Skocz do zawartości
Gość Kyniek

Dlaczego Będę Klął Na Texaco Antifreeze?

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne Grimlock napewno jest prezesem koncernu Texaco i juz jutro zleci opracowanie nowego produktu: płynu do WC  :D

1357597[/snapback]

Niestety jestem tylko Adminem w Polsce, ale w październiku chcą mnie wykopac za granicę. Kto wie... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak powracając to swojej osoby :lol: :lol: :lol:

To ktoś zna jakąś mieszankę bezproblemową ???

Ja chciałem kupić Borygo i zmieszać go z demiralką 1:2, ale jak widzę Borygo jest bee

U mnie spiryt odpada (nie chce narażać plexi), chyba kupie jakiś antygloniach w zoologicznym, który też może pozabijać inne ochyctwa (pierwotniaki, grzyby itd.)

Ktoś ma jakiś inny genialny lub "genialny" pomysł ???

Edytowane przez kfh13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeeeeeee ktoś może to streścić bo nie chce mi się czytać.

Ja przez kilka chyba około 5mc używałwem petrygo miałem tylko jedną nieszczelność (naszczęście poza obudowa) a to przez złą modyfikacje nagrzewnicy czyli wina moja nie petrygo. I jak w końcu złoże rewizje drugą dalej będę używał czystego petrygo do normalnego wc się dobrze nadaje a moje testy których wyniki gdzieś już prezentowałem pokazały brak rużnicy w tem na wodzie i tym płynie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi