Skocz do zawartości
beavisek

Co lepiej po GF2Ti ati 8500 czy GF3ti

Rekomendowane odpowiedzi

Już sprzedałem swojego GF2Ti 64mb prolinka. (łezka się kręci) Ale dobrzre sprzedałem (300zł :D ) I teraz się zastanawiam co kupić do 500zł . Mam do wyboru chyab tylko Ati 8500 le lub GF3Ti. Co poledcacie? Wiem że jest w cholere takich postów ale typy sie zmieniają z dnia na dzien! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko 8500:)zadne le itp...nomalna versje 275/275

Jak wiesz kilka minut temu sam dalem posta gdzie kupic w krakowie??

hehehhehe

Szacuneczek

Ale nie kupie nie LE do 500zł? Mam dokładnie taki wybór! to chyba najniższe ceny: Palit gf3ti 200 za 425zł lub za 470zł Herculesa fdx 8500 LE. Chyba sie nie ma co zastanawiać i dopłacić te 45zł do Ati? Co nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było już wiele topiców o podobnych tematach nie było poszukać?A co do pytania ja osobiście bym brał Radeona jest sporo wydajniejszy i ma lepszą jakoś obrazu.Ale oczywiście sie znajdą ludzie którzy by woleli ti200 bo radeon lipna sterowniki bo to bo tamto a decyzja należy do ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beavisek skoro piszesz na tym forum to znaczy ze bawisz sie w podkrecanie sprzetu a to znaczy ze nawet jezeli kupisz R8500LE to i tak go puscisz na wiekszych niz standardowe szybkosciach. Wystarczy wiec zwrocic uwage przy zakupie Radeona na pamieci i po problemie. A GF3Ti200 nie jest wydajniejszy i takie teksty mozna miedzy bajki wlozyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tomcyk a ja juz zaluje ze to napisalem bo pewnie znowu jakas glupia wojna wybuchnie

Nie obawiaj sie :) , piszesz prawde a wiekszosc ludzi na Forum zna wszystkie za i przeciw :) , jakby koles chcial GF4 Ti to co innego :) .

Ja osobiscie tez polecam Radeusza , tylko dobre pamiatki zeby byly .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ty masz juz cos upatrzone?????

Ps. Nie wiem co ten 8500 jest za firma wiec musze tam pogadac:)

Szacuneczek

Nagrywam z gościem na allegro herculesa za ok.470zł

jezeli to ten FDX 8500LE - to jest jakosciowo jeden z najlepszych - tylko szkoda ze ograniczaja go troche pamieci. poza tym jedem RAMDAC. tez sie nad nim zastanawialem - jednak wybralem 9000Pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ART-RADEON-8500LE - taktowanie zegara 275/275 - częstotliwość podwyższona z 350/250 - w niższej cenie lepsza karta.

Cena to 450zł!!!

Kupić ją czy nie? Ktoś się pozytywnie wypowiadła na na forum o tej karcie :)

beavisek>> od kogo ta karta????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ART-RADEON-8500LE - taktowanie zegara 275/275 - częstotliwość podwyższona z 350/250 - w niższej cenie lepsza karta.

Cena to 450zł!!!

Kupić ją czy nie? Ktoś się pozytywnie wypowiadła na na forum o tej karcie :)

beavisek>> od kogo ta karta????

Z veracompu? Nówka i gwarancja? A co to jakiś przekręt? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...