PiQs Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Chodzi mi o klawiature, dokładnie o to, ze gdy naciskam, np. dwa kursory i spacje to zaczyna piszczec no i nie da sie tak. Tak samo gdy chce zaznaczyc tekst kursorem w lewo wraz z shiftem, tez sie nie da. Czy to zalezy od klawiatury?? A moze klawa USB rozwiazalaby problem, a moze da sie jakimis ustawieniami to zrobic??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 nie wiem ale jak mialem tak że nie mogłem kursora w gore i w lewo naraz nacickac to siee wkurzalem . kupilem nowa klawirke... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 i to pomogło ?? bo ja jestem zmuszony np. na NHL grac na numerycznej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 nikt mi nie pomoze?? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 pomogło . kupiłem taką najtańszą za 25 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 jesli chodzi o piszczenie to na 100% zapycha sie bufor klawiatury czyli masz wcisniete za duzo klawiszy na raz lub za dlugo je trzymasz wscisniete mozesz tez zobaczyc w biosie jesli masz opcje Gate A20 Option to mozesz ustawic na fast powinno troche pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...