Skocz do zawartości
Piotr K

Sklep w krakowie z OC

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz co mozesz chyba zapomnieć oczymś takim, ja szuakłem ale nic nie znalazłem a wydawałobysie ze w Krakowie to bedzie takich sklepów z 10 a tu nic.No może na giełdzie spróbuj na balickiej może tam ci sie cos uda kupić chociarz ostatanio chcialem kupic coopershipa ale gosc nie zajarzył oco chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lakier do odblokowywania to możesz qpić w sklepie z farbami. ja taki qpiłem w osiedlowym "majsterku" za 8.40zł. jako, że był przeterminowany, a srebro osiadło na dnie i kiepsko chciało się mieszać, to dostałem go za darmo. w domu wrzuciłem do środka małą kulkę od łożyska (patent z lakierów do paznokci :mrgreen: ) i rozmieszał się od razu. a athlonik hula na 12.5x więc lakier działa :mrgreen: .

Pozdrawiam

M.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzienki!!!

Nie wpadlem na to zeby kupic lakier w sklepie z lakierami - niewiem czemu nie wpadlo mi to do glowy rotfl.

Co do coopershimow to wiem gdzie sa pod athlony mianowicie w ROMie na halickiej maja 14zl kosztowal.

Bede potrzebowac klej tremoprzewodzacy bo jak naprawie grafe (blok wody upieprzyl mi dwa rezystory) to zrobie sobie chlodzenie wodne na pamieci na grafie (radek 7200) bo przy 190MHz sie tak grzeja ze idzie odpasc i zadne radiatorki tego nie pociagna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he he jaki ten kraków mały :) :)  BTW  słyszałem że pod elbudem jest taki sklep tam zboku nie od fronyu ja sie wchodzi najlepiej zrobi obchód wokół całego budynku i mają tam różne wentyle i takie bajery !!!

Jest, tam kupilem aluminiowe galki do mojego rheobusa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he he jaki ten kraków mały :) :)  BTW  słyszałem że pod elbudem jest taki sklep tam zboku nie od fronyu ja sie wchodzi najlepiej zrobi obchód wokół całego budynku i mają tam różne wentyle i takie bajery !!!

Jest, tam kupilem aluminiowe galki do mojego rheobusa

ooo to jednak dobrze słyszałem :):) niestety jeszcze tam nie dotarłem :( ale juz wkrótce plauje wjzad do tego sklepu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

Gdzie w Krakowie jest sklep OC? Konkretnie szukam pasty srebrnej na procka, kleju alu do grafiki i lakeiru srebrnego do odblokowania mojego xpeczka

a niechce zamawiac przez siec...

Takie bajery ma ANIS na Krowoderskiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa wyglada tak ze w krakowie nie ma nic nigdzie i ogoolnie jest bida:(Mam propozycje ---zakladamy panowie sklep i wtedy bedziemy mieli wszystkiego pod dostatkiem:)

A tak powaznie towlasnie tam pod elbudem kupile Glukon do xpeka za 10,50...a przedtem oblazłem pool miasta.

Podobnie jest z ati8500 bida i tyle::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(Nigdzie nic nie ma

Szacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak apropo to te CWANIAKI z PCPROJEKTa chcieli mi (jak u nich byłem tydzien temu) wcisnąć org.ati8500 LE!!!!!!!!!!!!! za 700pln!!!!!!!!!! A koles mi oczywiscie NIE powiedzial ze to jest le...najpierw powiedzial ze jest to full ale taktowane 275/250 (dziwne!) a poozniej ze 250/275----za 700pln????????????Pomijajc fakt ze gadal ze mna jak z idiotą co nie ma pojecia o czym moowi!!!!!!!

QRDE ....maja wielkiego minusa i uwazajcie co wam do rąk dają i oglądnijcie to 3 razy przed kupnem

Szacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi