Gość HDR_o Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Czyli wg tego spokojnie sobie pogram w 1024 na high.Odpowiada mi to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Czyli wg tego spokojnie sobie pogram w 1024 na high.Odpowiada mi to :) dokładnie ;P. Nie taki diabeł straszny jak go malują. no chyba ze sie obloka gameplay. Polecam filmik na gamespocie, w którym sa tylko sceny z gry bez zbednych cut scenek i innego badziewia. Mnie troszke odpycha to co zobaczyłem. Nie ma co gry jednak ocaniać przed wyjsciem. Tutaj macie Unreal Tournament 2007 Official Movie 1 (czyli właśnie ten gameplay movie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Jak tak patrze na te filmy z UT2007 to mnie troche rozczarowuja oblookajcie sobie filmy z Crysis Multiplayer ,fizyka cienie wszystko 2x bardziej realistyczne niz w UT2007 chyba przereklamowali tego UT :/ Edytowane 14 Maja 2006 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Tez jestem troche zawiedzony. Mialo byc tak pieknie, a tu mamy UT2004 z lepsza grafika i wieksza iloscia dupereli na ekranie. Postacie mialy byc wieksze a niestety nie sa. Mieli ograniczyc podwojne skoki ale postacie nadal fruwaja tu i tam. Jednym slowem, mialem nadzieje, ze bedziemy mieli ladny powrot do korzeni pierwszego UT, ale chyba jednak sie mylilem. Nie bedzie rewolucji, to napewno bedzie dobra, jak nie bardzo dobra gra, ale nie taka, jaka oczekiwalem. Chociaz tryb Warfare zapowiada sie ciekawie. Pozdrawiam PS. Drugi filmik przywrocil mi troche nadziei. Wyglada ciekawie Edytowane 14 Maja 2006 przez BigSpider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Jak tak patrze na te filmy z UT2007 to mnie troche rozczarowuja oblookajcie sobie filmy z Crysis Multiplayer ,fizyka cienie wszystko 2x bardziej realistyczne niz w UT2007 chyba przereklamowali tego UT :/ Crysis jest ze tak powiem o jeden krok dalej. Wyjdzie dopiero na Viste wiec to juz mu daje pewna przewage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Eee jak tak ogladam te 2 filmiki, to powiem porazka. Enforcer - porazka Gameplay taki quake'owski - a tego nienawidze ;D A i odglosy smierci takie tandetne i zbyt czest sie powtarzajace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Jak tak patrze na te filmy z UT2007 to mnie troche rozczarowuja oblookajcie sobie filmy z Crysis Multiplayer ,fizyka cienie wszystko 2x bardziej realistyczne niz w UT2007 chyba przereklamowali tego UT :/ W nowym UT także ma być fizyka, cienie także, a że nie jest realistycznie to OMG, ale przecież to unreal, a nie real ;) Eee jak tak ogladam te 2 filmiki, to powiem porazka. Enforcer - porazka Gameplay taki quake'owski - a tego nienawidze ;D A i odglosy smierci takie tandetne i zbyt czest sie powtarzajace. Gameplay quakeowski, bo koleś na prezentacji grać nie umie, albo gra na padzie w wersje na PS3. EDIT: Tez jestem troche zawiedzony. Mialo byc tak pieknie, a tu mamy UT2004 z lepsza grafika i wieksza iloscia dupereli na ekranie. Postacie mialy byc wieksze a niestety nie sa. Mieli ograniczyc podwojne skoki ale postacie nadal fruwaja tu i tam. Jednym slowem, mialem nadzieje, ze bedziemy mieli ladny powrot do korzeni pierwszego UT, ale chyba jednak sie mylilem. Nie bedzie rewolucji, to napewno bedzie dobra, jak nie bardzo dobra gra, ale nie taka, jaka oczekiwalem.Wg mnie Unreal nigdy nie powróci do korzeni. Nawet jak gameplay będzie doslownie "identyko" jak w UT to zaraz zaczełoby się "A gdzie jest ONS? Dlaczego nie ma nowych giwer? Dlaczego to i dlaczego tamto". Inni uważali by, że grafika jest za cukierkowa (jak dla mnie to "+" , ale to kwestia mojego widzi-mi-się) i zbyt szczegółowa, a w pierwszym UT tego nie było. Wg mnie taki remake UT'99 na UE3 byłby niewypałem co do powrotu do korzeni, ale