Miazga82 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) No pieknie, rzeczywiscie zasługuje na nazwe Frost, spód prawie ten sam, i widać, że lubi duuużo wody i tym samym nie stawia oproów. Bardzo ładny bloczek, nareszcie. Jedna uwaga; on jest taki płaski że chyba bedzei problem z założeniem radiatorów na pamiątki. Przynajmniej na karcie którą pokazałes na focie! Ale tylko jedna fota?? P.S.: Dzieki Tomcat za wiadomość na GG, bo bym dzisiaj nie zobaczył fotek. Edytowane 16 Lipca 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 samhain, Nie planujecie przypadkiem czegoś na chipset na DFI co by 2 karty weszły? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 samhain, Nie planujecie przypadkiem czegoś na chipset na DFI co by 2 karty weszły? :P 1550705[/snapback] ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) ;) 1550707[/snapback] Kiedy? Ile? :P EDIT: W Gdańsku będzie jakaś prezentacja tych Waszych itemów? ;) Edytowane 16 Lipca 2005 przez Cro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) w tym momencie jest urlopowa przerwa w produkcji (zapas f2s i innych rzeczy mam nadzieje wystarczy ;)), wszelkie premiery i inne rzeczy najszybciej tydzien PO zjezdzie :) (tak samo jak i wprowadzenie f2g do sprzedazy) Pozdrawiam edit: tak, jak najbardziej :) Edytowane 16 Lipca 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 wszelkie premiery i inne rzeczy najszybciej tydzien PO zjezdzie :) 1550727[/snapback] Będziesz tydzień leczył kaca? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Będziesz tydzień leczył kaca? :lol: 1550735[/snapback] urlop moj ;) zreszta tydzien po koncza pracownicy urlop wiec... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) hmmm obiecalem ze podczas weekendu pokaze... no to aby nie bylo... F2g wlasnie zakonczyl beta testy na moim Radoslawie :) na razie TYLKO fotka :) mam nadzieje ze sie podoba ;) 1550527[/snapback] fajnie wygląda :) taki mały froscik;] po co to podfrezowanie? BTW daj go juz do sprzedazy :) Edytowane 17 Lipca 2005 przez Kepons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 no i nice ... teraz jeszcze tylko porownanie do abadonow... jakas promocyjna cena.. i git .. aa czy ten blok wejdzie na GF 4 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Ok - ja powiem jedno - Miazga Piaskowanie mi sie bardzo podoba :) Nie bede komentowal bo brak mi slow :) Podoba mi sie - kiedy dostane na recke?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Piaskowanie mi sie bardzo podoba :) Podoba mi sie - kiedy dostane na recke?? :) 1550918[/snapback] ciesze sie co do piaskowania bo teraz kazdy bloczek odemnie bedzie piaskowany... (F2s rev2 zostal pozbawiony sprayera, ale ma 1/4") Grzechu dostanie ladniutka paczuszke na zjezdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Mnie tylko zazyna niepokoić to malenie gwintów... z f2s z 3/8 na 1/4 a gpu ma o ile sie nie dziabnąłeś w pisaniu samhain 1/8.. Wydajnosci to pewnie nie zmieni ale na osoby mające alergie na cpc podziała to jak płachta na byka że to są słomki a nie węże... Troszke mnie niepokoi oferta złązek i kroćcy na ten gwint 1/8 na gpu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Mnie tylko zazyna niepokoić to malenie gwintów... z f2s z 3/8 na 1/4 a gpu ma o ile sie nie dziabnąłeś w pisaniu samhain 1/8.. Wydajnosci to pewnie nie zmieni ale na osoby mające alergie na cpc podziała to jak płachta na byka że to są słomki a nie węże... Troszke mnie niepokoi oferta złązek i kroćcy na ten gwint 1/8 na gpu... 1550950[/snapback] spokojnie nie jest zle :) weze 10/12 wlaza na f2g :) niepanikujcie, a zmiana mentalnosci ludzi? kwestia czasu... i nei chodzi o slomki bo 5/7 nie mam zamiaru uzywac ;) a co do zlaczek?... choinki i skrecane? czego potrzebujesz jeszcze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Hmmm - ale Grzechu bloczka nie przetestuje :P - choc w sumie gpu moze szalec ;) Na tester i tak raczej nie zaloze - wiec jak sie podejmie to moze zrobic recke :P Ale naprawde jestem pod wrazeniem :) - musisz mi pokazac f2s rev2 - obowiazkowo :) - bo Cie pogryze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Samhain uważaj pokaż mu bo on ma wścieklizne i złapał bakcyla WC więć nie masz chyba wyjścia bo inaczej cie zarazi (wścieklizną oczywiście bo na WC już chorujesz ):banana: Edytowane 16 Lipca 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Samhain uważaj pokaż mu bo on ma wścieklizne i złaopał bakcyla WC więć nie masz chyba wyjścia :banana: 1551041[/snapback] zalozymy sie? ;) jedno przez okno a drugie przez drzwi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 nie dość, że długo do rozpoczęcia sprzedaży, to jescze gwint 1/8" - a jak ktoś ma większe węże to chyab podziękuje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 nie dość, że długo do rozpoczęcia sprzedaży, to jescze gwint 1/8" - a jak ktoś ma większe węże to chyab podziękuje :? 