Dannyy2410 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Czy moglibyście mi pomóc w rozwiązaniu mojego problemu. Zainstalowałem Fedore 3 z waszego czasopisma i jest problem. Instalacja przebiegła bez zakłuceń, ale Fedora nie chcę się uruchomić. Wyświetla się cos takiego: " Welcome to Fedora Core Press "I" to enter interactive startup Uruchamianie udev OK Inicjalizacja sprzętu pamięć masowa sieć dzwięk_" i cały czas miga "_" i dalej nic się nie dzieje. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 To tweak ma jakies swoje czesopismo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Czy moglibyście mi pomóc w rozwiązaniu mojego problemu. Zainstalowałem Fedore 3 z waszego czasopisma i jest problem. Instalacja przebiegła bez zakłuceń, ale Fedora nie chcę się uruchomić. Wyświetla się cos takiego: " Welcome to Fedora Core Press "I" to enter interactive startup Uruchamianie udev OK Inicjalizacja sprzętu pamięć masowa sieć dzwięk_" i cały czas miga "_" i dalej nic się nie dzieje. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Z góry dziękuje 1354799[/snapback] z ktorej planety jestes? nie przypadkiem z Melmak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...