filipk Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Mam dziwny problem w niektórych grach..np. Brothers In Arms ,że gdy naciskam np. strzałke do góry i obrót myszą gra zaczyna chodzić przez chwile sama i ... dopiero gdy np. nacisne do przodu ,puszcze i dopiero obrót to się tak nie dzieje... O CO chodzi ? Sterowniki poinstalowałem , próbowałem już na innej myszcze , wywaliłem cały spyware ? O co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipk Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Nikt nie wie ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) Mam dziwny problem w niektórych grach..np. Brothers In Arms ,że gdy naciskam np. strzałke do góry i obrót myszą gra zaczyna chodzić przez chwile sama i ... dopiero gdy np. nacisne do przodu ,puszcze i dopiero obrót to się tak nie dzieje... O CO chodzi ? Sterowniki poinstalowałem , próbowałem już na innej myszcze , wywaliłem cały spyware ? O co chodzi ? 1354933[/snapback] Wylacz NumLock :razz: i na nowo ustaw guziki Edytowane 28 Marca 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipk Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) eeee... co ?! EDIT: Nie działa... Edytowane 28 Marca 2005 przez filipk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipk Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Nie wiem już co mam robić :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 JA miałem kiedyś podobnie ale po wymianie klawiatury na logiteha problem zniknal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Tyle ,że ja mam klawke Logitech . Pozatym próbowałem już z inną klawką i myszką. Zastanawiam się nad update'm biosu ... robie to pierwszy raz i niechce spieprzyć , może ktoś mnie poinstruuować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...