Skocz do zawartości
samhain

Frost 2 Slim - Prezentacja

Rekomendowane odpowiedzi

Heheh, no to dawaj gazu.

Tylko moze zdradzisz pewną tajemnice, czy bloczek bedzie kosztowac wiecej niz 100 pln'ów czy mniej?

Czyli za jakies dwa tygodnie powinna juz byc ta "premiera", bo za ten czas kończy mi sie sesja, a potem mam zamiar zabrać sie za składanie WC. A brakuje mi juz tylko bloku na gpu.

Hmm...tylko juz to widze jaki bede mieć dylemat czy brac tego frosta czy ten bloczek od Miśka.

Ale zobaczy sie fotki, to wybór powinien być łatwiejszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko moze zdradzisz pewną tajemnice, czy bloczek bedzie kosztowac wiecej niz 100 pln'ów czy mniej?

1499048[/snapback]

mniej

Czyli za jakies dwa tygodnie powinna juz byc ta "premiera", bo za ten czas kończy mi sie sesja, a potem mam zamiar zabrać sie za składanie WC. A brakuje mi juz tylko bloku na gpu.

1499048[/snapback]

mozliwe ;) (tu muzyczka - tiru tiru ... tiru tiru... i noz w plecy i duuzo krwi na scianie...)

Edytowane przez samhain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh ja tez czekalem czekalem ale wymieklem i jestem posiadaczem Abadona GPU. Kupilem uzywke ale blok wyglada jak nowy, cena... 70 zl w tym juz koszty przesylki. =) (od usera z forum) Sam sie cosik obija z tymi blokami NB/GPU za to wyszla juz kolekcja rezow :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A sa jakies przecieki jak bedzie wygladal top? Bo ja pewnie tez bede zmuszony kupic abadona jesli bedzie to cos niskiego. Chce pasywnie chlodzic memki na 6800 i nie moge miec bloku o zbyt niskich bezposredio poziomo ustawionych kroccach... Bo na rynku duzego wyboru nie ma, chyba ze ktos cos skleci na zamowienie, ale to bedzie drogie i trudne do wykonania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie wiekszosc Tweakerow niedawno zaczelo albo zaraz zacznie wakacje i bedzie chciala sie wziaść za swoje sprzety, wiec jesli ten bloczek sie nie pojawi niedlugo, to niektorzy moga nie czekac... ;) ja poczekam :P

1521849[/snapback]

no nic nie poradze... nie rozdwoje sie niestety... a komu innemu nie dam pod opieke... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wreszcie!  :D  A jest wersja na NB?

1550537[/snapback]

wersja NB jest zaprojektowana, rozni sie tylko topem... :) wiec to nieduza robota, ale... pracownicy wlasnie wyjechali na urlop i nastepne pokazy, premiery itp, jak wroca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde ładne... Takie z "kajem" a przy tym "frostowate" :wink:

Topik tak jak ja sie bawie czyli równo ze spodem + blaszki

Te spody są paskowane czy czymś malowane bo jakos tak dziwnie wyglądają...

Jaka będzie cena?

No i jak może podaj wszystkie dane -wymiary, rozmiar gwintu i takie tam duperele...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mocowanie na plexi sie montuje... zamontowane na stale srubami mocujacymi miedz i plexi :)

miedz piaskowana (tak jak w F2S rev.2 ktore tez mam juz przy sobie ;))

z wymiarow moge podac:

miedz: 5mm

plexi: 12mm

gwint: 1/8"

wymiary miedzi: 40x40mm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi