_nc_ Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 uzywam mozilli firefox 1.0.2 i gdy próbuje cos zgrac z netu to nie odpala mi sie tym programem tylko standardowywm menadzerem firefoxa. prosze o pomoc jak to ustawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuco22 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Zainstaluj program Flashgot, który służy do integracji programów do pobierania z przeglądarką Firefox. Instaluje się go bezpośrednio ze strony, tylko że przy pierwszej próbie instalacji przeglądarka zablokuje ci instalację i spyta się czy zezwolić na instalowanie z tej strony, gdzie dajesz zgodę i jeszcze raz instalujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 nie wiem jak to zrobic z tym flashgotem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Nie używam FlashGot, nie wiem jak wygląda jego konfiguracja. Pewnie na stronie www.flashgot.net znajdziesz więcej informacji. Polecam rozszerzenie DownloadWith. BTW na sieciowym jest przyklejony topic o FF ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...