Necroscope Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Witam ! Mam problem ( płyta MSI, Duron 1GHz, GF4Tit, 512 DDR, 40GB HD, CD, CDRW ) na WinXP (pol.ver) i Neostradzie 512. Od jakiegoś czasu po parunastu min. ( różnie bywa, raz krócej, raz dłużej ) system zostaje "zamrożony" - procesy działają w tle, ale nic nie da się NIC zamknąc ani otworzyć, nie da się wyłączyć, zrestartować kompa. Pomaga tylko przycisk na obudowie. Format C: i reinstal. XP nic nie pomogła. Przeskanowałem dysk antywir i antitrojanami. Bez zmian. Po wyłączeniu netu system chodzi OK - wszystko działa. O co tu chodzi ? Z góy dzięki. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickoz2 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 jaki masz zasilacz? jak mozliwoc pozyczenia od kogos zasilacza to pozycz i sprawdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 A jesli masz modem sagem fast 800, koniecznie podlacz go do osobnego kontrolera usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak10 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) Mam ten sam problem i nie jest to napewno wina zasilacza. Zainstalowalem najnowsze stery do modemu (Sagem 800) i dalej jest to samo. Edytowane 28 Marca 2005 przez cudak10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 jaki masz zasilacz? jak mozliwoc pozyczenia od kogos zasilacza to pozycz i sprawdz 1354896[/snapback] ale odpowiedz no ja pitole, a co do tego niby ma zasilacz?? Dobra a teraz odpaliles WU?? bo ja tak samo mialem, do momenty gdy nie sciagnal wszystkich uaktulanien to zamulalo go po jakich 5min. Podejrzewal ze bylo to spowodowane "inteligentnym sciaganiem" uaktualnien na jakie jestesmy zmuszeni podczas aktualizacji w WU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...