RIKER Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 potzrebuje kupic jakies memki moga byc nowe lub uzywana chodzi mi o wysoki FSB, pod mobo na A64 plis pomocy he :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Nie no juz powoli nie moge... Hynix D43 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=89538 29 stron Czytaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Nie no juz powoli nie moge... Hynix D43 1354638[/snapback] Hyynixy to ja bardzo dobrze znam sie krecilo swego czasu 279FSB stable :P a jest moze cos innego fanego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) hmm do Hynixów jestem przekonany ale moze te A-DATA co sprzedaje Luks_pl na tym forum ? nie wiem niby robił testy i całkiem ładnie wychodzi,ale ja jestem mocno przekonany do Hynixów http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=119822 tu masz link do testu pamieci A-DATA Edytowane 28 Marca 2005 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Widze, że masz BH6, nie wystarczaja? Jak nie, to sprzedaj i kup BH5, ewentualnie coś na TCCD, zreszta pewnie dobrze wiesz, co i jak, zgadłem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Widze, że masz BH6, nie wystarczaja? Jak nie, to sprzedaj i kup BH5, ewentualnie coś na TCCD, zreszta pewnie dobrze wiesz, co i jak, zgadłem? 1354791[/snapback] mam BH6 chce je moze spzrzedac, kupie MSI K8N a ta plytka ma max do 2.8v i chyba nie pochulaj ana niej zbytnio Bh6 dlatego mysle nad czyms innym, sam nie iwem czy sie oplaca, a moze vdim moda kolejny, ale z 2 strony utrata gwary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 No tak, masz racje, BH potrzebują wysoniego napięcia. Więc ja bym strzelał w coś typu Kingmax Hardcore DDR500. Chociaz sam nie wiem, tylko głosno mysle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...