Keniger Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Może ktoś napisać jak poprawnie odpalić efekty Physix. Ja zainstalowałem grę, patcht 1.3, stery invidii, pach nvidia physix. Efekt jest taki że na mapie widzę kilka skrzyń które można poprzestwiać i tyle gra muli strasznie a żadnych efektów w stylu rozbijanie ścian nie widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Bo trzeba zainstalować łatki i do tego działa to tylko na 2 mapach. Więcej masz tutaj opisane: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=3030373 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Faktycznie trzeba przegrać ręcznie do katalogu binares UT3 plik PhysXCore.dll z wersji v2.7.3. Bez tego gra korzysta z wersji, jaką ma u siebie, czyli starej i kulawej. Co ciekawe działa tylko ta 2.7.3. Każda nowsza wywala u mnie UT3 przy starcie. Teraz da się pograć tak jak koledzy piszą, poniżej 30 fps nie spada i nie muli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Panowie mam małe pytanie: jak nagrywać dema w ut3 ? No kurcze pamietam ze w demie sie dało a tutaj za cholere demorecord nie działa. Szukałem na necie i też mało infa na ten temat. A i jak odtworzyć demo bo podobo też są z tym problemy ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Przed odpaleniem mapki sięz aznacza u dołu afaik (w pracy jestem i nie sprawdzę :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 (edytowane) U mnie nie ma problemu z demkami. edit Dokładnie. Przed opaleniem mapki się zaznacza, a odtwarza w menu społeczność Edytowane 16 Sierpnia 2008 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ale mi chodzi o gre z ludźmi ;]. To ja wiem ze w instant action da sie zaznaczyć record demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Założyłem teraz serewerek na LAN'ie i też się nagrało i odtworzyło. W ustawieniach serwera jest opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Założyłem teraz serewerek na LAN'ie i też się nagrało i odtworzyło. W ustawieniach serwera jest opcja.No jak ty założysz to tak jest ;]. A mi chodzi o to, że wbijam na jakiś server public to nigdzie nie ma opcji record demo. Wiecie jaka komenda jest na to ? ;]. Troche głupio ze dem nie można nagrywać na pubach ;o. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Panowie, gram dopiero 2 tydzień i mam pytanie. Jak sprawdzić ping (komenda z konsoli?), gdy ta informacja znika na liście graczy. Pozdrawiam P.S. MariuszDW coś tak szybko zniknął dzisiaj z serwera B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Standardowe "stat net" w konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 P.S. MariuszDW coś tak szybko zniknął dzisiaj z serwera B-) A ogłosiłem upadłość, bo jakieś 36h nie spałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Standardowe "stat net" w konsoli.Dzięki s0n1c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Panowie tak sobie 4fun posłuchałem muzy z ut3 (całej) jeszcze raz i stwierdzam ze to jest ARCYDZIEŁO :o. I teraz mam takie pytanie: jak podgłośnic samą muzyke w grze. Bo nawet jak daje max poziom to ona jest za cicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Może pobaw się UTGame.ini (o ile dobrze pamiętam). ---------------------------------- Bardziej podobała mi się ścieżka dźwiękowa z UT2k, chociaż ta z III też jest niezła. Tylko czemu w UT III nie ma mapy Tokara Forest :mur: Ten klimat i ta muza. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) to może ustaw muzykę na max, a całą resztę ścisz.. i daj se głośniki na max.. bedziesz miał muzykę głośno ;). Ja wolę grać ze ściszoną muzyką, bo wtedy mam lepszą orientację za pomocą dźwięku 3D ;] znacie jakieś serwery na których są niestandardowe mapy DM i vCTF? Edytowane 30 Września 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) Za 59 zł można kupić w Platynowej Kolekcji. Jak tam z serwerami? Dużo ludzi gra? Demko mi się podobało, chyba się na nią szarpnę, tym bardziej, że cena zachęca. EDIT Kilka? To znaczy? gametracker pokazuje bardzo malutko, chyba ta gra umarła, ale dlaczego? http://www.gametracker.com/search/ut3/?per...desc&page=1 EDIT 2 4.10 dołączam do WAS, popykamy :D Edytowane 3 Października 2008 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 a ja 120 dawałem no :). Jakiejś specjalnie porażającej ilości graczy nie ma, ale zawsze znajdziesz kilka serwerów na których walka wrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Kilka? To znaczy? http://www.game-monitor.