beavisek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Już sprzedałem swojego GF2Ti 64mb prolinka. (łezka się kręci) Ale dobrzre sprzedałem (300zł :D ) I teraz się zastanawiam co kupić do 500zł . Mam do wyboru chyab tylko Ati 8500 le lub GF3Ti. Co poledcacie? Wiem że jest w cholere takich postów ale typy sie zmieniają z dnia na dzien! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 w tym przypadku sprawa prosta: R8500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 w tym przypadku sprawa prosta: R8500 Też tak myślałem! Dzięki :lol: Przynajmniej się utwierdze w swoim przekonaniu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 tylko 8500:)zadne le itp...nomalna versje 275/275 Jak wiesz kilka minut temu sam dalem posta gdzie kupic w krakowie?? hehehhehe Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 tylko 8500:)zadne le itp...nomalna versje 275/275 Jak wiesz kilka minut temu sam dalem posta gdzie kupic w krakowie?? hehehhehe Szacuneczek Ale nie kupie nie LE do 500zł? Mam dokładnie taki wybór! to chyba najniższe ceny: Palit gf3ti 200 za 425zł lub za 470zł Herculesa fdx 8500 LE. Chyba sie nie ma co zastanawiać i dopłacić te 45zł do Ati? Co nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Było już wiele topiców o podobnych tematach nie było poszukać?A co do pytania ja osobiście bym brał Radeona jest sporo wydajniejszy i ma lepszą jakoś obrazu.Ale oczywiście sie znajdą ludzie którzy by woleli ti200 bo radeon lipna sterowniki bo to bo tamto a decyzja należy do ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Beavisek nie ma co pierdzielic ATI.......byc moze ten gf3 (byc moze) bedzie bardziej wydajny ale jest to jednak "stara" konstrukcja .....a ati8500le roozni sie tylko taktowaniem co i tak mozna nadrobic :twisted: Bierz ATI Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 beavisek skoro piszesz na tym forum to znaczy ze bawisz sie w podkrecanie sprzetu a to znaczy ze nawet jezeli kupisz R8500LE to i tak go puscisz na wiekszych niz standardowe szybkosciach. Wystarczy wiec zwrocic uwage przy zakupie Radeona na pamieci i po problemie. A GF3Ti200 nie jest wydajniejszy i takie teksty mozna miedzy bajki wlozyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Radeon rulezzz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Bierz Radka 8.5k, nawet jesli ma byc LE :) I, jak juz powiedzial Pajacyk, zwroc uwage na to, zeby mial jak najszybsze pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ja tylko napisałem "byc moze" jest wydajniejszy:) Sam kupuje 8500:)jutro Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 tomcyk a ja juz zaluje ze to napisalem bo pewnie znowu jakas glupia wojna wybuchnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ja tylko napisałem "byc moze" jest wydajniejszy:) Sam kupuje 8500:)jutro Szacuneczek Gdzie kupujesz? Co i za ile? JA też musze teraz kupić jak mi wszyscy polecają :D Może we 2-jke doatniemy rabat? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 heheheheh... pewwnie jutro skonczy sie w pcprojekcie.........mozemy sie ZGADAC jakos:) Jak co to mooj gg 1112500 wiec daj znac:) albo tu na forum(priv) czy cos:)jak chcesz:) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 heheheheh... pewwnie jutro skonczy sie w pcprojekcie.........mozemy sie ZGADAC jakos:) Jak co to mooj gg 1112500 wiec daj znac:) albo tu na forum(priv) czy cos:)jak chcesz:) Szacuneczek A którą będziesz kupował to za 600zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 chyab tak ..ale nie odpowiedzieli mi czy bede se moogl potestowac:( Wiec pogadam bo to podobno jest jakis powercolor czy cos........ Mysle tez o Gigabyte 9000pro....no ale nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 A ty masz juz cos upatrzone????? Ps. Nie wiem co ten 8500 jest za firma wiec musze tam pogadac:) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 A ty masz juz cos upatrzone????? Ps. Nie wiem co ten 8500 jest za firma wiec musze tam pogadac:) Szacuneczek Nagrywam z gościem na allegro herculesa za ok.470zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 tomcyk a ja juz zaluje ze to napisalem bo pewnie znowu jakas glupia wojna wybuchnie Nie obawiaj sie :) , piszesz prawde a wiekszosc ludzi na Forum zna wszystkie za i przeciw :) , jakby koles chcial GF4 Ti to co innego :) . Ja osobiscie tez polecam Radeusza , tylko dobre pamiatki zeby byly . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 ja bym brał radeona 8500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 A ty masz juz cos upatrzone????? Ps. Nie wiem co ten 8500 jest za firma wiec musze tam pogadac:) Szacuneczek Nagrywam z gościem na allegro herculesa za ok.470zł jezeli to ten FDX 8500LE - to jest jakosciowo jeden z najlepszych - tylko szkoda ze ograniczaja go troche pamieci. poza tym jedem RAMDAC. tez sie nad nim zastanawialem - jednak wybralem 9000Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 z tych dwóch co wymieniłeś to tylko chyba radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 ART-RADEON-8500LE - taktowanie zegara 275/275 - częstotliwość podwyższona z 350/250 - w niższej cenie lepsza karta. Cena to 450zł!!! Kupić ją czy nie? Ktoś się pozytywnie wypowiadła na na forum o tej karcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 ART-RADEON-8500LE - taktowanie zegara 275/275 - częstotliwość podwyższona z 350/250 - w niższej cenie lepsza karta. Cena to 450zł!!! Kupić ją czy nie? Ktoś się pozytywnie wypowiadła na na forum o tej karcie :) beavisek>> od kogo ta karta???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 ART-RADEON-8500LE - taktowanie zegara 275/275 - częstotliwość podwyższona z 350/250 - w niższej cenie lepsza karta. Cena to 450zł!!! Kupić ją czy nie? Ktoś się pozytywnie wypowiadła na na forum o tej karcie :) beavisek>> od kogo ta karta???? Z veracompu? Nówka i gwarancja? A co to jakiś przekręt? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 ja bym uwazal - baaardzo mozno na te ART'y 275/275 nie pakuj sie w to - chyba nie warto chyba ze masz mozliwosc sprawdzenia i wrazie co zwrotu. jesli nie to uciekaj od tego jak najdalej :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Na www.simmtech.pl jest siakiś pełny Radek 8500 za 493zł! :D Walnij do nich maila jakiej firmy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Zwracajcie uwagę przy kupnie na pąmięci. Żebyście przypadkiem nie kupili przeszczepu z pamięciami 4ns czy 5ns :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ja zakupiłem sobie 3 dni temu Radeona 9000PRO Gigabyte na Hynix 3,6 ns. Jestem bardzo zadowolony 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 janna twoim miejscu bralbym radka ma lepszy obraz a wydajnosc nie znowu taka mniejsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...