Niuniusio Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Mio-168 lub Acer-N35, a może coś innego do kwoty 1500zł ??? Nie wiem nic na temat tych urządzeń, do niedawna wydawał mi się zbędny bajer, ale taki z GPS bardzo by mi się przydał w pracy (kierowca). Wybrałem te dwa i nie wiem który lepszy. Z parametrów wychodzi lepiej Mio, jest też mniejszy i lżejszy, ale znowu Acer to Acer? A może lepiej kupić palmtopa innej firmy i z GPS podłączanym osobno? I co powinien mieć taki sprzęt by dobrze się spisywał, chodzi mi o Dane techniczne: Procesor Interfejsy Wyświetlacz Multimedia Wymiary Pamięć Komunikacja ? p.s. automape polski i europy będe miał od kolegi, więc tylko palmtop! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youree Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Mogę sie wypowiedziec w kwesti MIO bo tego okurat posiada tata. Porównania z innymi nie mam ale sprzęci wydaje sie byc całkiem rozsądny. z takich rzeczy co mnie w nim denerwują to moze to że gniazdo słuchawkowe to nie normalny jack tylko jakiś mniejszy i nie podepnie sie bez przeróbek normalnych słuchawek. czasem się tez przywiesi ale rzadko. i na początku miałem mały problem z gpsem a mianowicie w ogóle nie widział anteny, przeszukiwał wszystkie porty i nie mogl znaleśc urzadzenia gps. pomogło odłaczenie bateri i teraz jest wszystko w porządku. a tutaj mozesz znaleśc wiecej info: forum pdaclub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...