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 (edytowane) kilka o małym pingu akurat ode mnie :). Czasami jest problem żeby wejść na fajny serwer.. ale jakiegoś specjalnie wielkiego tłoku nie ma. Na pewno jest z kim pograć, polaków też sporo. Ostatnio z kimś z purepc grałem ;] ale mi nick umknął. Gra nie umarła, myślę, że dużo osób ma jeszcze za słabe kompy. Mój sprzęcior sędziwy ledwie daje radę w minimalnych detalach, 12..20 fpsów jak wąski korytarz :D... i dlatego ciągle jestem trzeci ;) Edytowane 2 Października 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Mi sie tam w UT3 gra cały czas zajebiście. Aż sie sam dziwie bo dłużej w to gram jak w coda ;o. Kocham głos annonserki poza tym ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 (edytowane) A tam gadacie mało serwerów , wczoraj jak wieczorem patrzylem na DM to było chyba z 30 na których grali ludzie. w VCTF i WAR to już wogole nie ma co narzekać. Ostatnio scena ut3 odżyła miedzy innymi dzięki turniejom : CB OC , UEL (są jeszcze zapisy do 5 października) http://www.uel.com.pl/ http://clanbase.ggl.com/rating.php?lid=7644 http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=7645 Z Polskiej sceny znam około 50 osób które stale grają w ut3 , ale jest nas więcej ;) Aktualnie w Polsce mamy 7 klanów , nie jest aż tak źle :P Edytowane 3 Października 2008 przez Above Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 A tam gadacie mało serwerów , wczoraj jak wieczorem patrzylem na DM to było chyba z 30 na których grali ludzie. w VCTF i WAR to już wogole nie ma co narzekać. Ostatnio scena ut3 odżyła miedzy innymi dzięki turniejom : CB OC , UEL (są jeszcze zapisy do 5 października) http://www.uel.com.pl/ http://clanbase.ggl.com/rating.php?lid=7644 http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=7645 Z Polskiej sceny znam około 50 osób które stale grają w ut3 , ale jest nas więcej ;) Aktualnie w Polsce mamy 7 klanów , nie jest aż tak źle :P Święta racja:)! Trzeba grać:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 jedyny problem ze nie ma serverów ctf (a tym bardziej bez instagiba) no i to że wiekość serverów vctf jest suspense only... A przecież to po Kargo najwiekszy krap nie mapa ;). Imo downtown albo tankcrossing i jest mega zabawa ;d. Szkoda ze na Onyx Coast gra sie lipnie czesto, taka fajna muza tam leci ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Dajcie jakieś serwy na których gracie, to dołącze. Od dziś bawię się z wami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 tez poprosze, dawno w to cholerstwo nie gralem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) na kargo trzeba umieć grać :wink: ja gram zazwyczaj tu: [uTGame.UTDataStore_GameSearchFavorites] ServerList[0]=(ServerUniqueId="114416872",ServerName="-=([DFP])=-Server#2 [VCTF][Custom]") ServerList[1]=(ServerUniqueId="115984934",ServerName="Epic Midway vCTF #16 (32 Player)") ServerList[2]=(ServerUniqueId="118779070",ServerName="=[KsK]=SQUAD WARHOUSE VCTF") ServerList[3]=(ServerUniqueId="119535070",ServerName="[acu] Jonestown 100MBIT NW VCTF www.ut2k.com") ps, dzisiaj trenowałem loty pionowe mantą... skubana potrafi na suspensie pod sam sufit zalecieć :D Edytowane 5 Października 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 (edytowane) Chyba źle szukacie te serwery , ja wczoraj bez problemu pograłem sobie na publiku w iCTF (mój drugi raz w tym trybie ^^) z 10 graczami. Na VCTF jest masa serwerów nie tylko suspense ale wiadomo że z rana mało kto będzie tam grał , wieczorami cześto cięzko jest się gdzieś dostać. Warto dodac że drugie tle serwerów to serwery prywatne klanowe z hasłem . Na IRC jest sporo kanałów pickapowych (BTA, TDM , CTF , WAR) gdzie po napisaniu !add możecie zagrać z graczami wyższej rangi. Zachęcam Was do zapisania się na Polski turniej UEL , zapisy sa darmowe a zabawa przednia. Możecie dobrać się po 2 do TDM lub samotnie zaorać w DM 1on1. Więcej info tutaj : http://www.uel.com.pl/ Jak ktoś potrzebuje pomocy to zapraszam do przyjaciół w ut3 , mój nick to Above ;) Ps. Ownage :D Edytowane 6 Października 2008 przez Above Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 ;o Przez co szukacie serwerów do UT3 ? No ja przez wbudowaną przeglądarkę i np wczoarj miałem tylko 4 serwery ctf'a ;o na których ludzie grali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 chyba szukamy tak samo marnie ;) przed wczoraj probowalem pograc na zwyklym deathmatchu i mialem 1 serwer z pingiem ponizej 80... a lacza jakiegos marnego nie mam, kiedys nalogowo w cs'a ciupalem i pingi byly ok... btw powiedzcie mi jedno... zaznaczacie opcje wiarygodny serwer or sth? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...