PoGo Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 + dobra interakcja z otoczeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) mniam widze że epic poszedł po rozum do głowy i zmienił trochę graficznie Shocka :) ogólnie gra prezentuje się bardzo ładnie szczególnie flaki na 3 screenie :) oby równorzędne prace nad UT pod ps3 tego tytułu nie skopały. Edytowane 8 Maja 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 popraw linki wyskakuje mi rejestracja na IGN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Nie ma co - screeny miazga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 juz :) poprawilem scany z gazety http://scrap.5elements.net/hyperut2007p1.jpg http://scrap.5elements.net/hyperut2007p2.jpg http://scrap.5elements.net/hyperut2007p3.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 No grafika powala.Zwlaszcza modele. Widze ze wogle jakies pojazdy/maszyny sie pojawily.. mam rozumiec ze bedziemy nimi sterowac czy jak, co oni nawymyslali... Jakos mi to nie podchodzi zbytnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 lol grałeś w ogole w poprzednie części?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Gralem troszeczke w 2003 i nie przypominam sobie zadnych pojazdow ;) Moze chodzi tu o inny tryb gry, bo tylko w deathmatch gralem przez godzinke i odinstalowalem. Jakos dalej wole Quake 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Gralem troszeczke w 2003 i nie przypominam sobie zadnych pojazdow ;) Moze chodzi tu o inny tryb gry, bo tylko w deathmatch gralem przez godzinke i odinstalowalem. Jakos dalej wole Quake 3:lol: to zagraj w 2004, albo znajdz sobie choaciaz screeny z tej częsci, ja do tej pory czasami sobie w nią pocinam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Ok ok... juz wiem :) W 2004 nie gralem i nie mialem okazji pograc w Onslaught... Ale to i tak nie zmienia faktu ze gra mi sie srednio podoba. Zobacze jak to bedzie z 2004 jak juz sobie zalatwie moze mnie przekona ta gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Gameplay w UT2004 jest o wiele lepszy niz 2003 ale to moje zdanie. Zreszta mozesz sobie sciagnac moda do UT2003 by tez miec onslaughta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 LoL texturki i modele sa naprawde dobej jakosci, ciekawe czy 256 Mb na karcie wystraczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość helmut Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) LoL texturki i modele sa naprawde dobej jakosci, ciekawe czy 256 Mb na karcie wystraczy ;]na medium starczy czyli pewnie cos jak fear'owskie high w kazdym razie ta gra jak i unreal engine 3.0 karty z 128mb vram bedzie zarzynac niemilosiernie graw to przedsmak tego co czeka pciarzy ( no chyba ze wsio na low) Edytowane 8 Maja 2006 przez helmut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Pięknie się prezentuje na tych screenach :mrgreen: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Gameplay w UT2004 jest o wiele lepszy niz 2003 ale to moje zdanie. Zreszta mozesz sobie sciagnac moda do UT2003 by tez miec onslaughta. Odnosisz się tutaj tylko do tego że w 2k4 jest a w 2k3 nie ma (w standardzie) Onslaught'a tak? Bo trudno mówić żeby sam sposób grania w pozostałych trybach się jakos zmienił i był lepszy ;). W końcu 2k4 to rozwinięcie 2k3. Coś czuję że se nie pogram (to znaczy pogram ale chyba w niskiech detalach). Mam nadzieję że i ten UTek będzie oferował sporo opcji konfiguracyjnych, będzie można sobie dostosować do swojego sprzętu :). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Odnosisz się tutaj tylko do tego że w 2k4 jest a w 2k3 nie ma (w standardzie) Onslaught'a tak? Bo trudno mówić żeby sam sposób grania w pozostałych trybach się jakos zmienił i był lepszy ;)Chodzi o cala gre, i przyjemnosc z grania. Wiem ze nie wiele sie zmienilo, no ale jakos UT2003 mnie odrzucal a w 2004 zgrywam sie do teraz. Zeby nie bylo znajomi kotrzy grali w to i to, takie same maja zdanie. Zeby nie robic OT: Jesli chodzi o shocka to graficznie lepiej wyglada (bron), ale wyglad jego dzialania jakos nie (opieram sie na tym co widzialem na filmikach). No coz zobaczymy jak wyjdzie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Nie wiem kto z Was byl taki madry,ale pamietam jak kiedys ktos powiedzial,ze tylko UT bedize na peceta na tym enginiea tak to tylko i wylacznie na konsole, a tu mamy na start 3 tytuly i zaloze sie,ze bedzie ich wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 cos nie kapuje twojej wypowiedzi hydro możesz jaśniej :) bo bez sensu jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Nie wiem kto z Was byl taki madry,ale pamietam jak kiedys ktos powiedzial,ze tylko UT bedize na peceta na tym enginiea tak to tylko i wylacznie na konsole, a tu mamy na start 3 tytuly i zaloze sie,ze bedzie ich wiecejengine U3 raczej nie był tworzony zmyślą o konsolach , dużo gierek będzie opartych na tym enginie i do tego wyjdą na pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) ten necris darkwalker zywcem zerżniety z "Wojny Światów" :) Edytowane 8 Maja 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Pluskwa to samo pomyślałem jak zobaczyłem to zdjęcie :) jedno mnie ciekawi jak będzie wyglądało połączenie necrisa z tymi nogami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 ten ostatni screen - dalszy plan wyglada dosłownie jak kadr wyciety z tego filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 A wojna światów zerżnięta z HL2 i kółko sie zamyka! B) Jak poszedłem do kina i zobaczyłem trójnogi to wydawało mi się, że Stiv właśnie na tej grze się wzorował. :) A teraz jeszcze Scary Movie 4 jest zrobiony na wojnie światów ale to parodia :). Hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Mnie tam nowy ut 07 sie graficznie bardzo podoba. Jak gameplay bedzie na poziomie 04 lub nawet lepszy to bedzie gra na miesiące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 ... i jeszcze mody, dodatkowe mapy, gra bedzie sie ciagnac w nieskonczoność jak UT 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Nom...to juz szykujcie pieniążki (jak ja nienawidzę tego słowa) do władowania w swoje wehikuły czasu (komputery o kosmicznych konfiguracjach) bo raczej przyjemnością którą mają czerpać użytkownicy z UT2007 to ma być przede wszystkim gameplay + oprawa graficzna. Bez odpowiedniej oprawy graficznej bedzie to nic innego jak UT2004 z plastikową rozmazaną grafiką (ci co planują TO odpalić na 256 MB kartach...) o pamiątkach conajmniej 2giga nie wspomne. GL & HF =) do crysisa tez chyba trzeba bedzie zmieniac kartę ktora obsluzy DX10 co nie ? ;) neverending stoooooryyy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 engine U3 raczej nie był tworzony zmyślą o konsolach , dużo gierek będzie opartych na tym enginie i do tego wyjdą na pcJa to wiem,ale z tego co pamietam to bodajze ktos nawet w tym temacie (albo w temacie o U3) powiedzial,ze jedyna gra jaka bedzie na peceta na u engine 3 bedzie UT2K7 a tak to reszta gier bedzie robiona na tym enginie na konsole wiec chce tu tylko komus przekazac,ze nie ma racji bo seria unreal nie wyszla na inna platforme niz na pc i tak bylo jest i bedzie z kolejnymi odslonami.To sie nie tyczy nawet tylko serii unreal,ale wszystkich gier zrobionych na tym wspanialym silniczku,ktory nikomu prawie nie skacze a chodzi szybko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Ja to wiem,ale z tego co pamietam to bodajze ktos nawet w tym temacie (albo w temacie o U3) powiedzial,ze jedyna gra jaka bedzie na peceta na u engine 3 bedzie UT2K7 a tak to reszta gier bedzie robiona na tym enginie na konsole wiec chce tu tylko komus przekazac,ze nie ma racji bo seria unreal nie wyszla na inna platforme niz na pc i tak bylo jest i bedzie z kolejnymi odslonami.To sie nie tyczy nawet tylko serii unreal,ale wszystkich gier zrobionych na tym wspanialym silniczku,ktory nikomu prawie nie skacze a chodzi szybko :) Hm , i tu sie mylisz. :)) UT2003, UT2004 i Unreal II: The Awakening wyszly na Xbox'a. :P Sam posiadam ostatni z tych trzech tytulow. :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Hm , i tu sie mylisz. :)) UT2003, UT2004 i Unreal II: The Awakening wyszly na Xbox'a. :P Sam posiadam ostatni z tych trzech tytulow. :) Pozdrawiam. :lol: http://www.xbox.com/en-US/games/catalog.as...=0&s=0&p=1&c=10 masz coś jeszcze ciekawego do powiedzenia?? UT2007 Coming to Xbox 360 A subtle notice on Microsoft's E3 press page shows a little title called Unreal Tournament 2007 as part of the company's E3 2006 line-up for the Xbox 360. If accurate (and there's no reason to think it isn't), this would mean UT2007 will be shipping on PC, PS3 and now X360 when it's released next year. Edytowane 10 Maja 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) :lol: http://www.xbox.com/en-US/games/catalog.as...=0&s=0&p=1&c=10 masz coś jeszcze ciekawego do powiedzenia?? Co do pierwszych dwoch tytulow ktore podalem, faktycznie "mea culpa", pomylilem sie, co jednak nie zaprzecza temu iz unreal zostal wydany na inna platforme niz PC. Edytowane 10 Maja 2006 przez .:RoGeR:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...