[TiLt] Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 o rany samhain to jak podkrecanie atmosfery w niezlym thrilerze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamin Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Ja też czekam i czekam, wstrzymuję się jak mogę z zakupem innego bloczku. Mam nadzieję, że warto będzie tyle czekać. Czas premiery względnie blisko... może w czerwcu? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 o rany samhain to jak podkrecanie atmosfery w niezlym thrilerze :) 1498899[/snapback] to juz wiecie jakie lubie filmy ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Heheh, no to dawaj gazu. Tylko moze zdradzisz pewną tajemnice, czy bloczek bedzie kosztowac wiecej niz 100 pln'ów czy mniej? Czyli za jakies dwa tygodnie powinna juz byc ta "premiera", bo za ten czas kończy mi sie sesja, a potem mam zamiar zabrać sie za składanie WC. A brakuje mi juz tylko bloku na gpu. Hmm...tylko juz to widze jaki bede mieć dylemat czy brac tego frosta czy ten bloczek od Miśka. Ale zobaczy sie fotki, to wybór powinien być łatwiejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) Tylko moze zdradzisz pewną tajemnice, czy bloczek bedzie kosztowac wiecej niz 100 pln'ów czy mniej? 1499048[/snapback] mniej Czyli za jakies dwa tygodnie powinna juz byc ta "premiera", bo za ten czas kończy mi sie sesja, a potem mam zamiar zabrać sie za składanie WC. A brakuje mi juz tylko bloku na gpu. 1499048[/snapback] mozliwe ;) (tu muzyczka - tiru tiru ... tiru tiru... i noz w plecy i duuzo krwi na scianie...) Edytowane 16 Czerwca 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 A dużo mniej niż 100zl? No bo 99zl to też mniej niż 100 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamin Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ja już nie mogę :cry: :cry: :cry: Ja chcę braciszka... dla Frosta 2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Eh ja tez czekalem czekalem ale wymieklem i jestem posiadaczem Abadona GPU. Kupilem uzywke ale blok wyglada jak nowy, cena... 70 zl w tym juz koszty przesylki. =) (od usera z forum) Sam sie cosik obija z tymi blokami NB/GPU za to wyszla juz kolekcja rezow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 A sa jakies przecieki jak bedzie wygladal top? Bo ja pewnie tez bede zmuszony kupic abadona jesli bedzie to cos niskiego. Chce pasywnie chlodzic memki na 6800 i nie moge miec bloku o zbyt niskich bezposredio poziomo ustawionych kroccach... Bo na rynku duzego wyboru nie ma, chyba ze ktos cos skleci na zamowienie, ale to bedzie drogie i trudne do wykonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 przeciekow nie ma :) a co do wygladu topu... tez w tej sprawie przeciekow nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 przeciekow nie ma :) a co do wygladu topu... tez w tej sprawie przeciekow nie ma ;) 1520106[/snapback] Jak nie ma ja wiem jaki bedzie top ba wiem jaki bedzie spód :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 eee tam nie wazne jaki bedzie wazne czy bedzie wydajny i kiedy bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 oo akurat szukam czegos na gpu wiedz sobie jeszcze poczekam oby nie dlugo .. dawaj samhain ten bloczek :D dlugo mamy jeszcze czekac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 DAWAJ DAWAJ!!! Nie obijaj sie, musisz zaspokoić popyt na rynku tweaka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 DAWAJ DAWAJ!!! Nie obijaj sie, musisz zaspokoić popyt na rynku tweaka! 1520317[/snapback] oks spoczko spoczko... tylko mala uwaga... prace nad GPU ogranicza i to mocno ! TO ! premiera max w tym teminie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 no nie mow ze bedziemy czekac az do 29-31 lipca 2005 :( buuuuuuuuuuuu.................. przeciesz to kupa czasu jeszcze prawie miesiac .. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 napisane jest MAX... postaram sie szybciej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofi Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Pewnie wiekszosc Tweakerow niedawno zaczelo albo zaraz zacznie wakacje i bedzie chciala sie wziaść za swoje sprzety, wiec jesli ten bloczek sie nie pojawi niedlugo, to niektorzy moga nie czekac... ;) ja poczekam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Pewnie wiekszosc Tweakerow niedawno zaczelo albo zaraz zacznie wakacje i bedzie chciala sie wziaść za swoje sprzety, wiec jesli ten bloczek sie nie pojawi niedlugo, to niektorzy moga nie czekac... ;) ja poczekam :P 1521849[/snapback] no nic nie poradze... nie rozdwoje sie niestety... a komu innemu nie dam pod opieke... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 aa ten bloczek bedzie pasowal na TI 4200 ?? mam nadzieje ze tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 hmmm obiecalem ze podczas weekendu pokaze... no to aby nie bylo... F2g wlasnie zakonczyl beta testy na moim Radoslawie :) na razie TYLKO fotka :) mam nadzieje ze sie podoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 No wreszcie! :D A jest wersja na NB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 No wreszcie! :D A jest wersja na NB? 1550537[/snapback] wersja NB jest zaprojektowana, rozni sie tylko topem... :) wiec to nieduza robota, ale... pracownicy wlasnie wyjechali na urlop i nastepne pokazy, premiery itp, jak wroca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Hyhy Samhain nas zaskakuje, baaaardzo pozytywnie :D Oby tak dalej ;) Pozdro Samhain ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Sam bloczek wygląda całkiem fajnie. :D To mocowanie jakieś dziwne, to się zakłada pod spodem czy między topem a spodem czy wogóle na górze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Naprawde ładne... Takie z "kajem" a przy tym "frostowate" :wink: Topik tak jak ja sie bawie czyli równo ze spodem + blaszki Te spody są paskowane czy czymś malowane bo jakos tak dziwnie wyglądają... Jaka będzie cena? No i jak może podaj wszystkie dane -wymiary, rozmiar gwintu i takie tam duperele... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 mocowanie na plexi sie montuje... zamontowane na stale srubami mocujacymi miedz i plexi :) miedz piaskowana (tak jak w F2S rev.2 ktore tez mam juz przy sobie ;)) z wymiarow moge podac: miedz: 5mm plexi: 12mm gwint: 1/8" wymiary miedzi: 40x40mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Nice job Sam.. ;] Realitynet wyrasta na pioniera w czesciach do wc.. Oby tak dalej... BTW - zdradz cene.. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 BTW - zdradz cene.. :> 1550605[/snapback] PONIZEJ 100... ale nie powiem czy 99 czy mniej... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 To ladnie ale koniecznie wyslij nowe komponenty (ten bloczek + chlodniczki) gdzies na testy niech sie wykaża to wtedy bedzie miał od groma klientow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...