masz kolege co Ci porty skanuje, zainstaluj jakiegos firewall i powiedz czy cuś Ci portów nie nasłuciach!e...(wiem bo sam mialem :]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huta Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Moze reklama z GG Ci wyskakuje? Albo masz jakis spyware/trojana ktory cos uruchamia itp? 1353660[/snapback] a jak się pozbyc tego kolegi ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) a jak się pozbyc tego kolegi ??? 1353865[/snapback] Kolege możesz zapakować do czarnego wora i zakopać w lesie, ale ja Ci tego nie powiedziałem. Natomiast jezeli chodzi o spyware to możesz się go pozbyć instalując Ad-Aware SE Personal Edition i/lub Microsoft AntiSptware. Pozdro. EDIT: Na reklamy w gg skuteczny jest Banner Killer 2 :) . Edytowane 27 Marca 2005 przez Anon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...