szaraczek Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 hejdostalem na świeta ten telefon lecz używany bez instrukcji. i teraz mam pytanie. czy ktoś mi powie jak ściągnąć obudowe?? czy trzeba odkręcać te śrubki?? może ktoś by zeskanował i posłał mi na maila gilong@op.pl tą strone instrukcji gdzie to jest opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.mark Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 musisz odkrecos srobki i zejdzie latwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) Instrukcje przejżałem ale nic na temat zdejmowaniu obudowy nie widziałem. Może za słabo szukałem. To ja mam pytanie czy ten element z tym pęknieńciem też da się wymienic? Edytowane 28 Marca 2005 przez Małkoś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 mam komórke z tak tak . aktywowalem mms . informacja ze mms doszedl mi dochodzi ale jak chce go zobaczyc to mi pisze po koleji :zły spis. błąd połączenia, pobieranie widaomosci nieudane. czy kroś wie oco chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...