_bartx Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Planuję zrobić modernizację kompa. Zalezy mi na wydajnym i cichym coolerze. Przeglądając rózne testy natrafiłem na wiele modeli Thermalrighta. Który z nich mi polecicie? Dodam jeszcze, że będzie on pracował na płycie głównej Abit NF-7 S lub NF-7 SL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltana Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 No cóż...a jaki masz wybór?? Albo SP-97 albo SI-97.... Wybrałbym tego pierwszego, bo mam tego drugiego i jest zbyt skomplikowany w obsłudze :) znaczy się niewygodny w montażu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galek Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 jezeli masz obie rece i czas i ambicje kup tr xp-120 i dorob do niego zapinki pod socket a, ja bede tak robil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...