Grimlock Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Jasne Grimlock napewno jest prezesem koncernu Texaco i juz jutro zleci opracowanie nowego produktu: płynu do WC :D 1357597[/snapback] Niestety jestem tylko Adminem w Polsce, ale w październiku chcą mnie wykopac za granicę. Kto wie... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfh13 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) A tak powracając to swojej osoby :lol: :lol: :lol: To ktoś zna jakąś mieszankę bezproblemową ??? Ja chciałem kupić Borygo i zmieszać go z demiralką 1:2, ale jak widzę Borygo jest bee U mnie spiryt odpada (nie chce narażać plexi), chyba kupie jakiś antygloniach w zoologicznym, który też może pozabijać inne ochyctwa (pierwotniaki, grzyby itd.) Ktoś ma jakiś inny genialny lub "genialny" pomysł ??? Edytowane 29 Marca 2005 przez kfh13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Niby dlaczego odpada? Gęstnieje tylko w niskich temperaturach. Jeżeli borygo będzie w układzie zamknietym zeby nie wdychac oparów nie widze problemu, ja używam też płynu do chłodnic GlycoShell i jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 eeeeeeee ktoś może to streścić bo nie chce mi się czytać. Ja przez kilka chyba około 5mc używałwem petrygo miałem tylko jedną nieszczelność (naszczęście poza obudowa) a to przez złą modyfikacje nagrzewnicy czyli wina moja nie petrygo. I jak w końcu złoże rewizje drugą dalej będę używał czystego petrygo do normalnego wc się dobrze nadaje a moje testy których wyniki gdzieś już prezentowałem pokazały brak rużnicy w tem na wodzie i tym płynie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...