1551404[/snapback] dajesz na koncu ukladu jesli masz duze weze wszedzie i na prawde to da sie zrobic i nie potrzeba wezy 200x220 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 NIedługo bede montowal WC to sie F2G przyda bo Abadon troche za drogi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Bloczek pikny nparawde. A na paczuszke juz czekam z niecierpliwością. Co do testowania hmm moge dorobic top do niego tak zeby pasowal na tester, ale nie wiem co ludzie na ten temat. PS moja główną rolą będzie obfotografowanie tego maleństwa. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 podczepiam linak tutaj bo nie chce zakladac nowego topiku... jesli kogos interesuje: klik pozdrawiam edit: ------------ dla niecierpliwych... sorki za oswietlenie... to ma tylko pokazac ze F2g zajmuje TYLKO jeden PCI ponizej GPU!!!! :) powtorze ze to blok beta wiec nei mial byc ladny a testowany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) bardzo pieknie :) to naprawde ciekawa oferta na gpu, teraz tylko jakis tescik. Btw w sprawie estetycznej te blaszki sa matowe, nie takie jak f2s czy to tylko tak wyglada na fotce? W przypadku mojego zapotrzebowania wole blok na gpu z pionowymi kroccami, bo nic rozsadnego nie da sie wstawic przy takiej konstrukcji na memki. A sloty mam wszystkie wolne PCI. Edytowane 18 Lipca 2005 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Btw w sprawie estetycznej te blaszki sa matowe, nie takie jak f2s czy to tylko tak wyglada na fotce? 1553665[/snapback] Frost 2 Slim rev2 takze ma matowe blaszki... :) W przypadku mojego zapotrzebowania wole blok na gpu z bionowymi kroccami, bo nic rozsadnego nie da sie wstawic przy takiej konstrukcji na memki. A sloty mam wszystkie wolne PCI. 1553665[/snapback] taka wersja tez bedzie... tylko najpier ta musze skonczyc :) wersja druga z "pionowymi" kroccami bedzie miala premiere od razu z NB w koncu beda identyczne bloki tylko zapinak sie beda roznic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Ale oba beda pinowe, proste? Bo dobrym rozwiazaniem wg mnie jest danie jednego krocca kolanka (bo zwykle waz idzie z gory (proc/nb) do grafy i trafia wtedy na gpu praktycznie w takim zgieciu jak do zwyklego bloku na gpu tylko nizej i jest miejsce na memki) a drugi krociec pionowy prosty (bo pompka najczesciej siedzi na dole budy) i latwo do niej puscic waz. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Ale oba beda pinowe, proste? Bo dobrym rozwiazaniem wg mnie jest danie jednego krocca kolanka (bo zwykle waz idzie z gory (proc/nb) do grafy i trafia wtedy na gpu praktycznie w takim zgieciu jak do zwyklego bloku na gpu tylko nizej i jest miejsce na memki) a drugi krociec pionowy prosty (bo pompka najczesciej siedzi na dole budy) i latwo do niej puscic waz. :wink: 1553673[/snapback] nas klient nas paaaaannnnn jak chcesz tak bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 ...nas klient nas paaaaannnnn jak chcesz tak bedzie... tez mi pasuje taki uklad (jedno kolanko drugi prosty). Ale jezeli te zlaczki 1/8" to nie jest pomylka to ja podziekuje. Nie ze wzgledu na waskie gardlo, ale tragicznie maly wybor zlaczek. W ofercie cammozi na 1/8", choinki sa tylko 7 i 8, skrecane tylko 6/4 8/6, wtykowe na 4, 5, 6, 8.Jak dla mnie to juz sa slomki. Mam nadzieje ze bedzie opcja gwintow 3/8... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) ,Jul 18 2005, 18:15]tez mi pasuje taki uklad (jedno kolanko drugi prosty). Ale jezeli te zlaczki 1/8" to nie jest pomylka to ja podziekuje. Nie ze wzgledu na waskie gardlo, ale tragicznie maly wybor zlaczek. W ofercie cammozi na 1/8", choinki sa tylko 7 i 8, skrecane tylko 6/4 8/6, wtykowe na 4, 5, 6, 8.Jak dla mnie to juz sa slomki. Mam nadzieje ze bedzie opcja gwintow 3/8... 1553921[/snapback] TILT 3/8 na pewnoe NIE BEDZIE.... F2s rev2 jest juz na 1/4" blok na GPU BETA ma 1/8 bo takie zrobilem na testy... finalna wersja najprawdopodobniej bedzie dostepna z 1/4"... a tu juz masz to co potrzebujesz... :) edit: jesli klient chce sa 3/8" w F2s... ale defaultowo jest 1/4" Edytowane 18 Lipca 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 1/4" jest ok :) czekam na wiecej fotek, test no i cene of course :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 czekam na wiecej fotek, test no i cene of course :D 1554209[/snapback] cena mowilem, ponizej 100 ;) na zjezdzie podam oficjalna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 na zjezdzie to ja mam nadzieje, ze bede mial juz wlasna sztuke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...