Piotr K Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Witajcie! Gdzie w Krakowie jest sklep OC? Konkretnie szukam pasty srebrnej na procka, kleju alu do grafiki i lakeiru srebrnego do odblokowania mojego xpeczka a niechce zamawiac przez siec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Wiesz co mozesz chyba zapomnieć oczymś takim, ja szuakłem ale nic nie znalazłem a wydawałobysie ze w Krakowie to bedzie takich sklepów z 10 a tu nic.No może na giełdzie spróbuj na balickiej może tam ci sie cos uda kupić chociarz ostatanio chcialem kupic coopershipa ale gosc nie zajarzył oco chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Moze to z innej beczki, ale w Bino na Meiselsa sa okragle tasiemki ide za 15 zetow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Moze to z innej beczki, ale w Bino na Meiselsa sa okragle tasiemki ide za 15 zetowo jak miło chociarz w jednym sklepie w Krakowie są :roll: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ...a Spiderman mowil, ze kupil sobie okragle tasiemki w Anisie na Krowoderskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 lakier do odblokowywania to możesz qpić w sklepie z farbami. ja taki qpiłem w osiedlowym "majsterku" za 8.40zł. jako, że był przeterminowany, a srebro osiadło na dnie i kiepsko chciało się mieszać, to dostałem go za darmo. w domu wrzuciłem do środka małą kulkę od łożyska (patent z lakierów do paznokci :mrgreen: ) i rozmieszał się od razu. a athlonik hula na 12.5x więc lakier działa :mrgreen: . Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Dzienki!!! Nie wpadlem na to zeby kupic lakier w sklepie z lakierami - niewiem czemu nie wpadlo mi to do glowy rotfl. Co do coopershimow to wiem gdzie sa pod athlony mianowicie w ROMie na halickiej maja 14zl kosztowal. Bede potrzebowac klej tremoprzewodzacy bo jak naprawie grafe (blok wody upieprzyl mi dwa rezystory) to zrobie sobie chlodzenie wodne na pamieci na grafie (radek 7200) bo przy 190MHz sie tak grzeja ze idzie odpasc i zadne radiatorki tego nie pociagna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 te cs'y na halickiej to są takie jak w pccoolerze? tzn. czy mają te podtrzymujące ząbki z boku? Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 przy okazji: gdzie w Krakowie można qpić ciche śmigła 120 np. Papst'a? teraz mam mitsubishi i przeszkadza mi trochę szum łopatek. Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Copershimy są w pcprojekcie na starowiślnej za 15zł - tak twierdzili przez telefon, ale nie chce mi się do nich podejść... mam z 5 min piechotą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Copershimy są w pcprojekcie na starowiślnej za 15zł - tak twierdzili przez telefon, ale nie chce mi się do nich podejść... mam z 5 min piechotą :) hehe to mieszkamy blisko siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 he he jaki ten kraków mały :) :) BTW słyszałem że pod elbudem jest taki sklep tam zboku nie od fronyu ja sie wchodzi najlepiej zrobi obchód wokół całego budynku i mają tam różne wentyle i takie bajery !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 he he jaki ten kraków mały :) :) BTW słyszałem że pod elbudem jest taki sklep tam zboku nie od fronyu ja sie wchodzi najlepiej zrobi obchód wokół całego budynku i mają tam różne wentyle i takie bajery !!! Jest, tam kupilem aluminiowe galki do mojego rheobusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 he he jaki ten kraków mały :) :) BTW słyszałem że pod elbudem jest taki sklep tam zboku nie od fronyu ja sie wchodzi najlepiej zrobi obchód wokół całego budynku i mają tam różne wentyle i takie bajery !!! Jest, tam kupilem aluminiowe galki do mojego rheobusa ooo to jednak dobrze słyszałem :):) niestety jeszcze tam nie dotarłem :( ale juz wkrótce plauje wjzad do tego sklepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 te cs'y na halickiej to są takie jak w pccoolerze? tzn. czy mają te podtrzymujące ząbki z boku? Pozdrawiam M. niewiem jakie maja w PC... te maja zagiete cale boki, nie jakies male cosie ale cale boki, ale dobrze "lezy" na procku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Witajcie! Gdzie w Krakowie jest sklep OC? Konkretnie szukam pasty srebrnej na procka, kleju alu do grafiki i lakeiru srebrnego do odblokowania mojego xpeczka a niechce zamawiac przez siec... Takie bajery ma ANIS na Krowoderskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Sprawa wyglada tak ze w krakowie nie ma nic nigdzie i ogoolnie jest bida:(Mam propozycje ---zakladamy panowie sklep i wtedy bedziemy mieli wszystkiego pod dostatkiem:) A tak powaznie towlasnie tam pod elbudem kupile Glukon do xpeka za 10,50...a przedtem oblazłem pool miasta. Podobnie jest z ati8500 bida i tyle::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(Nigdzie nic nie ma Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 a tak apropo to te CWANIAKI z PCPROJEKTa chcieli mi (jak u nich byłem tydzien temu) wcisnąć org.ati8500 LE!!!!!!!!!!!!! za 700pln!!!!!!!!!! A koles mi oczywiscie NIE powiedzial ze to jest le...najpierw powiedzial ze jest to full ale taktowane 275/250 (dziwne!) a poozniej ze 250/275----za 700pln????????????Pomijajc fakt ze gadal ze mna jak z idiotą co nie ma pojecia o czym moowi!!!!!!! QRDE ....maja wielkiego minusa i uwazajcie co wam do rąk dają i oglądnijcie to 3 razy przed kupnem Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...