to moja subiektywan opinia. Pozdro Edytowane 15 Maja 2006 przez Gr3jli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 W sumie to masz Gr3jli. Poczekam z wydawaniem swoich opini dopoki sam nie zagram. Musi byc przynajmniej dobrze. Nie wierze, ze ludzie z Epic skopia ten tytul. Poza tym jakos movement z UT99 rzeczywiscie nie pasowalby do trybu ONS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Movement ze starszych UT mozna wlaczy w mutkach, tylko ze nie na przechodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość #Mreko Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Eee jak tak ogladam te 2 filmiki, to powiem porazka. Enforcer - porazka Gameplay taki quake'owski - a tego nienawidze ;D A i odglosy smierci takie tandetne i zbyt czest sie powtarzajace. nie ma rzeczy na tym swiecie ktora by sie kadzemu podobala fear'a multi i tak bedzie ciezko pokonac a szczegolnie ciosy bez broni kopniaki z pol obrotu w ut2007 bedzie tylko nawalanie z broni a jaka zabawa jak sie kogos sciagnie z lacza w powietrzu z wyskoku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Nowy, oficjalny trailer UT2007. http://www.tawhosting.com/media/UT2K7/ut2007_e32006_high.wmv Jest na co popatrzec. Na plus mozna zaliczyc takie zmiany jak znacznie wieksze postacie niz w ut2004, mniej wielkich skokow, super grafika, swietne pojazdy, wyglad i dzialanie broni (procz tych dwoch maszynowek). Slinka cieknie :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Nowy, oficjalny trailer UT2007. http://www.tawhosting.com/media/UT2K7/ut2007_e32006_high.wmv Jest na co popatrzec. Na plus mozna zaliczyc takie zmiany jak znacznie wieksze postacie niz w ut2004, mniej wielkich skokow, super grafika, swietne pojazdy, wyglad i dzialanie broni (procz tych dwoch maszynowek). Slinka cieknie :o a ja mam wręcz odwrotne odczucia :sad: jak dla mnie porażka na całej linii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 No - to zrobilo na mnie o 90% lepsze wrazenie niz BiA3 na tym samym silniku.Przeszedlem UT2K3 i 4,ta napewno tez przejde.Poza tym jest to jedna z niewieleu gier na dzisiejsze multi (non split screen), w ktore zagram z wielka checia.Jest na co czekac :D I znow najlepsze gry wyjda po wrzesniu - normalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 No - to zrobilo na mnie o 90% lepsze wrazenie niz BiA3 na tym samym silniku.Przeszedlem UT2K3 i 4,ta napewno tez przejde.Poza tym jest to jedna z niewieleu gier na dzisiejsze multi (non split screen), w ktore zagram z wielka checia.Jest na co czekac :D I znow najlepsze gry wyjda po wrzesniu - normalka LOL przeszedlesz UT ? :lol: To gratuluje ci naprawde, ja przeszedlem CS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 W kazdym UT jest tryb SP, ale wiadomo, ze w tej grze glownie czerpie sie przyjemnosci z grania po necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Mi sie podoba :) wszystko podobne jak w 2k4 + nowe pojazdy, gnaty, mapy, modele wiecej nie trzeba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Mi sie podoba :) wszystko podobne jak w 2k4 + nowe pojazdy, gnaty, mapy, modele wiecej nie trzeba :D w sumie racja, ale boje sie ze z czasem zrobi się z tego kolejna fifa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 w sumie racja, ale boje sie ze z czasem zrobi się z tego kolejna fifaNie zrobi się FIFA, bo tu przynajmniej grafa zmienia się na lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Oczywiscie + nowe mapy, postacie, bronie, movement, pojazdy, grafika i pomysly na gre sieciowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość #Mreko Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 w tym ostatnim trailerku to graficzka troche lepsza od f.e.a.r inna kolorystyka + bardziej uwydatnione efekty swietlne