samhain Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 na zjezdzie to ja mam nadzieje, ze bede mial juz wlasna sztuke :D 1555888[/snapback] przeca napisane ze najszybciej w sprzedazy tydzien po zjezdzie.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 to moze i ja sie skusze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikos_Wariat Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 przeca napisane ze najszybciej w sprzedazy tydzien po zjezdzie.. ;) 1555960[/snapback] a moze sie wrescie sprecyzujesz kiedy bloczek na gpu ? kazdy czeka na niego i tak ciagle nie dlugo nie dlugo ? i ludzie nie wiedza ? czekac ? kupywac ? kupic gdzie indziej ? chemy konretow a nie gdyban , ze juz nie dlugo itp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) konkrety: - ludzie na urlopie wracaja 3 sierpnia, - musza rozpoczac produkcje (trwa to zazwyczaj max 14 dni z roznych wzgledow i przeciwnosci... w optymistycznej wersji trwa to okolo 7 dni) wiec wersja optymistyczna 9 sierpnia, wersja koszmarna okolo 17 sierpnia wiecej nie jestem w stanie powiedziec edit: ----------------- moze maly update... :) przedstawiam rev3 :) mam nadzieje, ze sie podoba :D pozdrawiam Edytowane 16 Lutego 2006 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 powiem tak-wykonanie coraz lepsze... i o to chodzi.Zwłaszcza piaskowanie i grawera na topie fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Przesadziliscie z pomaranczowymi zapinkami...., ale ogolnie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Jest śliczny ;) Jakie są różnice od rev 2 ?? Zapinka i grawerka tylko ?? Czy coś jeszcze :> A te zapinki to niezłe wykombinowałeś :D Farba nie bedzie sie z tego zdrapywać :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 fajnie by było jakby zapinki regowały pod UV. I własnie, co sie zmieniło w rev3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Zapinki nie wydają mi sie pomarańczowe, za to bardziej sraczkowate. Bleeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Zapinki nie wydają mi sie pomarańczowe, za to bardziej sraczkowate. Bleeee sorki Miazga, ale jesli miales kiedys sraczke tego koloru to ja wspolczuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 bardzo łądnie wszystko pikuś glancuś ale zapinka mi sie nie podoba, tj. jej kolor ale moz tylko ja tak mam ; ] ps, nie myślałeś o jakiejś nowej multizapince? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 bardzo łądnie wszystko pikuś glancuś ale zapinka mi sie nie podoba, tj. jej kolor ale moz tylko ja tak mam ; ] ps, nie myślałeś o jakiejś nowej multizapince? :D po co skoro ta sie sprawdza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Grawerka wygląda PRO ;) Piaskowanie też fajno :) Kolor multizapinki... mnie osobiście też sie nie podoba :P taki zdechły pomarańcz ;) Sam jest ogólnie zboczony na punkcie pomarańczu :mrgreen: Sytuacja taka jak była kiedyś z Fordem T :lol: PS. A właśnie.. to rev3 to są jeszcze jakieś zmiany w konstrukcji bo nie widze zabardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Świder fajny sig.. Jezeli wiesz o co mi chodzi.. :> Podpowiedz: % No sam.. czekamy za infem - estetyka czy też wydanosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Świder fajny sig.. Jezeli wiesz o co mi chodzi.. :> Podpowiedz: % No sam.. czekamy za infem - estetyka czy też wydanosc? rev2 <=> rev3 - estetyka a zgnily on nie jest... moze zamieszcze wieksze fotki bo tu jakos kompresja zadzialala... nie wiem, mi sie podoba intensywny pomarancz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Widac, ze cala kolekcja CPU+GPU+NB juz w komplecie, teraz nabiera rumiencow... Czyzby czas na odnowienie swojego WC :?: :rolleyes: Kuszaca perspektywa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamin Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Podejrzewam, że kolor zapinek został źle oddany przez aparat. Najlepszy pomarańczowy byłby taki jak pudełka, w których samhain wysyła bloki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Niby ładne, ale bardziej mi się podoba mój odcień :wink:: Twój kolor reaguje w UV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 ah ten pomarancz............... mi sie nie podoba........