Skocz do zawartości
Niuniusio

Palmtop: Mio-168 Lub Acer-n35 Lub ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mio-168 lub Acer-N35, a może coś innego do kwoty 1500zł ???

Nie wiem nic na temat tych urządzeń, do niedawna wydawał mi się zbędny bajer, ale taki z GPS bardzo by mi się przydał w pracy (kierowca).

Wybrałem te dwa i nie wiem który lepszy. Z parametrów wychodzi lepiej Mio, jest też mniejszy i lżejszy, ale znowu Acer to Acer?

A może lepiej kupić palmtopa innej firmy i z GPS podłączanym osobno?

I co powinien mieć taki sprzęt by dobrze się spisywał, chodzi mi o

Dane techniczne:

Procesor

Interfejsy

Wyświetlacz

Multimedia

Wymiary

Pamięć

Komunikacja ?

p.s. automape polski i europy będe miał od kolegi, więc tylko palmtop! :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę sie wypowiedziec w kwesti MIO bo tego okurat posiada tata. Porównania z innymi nie mam ale sprzęci wydaje sie byc całkiem rozsądny.

z takich rzeczy co mnie w nim denerwują to moze to że gniazdo słuchawkowe to nie normalny jack tylko jakiś mniejszy i nie podepnie sie bez przeróbek normalnych słuchawek. czasem się tez przywiesi ale rzadko. i na początku miałem mały problem z gpsem a mianowicie w ogóle nie widział anteny, przeszukiwał wszystkie porty i nie mogl znaleśc urzadzenia gps. pomogło odłaczenie bateri i teraz jest wszystko w porządku.

a tutaj mozesz znaleśc wiecej info: forum pdaclub

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi