VICTORious Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 poczta.fm nie jest tolerowana na multi, założył ktoś server, bo ja próbuje z kuzynkiem i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akord Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Wszystko na Full przy 1024x768 , płynnie. :) Rewelka. Mi na full w 1280x1024 plynnie 40-50 fps :) Rewelacja piekne obciazanie 2 rdzeni athlonika. Amd w kolejnym tytule pokazuje zabki Edytowane 12 Października 2007 przez akord Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 A co ma nie pokazywać jak dopiero się nauczyli robić gry na 2 rdzenie. Tylko gdzie ta fizyka ktora np w csie sprzed 3 lat zabija tą w ut 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Na dobranoc coś ode mnie... Fajneee... bardziej kozackie mapy dostaniecie w pełnej wersji. Teksturki na broni pierwsza klasa...:D, więcej na tym silniku proszę. Tylko ładne ma być, z dobrym pomysłem i z jajem jeszcze. Cool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Chyba najblizsza wyplata pojdzie na nowa grafe [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Ładne widoczki ? Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 sciagalo mi sie przez noc z fileplanet i "error reading initialization setup" po uruchomieniu SetupUT3Demo.exe :( sciagalem flashgetem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Ktoś wie jak się zmienia opcje sterowania w tej grze ? Bo jakoś nie mogę znaleźć a domyślne mi po prostu nie odpowiadają <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 SETTINGS => INPUT => i na dole po prawej stronie jest CONFIGURE KEYS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Screeny qqurydzy wyglądają fajnie, ale pozostałe świecą się jak psu j...a :/ Zresztą zaraz sam obadam jak to wygląda w praktyce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 qqrydza aliasing daje po oczach, co to , karciocha pamieciochy nie wyrabia ? :P a tak na powaznie, nie ma w opcjach w demku antialiasingu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawoPCMaster Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Screeny qqurydzy wyglądają fajnie, ale pozostałe świecą się jak psu j...a :/ Zresztą zaraz sam obadam jak to wygląda w praktyce :) Pewnie to znowu ten niepotrzebny bloom , blur czy jak sie to nazywa . Faktycznie bez tych świecidełek wygląda 100 razy lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akord Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 kilka mapek pewnie jest made in poland by pcf :lol: a do ut3 ma jedna wade - brak wykazu pingow poszczegolnych graczy A co do Ut3 gra wyglada ladniej od cod4 i chodzi lepiej - stary dobry epic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Czy ktoś miał podobny problem - Błąd 1628: failed to complete installation. Ściągnąłem z 2 różnych linków i to samo.... Miejsca na obu dyskach sporo bo na 1 kolo 100 gb a na 2 ponad 11. Zresztą przy braku miejsca chyba inny numerek wyskakiwał. ps. mam xp 64 i tu jest chyba pies pogrzebany... na systemowej mam ponad 100 gb:-) Help please:-) Edytowane 13 Października 2007 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Gdzie sie ustawia wygładzanie krawędzi ? , Bo mam na full , a widać i tak krawędzi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Na dobranoc coś ode mnie...r6vegas_game.exe +fsaa min. 4x i screeny oraz framerate do poprawy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Czy ktoś miał podobny problem - Błąd 1628: failed to complete installation. Ściągnąłem z 2 różnych linków i to samo.... Miejsca na obu dyskach sporo bo na 1 koló 100 gb a na 2 ponad 11. Zresztą przy braku miejsca chyba inny numerek wyskakiwał. Help please:-) Bardzo możliwe, że mało masz miejsca na partycji systemowej, na którą najpierw gra sie musi rozpakować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Bardzo możliwe, że mało masz miejsca na partycji systemowej, na którą najpierw gra sie musi rozpakować. Niestety nie w tym problem :( Otóż oboje z Szozim mamy xp64 (najnowsze łatki w moim przypadku) i instalator nie przechodzi wymogów bezpieczeństwa systemu. Na xp he 32bitowym nie mam problemów...no poza tym ze 25% mocy mam na lapciaku w porównaniu do pieca ;( Edytowane 13 Października 2007 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 własnie wstałem po wczorajszej nocnej zabawie:) IDe ciąc:D szkoda że nie działa preferences, i bindowanie keyow...dobrze rze chociaż fov działa:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciunio9 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Mam problem,moje ustawienia graficzne nie chca sie przestawić na trwale przez co grafika wyglada tragicznie,obraz jest rozmazany. mimo odznaczenia opcji "Tylko do odczytu" w folderze z gra ta opcja znow sie wlacza sama.nie wiem co zorbic zeby pograc na full detalach ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 r6vegas_game.exe +fsaa min. 4x i screeny oraz framerate do poprawy ;) ja zmienilem 4 na 8 i roznicy w fpsa nie widze zadnej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Mam problem,moje ustawienia graficzne nie chca sie przestawić na trwale przez co grafika wyglada tragicznie,obraz jest rozmazany. mimo odznaczenia opcji "Tylko do odczytu" w folderze z gra ta opcja znow sie wlacza sama.nie wiem co zorbic zeby pograc na full detalach ;/mam to samo :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Za blur i hdr odpowiada opcja Post Processing. Wystarczy dać ją na najniższy poziom żeby nic się nie świeciło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 moze mi ktos wyjasnic, czemu mi sie na zachowuja ustawienia grafiki? tzn. co wlacze gre musze na nowa je ustawiac... ma ktos cos podobnego? bo mnie to juz irytuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Ustawcie Post Processing koniecznie na Vivid. Wygląda super!!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 1) Click on Start > Control Panel > Administrative Tools -> Local Security Policy 2) Right click on Software Restriction Policies and select New Software Restriction Policies from the popup menu. 3) Left click on Software Restriction Policies, right click on Enforcement, and select Properties from the popup menu. 4) Under Apply software restriction policies to the following users: click All users except local administrators. Click the Apply and OK buttons - you should now be able to install the UT3 Demo To działa a potem należy dać to - http://www.epicgames.com/download/UT3Demo-XP64-2K3.zip Oczywiście dotyczy 2003 i xp 64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 r6vegas_game.exe +fsaa min. 4x i screeny oraz framerate do poprawy ;) Widać przespałem zajęcia na których to było omawiane. Mam zmienić nazwę exe na r6vegas_game.exe i w sterach wymusić AA min. x4 żeby mieć wygładzanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 A wie ktoś może gdzie sprawdzić IP serwerów z którymi się połączyłem? Do QoS'a potrzebuje, bo kumpel jedzie z P2P :) Jest jakiś przycisk, żeby uzyskać więcej info o serwerze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 ma ktoś agieie żeby to sprawdzić :] http://www.ageia.com/physx/ut3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 iile ta karta kostuje fizyki? mile widziany link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...