Limak122 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Tak , potraktuj go linkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 I tak CS'a nie przebije xD wymaganie rzeczywiscie ok ja za ta jakosc grafy, chcociaz chyba wszystkie gry jakie dotad byly na U.E 3.0 maja rozsadne wymagania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 CS... bleeee :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Wreszcie miałem trochę więcej czasu żeby trochę więcej pograć i chciałbym się podzielić z wami moimi spostrzeżeniami. Na początek parę słów na temat grafiki i optymalizacji. Grafika jest bardzo ładna i stoi na wysokim poziomie chociaż wydaje mi się że na wcześniejszych screenach promujących grę wyglądało to jednak lepiej ale ostatecznie UT3 jest tak dynamiczną grą że nawet jak byśmy chcieli to nie ma czasu na podziwianie widoków czy smaczków których jest dość sporo. Optymalizacja też jest bardzo dobra chociaż trudno mi ocenić czy nie mogła by być lepsza ponieważ już dawno nie widziałam tak dobrze zoptymalizowanej gry. Praktycznie połowa klimatu tej części to kapitalnie zaprojektowana architektura czegoś takiego jeszcze nie widziałem. A teraz całą reszta gra jest dość monotonna przynajmniej w mojej ocenie ale ma w sobie to coś co sprawia że chce się w nią grać. Niestety kampania dla jednego gracza została potraktowana po macoszemu i tak na prawdę oferuje to samo co multi tyle że zamiast grać z innymi graczami gramy z botami mało tego przerywniki filmowe które mają budować "fabułę" nie są w czasie rzeczywistym tak jak miało to miejsce w Gears of War co niestety dość mocno psuje cały efekt a szkoda bo to chyba jedyna rzecz dla jakiej warto zagrać w ten pseudo singleplayer. Większych błędów nie zaważyłem gra sprawia wrażenie dopracowanej przynajmniej w obecnej wersji 1.1 z wgranym Beta Patchem. Jakoś dźwięku jest również bardzo dobra chociaż trudno tu mówić o wgniataniu w fotel w każdym bać razie trzyma poziom i to jest najważniejsze. Na zakończenie chciałem poruszyć jeszcze kwestie fizyki w grze no więc jakaś tam jest ale trudno tu mówić o niesamowitych efektach i to by było chyba na tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Czesc mam krotkie pytanie. Czy UT 2007 pojdzie plynnie w medium detalach na athlonie 2400+ 1GB ram i GeForce 7300GT? Ktos probowal w to grac na porownywalnym sprzecie? Zna recenzje/artykuly gdzie jest o tym mowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Panowie, czy w tym UT mozliwy jest "Manta Run" jak w UT2004 ?? Bo gram Suspense, a jeszcze nie widzialem, zeby ktos to robil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 czy tylko mi w tej grze wpierdziela save'y z singla? slyszalme ze z GoW byl ten problem.. ale u mnie akurat go nie ma .. za to w UT2007 mam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Nie tylko Tobie- u mnie to samo, ale to chyba kwestia "kopi zapasowej" gry. W trakcie grania, przechodzenia kolejnych etapów i zakończenia gry (nie jej wyłączenia- przejścia do menu głównego) istnieje możliwość kontynuacji (continue campagin czy jakoś tak). Po wyjściu z gry i ponownym jej uruchomieniu opcji tej nie ma- trzeba zaczynać od początku. Zdaje się, że nawet do singla trzeba mieć konto, bo przy uruchamianiu kampanii wyskakuje info, że "some features..."- może właśnie dlatego nie ma możliwości kontynuacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Nie tylko Tobie- u mnie to samo, ale to chyba kwestia "kopi zapasowej" gry. W trakcie grania, przechodzenia kolejnych etapów i zakończenia gry (nie jej wyłączenia- przejścia do menu głównego) istnieje możliwość kontynuacji (continue campagin czy jakoś tak). Po wyjściu z gry i ponownym jej uruchomieniu opcji tej nie ma- trzeba zaczynać od początku. Zdaje się, że nawet do singla trzeba mieć konto, bo przy uruchamianiu kampanii wyskakuje info, że "some features..."- może właśnie dlatego nie ma możliwości kontynuacji. a zobacz .. rzeczywiscie .. a ja glupi gralem offline ;] jak sie zalogowalem to fika ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 powiedzcie mi wy, co posiadacie pełną wersję po polsku.. ocb? :D Czym się objawia spolszczony UT3 względem hamerykańskiego? Ewentualnie jakiego linka do recenzji bo nie mogę znaleźć jakby ktoś podrzucił, był bym apriszijeted :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) Kiedy UT3 ma się ukazać w Empiku czy w mediam? - w piątek nie było... Edytowane 9 Grudnia 2007 przez VICTORious Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 "W związku z licznymi zamówieniami towarów przedświątecznych, firmy logistyczno spedycyjne nie nadążają z dostawą asortymentu do sklepów. Unreal Tournament 3 będzie pojawiał się sukcesywnie w sprzedaży od niedzieli 9 grudnia do wtorku 12 grudnia, w zależności od regionu. Za powstałe opóźnienia CD Projekt przeprasza." szkoda słow już tyle czekam na tą grę i nic...polska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 ja UT3 i GoWa widziałem juz w MM wczoraj :blink: Białystok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 A jaka cena ? Bo sie mnie wczoraj matka pytala co chce pod choinke, to juz wymyslilem co chce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 129zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 a ver. kolekcjonerska ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) Unreal Tournament 3 Edycja Specjalna 159/139zł Ciekawi mnie ta płyta z 20h wideo. Jakiej to może być jakości? edit A tu jest jakiś EPIC PAK GEARS OF WAR PL I UNREAL TOURNAMENT PL za 169zł Edytowane 10 Grudnia 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 O to chodzi? http://www.rlyeh.pl/gallery/displayimage.php?pos=-631 U mnie gra od piatku lezy na polce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) O to chodzi? http://www.rlyeh.pl/gallery/displayimage.php?pos=-631 U mnie gra od piatku lezy na polce :) zapodałbyś jakieś screeny z wersji finalnej , przymierzam się również do zakupu ;) Edytowane 10 Grudnia 2007 przez Above Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 I niech ktos da znac jak szybko chodzi na roznych konfiguracjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 zapodałbyś jakieś screeny z wersji finalnej , przymierzam się również do zakupu ;)W tym sek ze po demie niestety nie mam ochoty na finala, chyba juz nie te lata ;) Takze nie bede bral gry z roboty, trudno pozostaja inne sieciowki :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ten Epic Pack to fajna sprawa, chyba złożę zamówienie u Mikołaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Patch 1.1 dla Unreal Tournament III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Od dziś jestem posiadaczem, jakby co Auchan - 115zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Od dziś jestem posiadaczem, jakby co Auchan - 115zł Allegro - 97 zł (na moim konfigu chodzi masełko - all max, gearsy zresztą też), patch już sciągnięty dzisiaj się zobaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ktoś wie czy można kupić Epic Pack w MM/Saturnie/Empiku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Dzisiaj dotarła do mnie edycja specjalna. Ogólnie to bardziej elegancko wygląda niż wydanie specjalne Crysis'a. Tylko jest mały ból. Z pudełka Crysis płytki tak trudno odchodzą, że aż strach, że się połamią, a tutaj znowu za łatwo. Wystarczy 2 razy zamknąć pudełko i wypadają. Potem latają po całym pudełku. No i takie przyszło do mnie z latającymi płytami. Jak nie będzie problemu z odczytem, to robię kopię i reklamuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 ponawiam pytanie, czym objawia się polska wersja językowa? Trzeba się wybrać do carefura, tam za 119 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 W Saturnie jest za 109zł :] w gram.pl 99zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Dobrze, ze zajrzalem na allegro http://www.allegro.pl/item283001864_unreal...ka_zobacz_.html ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...