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 mie by sie podobał jak by swiecił pod UV, a tak to wole chromowane, lub z polerowanej nierdzewki, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 najladniejsze to by byly jak by ich nie bylo ttylko zeby sie przykrecalo do topu z plexi, na drugim miejscu polerowana stal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamin Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Samhain, ja mam takie pytanie techniczno-estetyczne. Dlaczego blaszki na tym swoich blokach dajesz na wierzch? Czy gdybym umieścił je pod pleksi to coś złego by się stało? Czy chodzi tu o siłę docisku, czy też o wytrzymałość pleksi? A może o coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Samhain, ja mam takie pytanie techniczno-estetyczne. Dlaczego blaszki na tym swoich blokach dajesz na wierzch? Czy gdybym umieścił je pod pleksi to coś złego by się stało? Czy chodzi tu o siłę docisku, czy też o wytrzymałość pleksi? A może o coś innego? odpada montaz zapinek przez usera = mniejsze ryzyko, ze osoba, ktora nie robila tego wczesniej cos spierdzieli i bedzie miala niepotrzebnie klopoty ze sprzetem... ot kwesta bezpieczenstwa... moglbym stosowac zapinki pod konkretny model jak robia to inni, ale to juz obniza uniwersalnosc blokow... montaz zapinki ma byc z zalozenia prosty jak budowa cepa, mozna bylo to owszem rozwiazac w inny sposob, ale ten jest prosty, uniwersalny i jak na razie sprawdza sie idealnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 moim zdaniem wszytsko fajnie i wogole tylko czy nie czas zmienic te dlugie sroby na cos takiego jak jest w x2p ?? moim zdaniem lepiej to wyglada i nie sterczy zadna sroba ... pomysl o tym .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 moim zdaniem wszytsko fajnie i wogole tylko czy nie czas zmienic te dlugie sroby na cos takiego jak jest w x2p ?? moim zdaniem lepiej to wyglada i nie sterczy zadna sroba ... pomysl o tym .. kurde... to ma dzialac czy wygladac... bo juz sie zgubilem ;) :) chyba ze latasz miedzy czesciami sterowanym modelem samolotu to tak.. zawadzisz kurde i cholera rozbijesz bydlaka ;) myslane jest ;) easy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kałuża Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 A ja mam taką propozycje dla ciebie samhain mianowicie mógł byś zastosowac w swoich bloczkach czarne śróby.Ja mam frosta 2 i zmieniłem śróbki na czarne i jest fajniejszy efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) A ja mam taką propozycje dla ciebie samhain mianowicie mógł byś zastosowac w swoich bloczkach czarne śróby.Ja mam frosta 2 i zmieniłem śróbki na czarne i jest fajniejszy efekt agrrrrrrr sprawa srob juz omowiona... NIE BEDZIE CZARNYCH! dlaczemu? BO CZARNE WYSZCZUPLA... tlumaczcie sobie to jak chcecie... NIE bedzie, przynamniej na razie... kazdy ma inne gusta... jeden bedzie chcial czarne, drugi seledynowe, pomaranczowe... serowo cebulowe... agrrrr Edytowane 19 Lutego 2006 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 agrrrrrrr sprawa srob juz omowiona... NIE BEDZIE CZARNYCH! dlaczemu? BO CZARNE WYSZCZUPLA... tlumaczcie sobie to jak chcecie... NIE bedzie, przynamniej na razie... kazdy ma inne gusta... jeden bedzie chcial czarne, drugi seledynowe, pomaranczowe... serowo cebulowe... agrrrr Bedzie cała paleta kolorów śrubek Jakie śrubki pan sobie życzy? :lol: kałuża --> chyba cie powaliło myslisz ze sam bedzie zmienial kolor srubek bo tobie sie takie podobaja :lol: Jak takie sa ok to sobie pomaluj sprejem i bedziesz miał super extra oldsholowe srubki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKrK Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 kurde... to ma dzialac czy wygladac... bo juz sie zgubilem ;)nawet nie wiesz ilu klientow tracisz takim mysleniem, ale to juz twoja strata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Ehh o wszystko sie przyczepiać :( Ludzie kto bedzie chciał czarne śrubki to sobie kupi... a jak komuś zapinka nie pasuje to niech nie kupuje bloku - proste jak konstrukcja cepa... Mi sie bloczek bardzo podoba, zapinki też ;) Wiem że są gusta guściki... ale trzeba sie przyzwyczaic i tyle... pamietasz samhain ja gadalismy... cięzko ludziom dogodzic ;) Edytowane 20 Lutego 2006 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...