byc moze dlatego ze wszystko swieci sie jak w lunaparku z roznokolorowymi lampami w sumie na rok 2007 grafika juz jakas szokujaca sie nie wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 w tym ostatnim trailerku to graficzka troche lepsza od f.e.a.r inna kolorystyka + bardziej uwydatnione efekty swietlne byc moze dlatego ze wszystko swieci sie jak w lunaparku z roznokolorowymi lampami w sumie na rok 2007 grafika juz jakas szokujaca sie nie wydaje czy f.e.a.r dla Ciebie to jakis ideał graficzny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość #Mreko Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 czy f.e.a.r dla Ciebie to jakis ideał graficzny?a dla ciebie to unreal 2007 to jakis ideal graficzny czy moze 3dmark06 :mur: bo dla mnie ideal to render killzone2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=8560&a=1 Mam nadzieję, że fucktycznie są nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 to screeny z huxleya, a nie z Unreal Tournamet 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 to screeny z huxleya, a nie z Unreal Tournamet 2007 Ups. :blink: Ale silnik chociaż taki sam. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 a dla ciebie to unreal 2007 to jakis ideal graficzny czy moze 3dmark06 :mur: bo dla mnie ideal to render killzone2 :lol: smieje sie bo w moim pytaniu nie bylo zadnych podtekstów, zauwazylem w kilku twoich postach, ze nadzwyczaj sobie chwalisz grafike w f.e.a.r - dlatego poprostu zapytałem? Czy dla ciebie to jakis ideał?" - to jest jakies dziwne/smieszne/durne/nie mam słow...?? ... i po za tym, tak!! moim ideałem jest 3dmark 2006 i ut 2007, ktorych nigdy u siebie nie odpaliłem! co jeszcze ciekawego wymyslisz? jak nie potrafisz dyskutowac, to nie pisz takich debilnych postów. brawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość #Mreko Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 :lol: smieje sie bo w moim pytaniu nie bylo zadnych podtekstów, zauwazylem w kilku twoich postach, ze nadzwyczaj sobie chwalisz grafike w f.e.a.r - dlatego poprostu zapytałem? Czy dla ciebie to jakis ideał?" - to jest jakies dziwne/smieszne/durne/nie mam słow...?? ... i po za tym, tak!! moim ideałem jest 3dmark 2006 i ut 2007, ktorych nigdy u siebie nie odpaliłem! co jeszcze ciekawego wymyslisz? jak nie potrafisz dyskutowac, to nie pisz takich debilnych postów. brawo na glupie pytania glupia odpowiedz, tymbardziej ze odpowiedz jest oczywista dla myslacej osoby bo np pytanie rajdowca np czy lubi pan jezdzic samochodem jest na poziomie dzieci z przedszkola, ktore nie wiedza o co zapytac http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=8560&a=1 Mam nadzieję, że fucktycznie są nowe. ta tylko co ta glupawa gierka bez formy i tresci robi w dziale unreal kolejna kupa dla przserosnietych dzieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 A wiesz moze co to za gra? Grales, ze juz wiesz, ze jest bez formy i tresci ? Pozyczysz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 na glupie pytania glupia odpowiedz, tymbardziej ze odpowiedz jest oczywista dla myslacej osoby bo np pytanie rajdowca np czy lubi pan jezdzic samochodem jest na poziomie dzieci z przedszkola, ktore nie wiedza o co zapytac ta tylko co ta glupawa gierka bez formy i tresci robi w dziale unreal kolejna kupa dla przserosnietych dzieci W takim razie jestem 20-letnim przerosnietym dzieckiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Bosz... mreko - qqrdza sie pomylił poprostu, weś jakieś leki, uspokój sie czy w każdym temacie musisz rozpoczynać kłótnie ? to, że przy huxleyu pracują ludzie z Webzena (ci od MU online) to nie oznacza, że ta gra będzie równie bezmyślna jak wspomniany hack&slash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...