DziubekR1 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Bez kitu, tez latam od jakiegos czasu z Impactem. Dobry sprzet :) Goscie fajnie uciekaja jak sie ich pogoni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolex Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) a ja sobie pykam w multi i ciagle mam 1 miejsce wszystkich masakruje call me master :lol: ten capture teh flag z skorpionem i innymi pojazdami jazda na maxa fajnie tak nozycami kolesi scinac na 8600gts mozna grac w 1600x1050 high detail kolo 40fps bardzo dobra optymalizacji widac tam palce epica Edytowane 19 Października 2007 przez bolex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#matthew Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 sciagnalem beta demo .. ii ... instalacja komplit. ale pozniej nie bylo juz tak pieknie . gra ,,NIBY " odpalila a tak naprawde to black screen i zwiecha :PP raz ,, Wystapil Problem .. By Microshit) a drugim razem max zwiecha system xd :mur: ktos mial podobny problem !? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Pograłem troche vctf i też mi stykło ;). Ofc trzeba grać na servie gdzie ludzie grają na obj (czyli w tym przypadku na flage). Naprawde fajnie sie gra ale mapa imo ssie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) Ważna informacja !!!!!!!! - na najnowszych sterownikach nvidii 163.76BETA Unreal chodzi mi jakies 25% szybciej przy ustawieniach maksymalnych o_O. Polecam tym ktorzy maja starsze karty (jak moj 7600GT) i jadą na starych sterach (ja gralem na 81.98). Odkryłem przypadkowo to przyspieszenie gry instalując wymagane do timeshifta nowsze forceware. PEACE :) MATTHEW - mi tez sie wywalał UT. Wejdz w C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\My Games\Unreal Tournament 3 Demo\UTGame\Config znajdz plik UTEngine.ini , znajdz linijke bInitializeShadersOnDemand i zmien z FALSE na TRUE. Powinno pomóc. Edytowane 19 Października 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 A jest ktoś taki kto jechał na 163.44 i jak sie przyniósł na 163.76beta to mu szybiej ut3 chodzi ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 To ty nie przeniosłeś się chociaż na 163.71 :wink: , bo już te stery dają kopa dla serii 7 chociażby w cod 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 ktoś chętny na duel ? serwer above , czekam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Ja byłbym ale na publicznym serwie ;]. Jak ktoś zakłada serwer ma ping 0 i wtedy jest mu o wiele łatwiej. (to samo było w q3 - grać sie nie dało bo ten kto założył serwer miał ogromną przewagę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 U mnie wygląda to tak, detale na 5 rozdzielczośc 1680x1050. Na mapce z pojazdami (ustawionych 15 graczy) fps potrafi spadac poniżej 20 fps. Jest to pierwsza gierka która naprawdę muli Bartona. Reszta screenów jest bez graczy, fps bardzo często utrzymywał sie na poziomie 30-35fps. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) No kurde im więcej gram w nowe ut tym coraz bardziej mi sie podoba ;). Nie spodziewałem sie ze DM znów bedzie taki fajny (ostatnio dobry dm to był q3). Dla mnie gra narazie nie ma praktycznie minusów. Nie tego sie spodziewałem ;0. Btw dziś miałem fajna orgie z pompką ;p. Ultra-kill + rampage (co prawda na heatray z 18 playerami ale zawsze). Wszystkie kille obok biorifle w tym podziemiu. Pompęcja wymiata (no i ten efekt krwi jaki przyjemy :P). Nawet mam to w demku (zacząłem nagrywać bo w sumie mało zajmują) ale za cholere nie moge go odtworzyć :< (zresztą zadego dema nie moge). Szkoda. Full obowiązkowo. A przecież są inne tryby niż dm (i mutatory ;o). Nic tylko czekać :D. Edit:właśnie znalazłem ze w demie nie działa demorec :<. How do i Benchmark Unreal Tournament 3 Demo? Unlike the full game, the demo does not contain demo recording functionality. Może te nagrane dema da sie w fullu odtworzyć. Zobaczymy :P. Edytowane 21 Października 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 ktoś chętny na duel ? serwer Above ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolex Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 No kurde im więcej gram w nowe ut tym coraz bardziej mi sie podoba ;). Nie spodziewałem sie ze DM znów bedzie taki fajny (ostatnio dobry dm to był q3). Dla mnie gra narazie nie ma praktycznie minusów. Nie tego sie spodziewałem ;0. Btw dziś miałem fajna orgie z pompką ;p. Ultra-kill + rampage (co prawda na heatray z 18 playerami ale zawsze). Wszystkie kille obok biorifle w tym podziemiu. Pompęcja wymiata (no i ten efekt krwi jaki przyjemy :P). Nawet mam to w demku (zacząłem nagrywać bo w sumie mało zajmują) ale za cholere nie moge go odtworzyć :< (zresztą zadego dema nie moge). Szkoda. Full obowiązkowo. A przecież są inne tryby niż dm (i mutatory ;o). Nic tylko czekać :D. Edit:właśnie znalazłem ze w demie nie działa demorec :<. Może te nagrane dema da sie w fullu odtworzyć. Zobaczymy :P. a wlasnie ta pompa co to bo nie bardzo czaje jak to ma zabijac razi pradem czy co w sumie ten jeden pistolecik i ta niby pompka na starcie to badziewne broni zawsze trzeba poszukac cos lepszego mi najbardziej sie podoba crf z autkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 mi najbardziej sie podoba crf z autkamiDokladnie , jeszcze poczekamy na ONS i taki CTF gdzie flagi mozna wozic samochodami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 A tam samochodami. Na desce można uciekać. Wystarczy się podczepić do Scorpiona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) [@b] yuucOm , Na jakich detalach chodzi ci ut3 bo mamy podobne configi i jestem ciekawy jak mi będzie chodziła gierka , a zastanawiam się czy też nie pograć ;] EDIT: Takie samo pytanie do pana APO5 ;p bo nowa karta jeszcze nie przyszła ;p Edytowane 22 Października 2007 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Mi na full (czyli 5/5 i cos tam na intense) dobrze chodzi w multi (z botami gorzej :P). Na Shigirla są zwolnienia i to samo na vcft ale dało sie grać. Ofc teraz gram na zdeka low zeby wiecej widzeć no i miec wiecej fps ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Ok to jak będzie nowa grafiora to dołączam ;p EDIT: Grafa na screenach od corso wygląda...mniam ;] , myślę , że można już zmienić nazwę tematu Edytowane 23 Października 2007 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) MATTHEW - mi tez sie wywalał UT. Wejdz w C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\My Games\Unreal Tournament 3 Demo\UTGame\Config znajdz plik UTEngine.ini , znajdz linijke bInitializeShadersOnDemand i zmien z FALSE na TRUE. Powinno pomóc.U mnie nawet to nie pomogło. Mam procesor X2 - po instalacji drivera dla tych procesorów ruszyło ( http://www.amd.com/us-en/assets/content_ty...ities/setup.zip ) Denerwujące jest to że teraz system może podnosić napięcie co podnosi temp.=poziom hałasu wentyla. Poprzednio było 1,3 V a teraz dochodzi do ok. 1,34 Edytowane 23 Października 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Nie no , gierka wymiata ;p lepsza od qw , tylko model jazdy dziwny trochę. Aaa no i ten hoverboard mógłby być dużo szybszy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Jak wyłączyć ten paskudny, beznadziejny i "głupio-modny" postprocessing ? ( muted nic nie daje ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Właśnie mam wrażenie jakbym grał we mgle :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Hmmm... nie wiedziałem, że singiel będzie. http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24611 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majestic- Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Mam pytanie czy aby na pewno ta gra trafiła już do 'sklepów' ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) Właśnie mam wrażenie jakbym grał we mgle :]Wrażenie jak wrażenie ale to wręcz męczy (mnie) <_< A o spowolnieniu renderingu nie wspominam. Aha - AntyAliasing mi nie działa - pewnie przez postprocess ... podobnie jest w nawet starym NFS U ... tak czy inaczej postprocess traktuję jako ... śmieć :wink: Jeśli ktoś wpadnie na pomysł jak wyłączyć postprocessing to będę wdzięczny za podpowiedź. //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Ustawiłem teraz postprocessing na VIVID i jest lepiej - co nie znaczy że jest całkiem dobrze .... pozostał jeszcze problem z AA - nadal nie działa Edytowane 25 Października 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Hmmm... nie wiedziałem, że singiel będzie. 2791485[/snapback] Mam pytanie czy aby na pewno ta gra trafiła już do 'sklepów' ? ;] Nie łapie pytania :). Premiera jest chyba 16 listopada i ja sie nie moge doczekać. Dla mnie największe zaskoczenie w tym roku (ofc na plus). Tylko skąd wsiąść kase na to wszystko ;p. Oby w full był Morfeusz i ta fajna muzyczka ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 panie majestic MY GRAMY W BETĘ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) spotkal sie ktos z takim bledem przy probie instalacji? http://img228.imageshack.us/my.php?image=bladsq3.jpg Edytowane 27 Października 2007 przez wallec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 jak się nie myle to chodzi o jakieś zabezpieczenia, o ile to vista, bo tak wygląda masz urpawnienia admina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 wlasnie na vista dzialalo teraz siedze na win 2k3 server i takie cos sie uskutecznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...